vragica Objavljeno November 23, 2001 Opozori Objavljeno November 23, 2001 Zarja: A hoces adrenalin? Potem te lahko jaz peljem v Prekmurje. lav ja ol Viragica
twix Objavljeno November 23, 2001 Opozori Objavljeno November 23, 2001 quote: Zarja: A hoces adrenalin? Potem te lahko jaz peljem v Prekmurje. lav ja ol Viragica Ej Viragica, Zarja hoce adrenalin, ni pa izrazla , kako se ze rece, ..a.. death wish LP Twix READ MY FACE
Ice Objavljeno November 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2001 zarja bi rada adrenalin......ok,tudi to je mozno.....ena rudna po snezni cesti ------- 500 and counting
Gregs Objavljeno November 25, 2001 Opozori Objavljeno November 25, 2001 quote: Zarja: A hoces adrenalin? Potem te lahko jaz peljem v Prekmurje. Aaaaa..... ma raje ne, Viragica, če bosta slučajno imeli tudi mene kot gosta... Ker če se adrenalin ne izide, potem ne vem, kako bom še drugo leto migal po motorju...
vragica Objavljeno November 25, 2001 Opozori Objavljeno November 25, 2001 UUUU Gregs, saj res, ce bos pa ti zraven bom pa malo bolj pocas peljala... saj ves avto ne gre tako dobro, ce... saj ves prevelika teza. Zarja pa jaz to se gre, ce gre pa se en suhec zraven... adijo adrenalin. BOMO SLI PA POCAS. Za Zarjin adrenalin bo pa poskrbljeno v Termah 3000, samo naj ostane skrivnost. lav ja ol Viragica
Zarja Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Gregs lepo prosim, ce gres z nama ....ker po nedavni voznji z viragico...... hmmmm............ hudooo. Zarja
Ice Objavljeno November 28, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2001 zarja,od kdaj je pa tebi brzina neprijetna?! (voznjaizzbiljdolj press) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
vragica Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote:Gregs lepo prosim, ce gres z nama ....ker po nedavni voznji z viragico...... hmmmm......... hudooo..... Zarja ..... DOBR, si hotela napisat lav ja ol Viragica
Zarja Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: zarja,od kdaj je pa tebi brzina neprijetna?! (voznjaizzbiljdolj press) ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. .... viragica je znana po totalkah, ups...kdo gre ze z nama ? (kajpavoznajadogodovicahanziroad) Zarja
Zarja Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: quote:Gregs lepo prosim, ce gres z nama ....ker po nedavni voznji z viragico...... hmmmm......... hudooo..... Zarja ..... DOBR, si hotela napisat lav ja ol Viragica ja, ja....DOBR... hudooo... Zarja
Ice Objavljeno November 28, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: .... viragica je znana po totalkah, ups...kdo gre ze z nama ? (kajpavoznajadogodovicahanziroad) ahem khem......ja....no .....rade volje,samo...... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
vragica Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Zarja see you on december 22nd.... lav ja ol Viragica
vragica Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Ice zakaj ne? ... lav ja ol Viragica
klimbra Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Zarja Čelado na glavo,pa ne bo nič Zetor....vam v pomoč in veselje
Zarja Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: Ice zakaj ne? ... lav ja ol Viragica Vragec....... ne sekiraj se ti......se selekcija bo potrebna, ker bo tako veliko kandidatov za voznjo do prekmurja...... z nama.......kao Zarja
Ice Objavljeno November 28, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: Ice zakaj ne? ja.....ker.....no......ahem......tko je.....da me nekako pot....no ves .....ne pelje skozi ....ali blizu ljubljane.... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote: .... viragica je znana po totalkah, ups...kdo gre ze z nama ? (kajpavoznajadogodovicahanziroad) Jaz pa po obračanjih avtov na streho... Kdo se gre pelat z mano?!...
vragica Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote:Vragec....... ne sekiraj se ti......se selekcija bo potrebna, ker bo tako veliko kandidatov za voznjo do prekmurja...... z nama.......kao Zarja Avdicija poteka... prosto je se... Zarja ti delas spisek. Kolk je se frej? quote:Jaz pa po obračanjih avtov na streho... Kdo se gre pelat z mano?!... Gregs ne bom ti povedala, da sva ze dva... lav ja ol Viragica
Ice Objavljeno November 29, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote: Avdicija poteka... prosto je se... Zarja ti delas spisek. Kolk je se frej? avtobus ?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Zarja Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 Ja, situacija je taka....ce bi viragica imela avtobus bi bil ze davno poln. Ker pa ima...mali avto, ki ima vse kar imajo veliki,...so 4 mesta naceloma zasedena. Peto mesto....pa ostaja se vedno prosto. Do konca, do zadnjega, kjub poplavi nekih kvazi komplimentov, ki sva jih bili delezni vceraj v Twinu. Rezerva vedno prav pride. Zarja Uredil - zarja on 29/11/2001 15:08:56
Desmo Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote: Do konca, do zadnjega, kjub poplavi nekih kvazi komplimentov, ki sva jih bili delezni vceraj v Twinu. Ti, kdaj pa so ti komplimenti zaceli poplavljati? Potem, ko sem jaz šel? Bye Desmo
twix Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote: Peto mesto....pa ostaja se vedno prosto. Do konca, do zadnjega, kjub poplavi nekih kvazi komplimentov, ki sva jih bili delezni vceraj v Twinu. Rezerva vedno prav pride. Zarja Sem se vceri skor pretegnu z komplimenti, sem ven zmetu vse kar sem mel na paleti, da bi dobil un pet frej mest, pa sta me punci kr odpikale. Ja niblo dost dobr. No ja, probam ze spet drugo sredo . Upam,da bosta nasi prelepi forumasici utegnili priti... LP Twix READ MY FACE
Desmo Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote: Upam,da bosta nasi prelepi forumasici utegnili priti... Joj, kako lep kompliment, pol bo pa spet "kvazi" izpadel. Zdaj pa bodi pameten. Bye Desmo
Ice Objavljeno November 29, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2001 twix,kdor ustraja vcasih pride do cilja. have fun. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave