Hanzi Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 Rs je bilo lepo Želim Vama pa predvsem Veliko razumevanja, ker ostalo potem samo pride :004
Gregs Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 Zeeeelooooo lepo... veliko sreče! :OK:
maXXXimum Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 in najlepša sexy ritka pa je pripadla..... :kva2: :kva2: ← Go nata, go nata, get bizi :yea2: Sveže obročkanima pa želim velik sreče na skupni poti :yea1:
pirrulz Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 uuu ja bilo je krasno, med udeleženci pa je ziher zmagal Hanzi, ki je pribicikliral gor. :OK: Obema pa seveda dosti vsega (predvsem tistega, ja :lol: )
Hanzi Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Če po pravici povem, se je zelo splačalo biti od 2 popoldan do 10 zvečer na biciklu :hmm: Pa ne mislim samo tistega gor, tudi dol je bilo užitek se peljat s 60kmh+. Me prav zanima, kaj si je mislil tisti v Cliu ki je bil na vrhu tik za ritjo, ujel me je pa šele izven Šmartnega :kva2:
primož Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Vsm k ste jih razvselel z prihodom na poroko :OK: , one k pa poznam pa, še kdaj k je blo zanimivo. Aja MB in MM hvala za vabilo, upam da sa bomo kmal spet veseli in to skupaj :yea1: Prov fajn, zdele sta mladoporočenca že nekje daleč. ej velik lepih na izletu, vsekakor poročnem, k zdj se lepo šele začne, k sta pa tko :love1: Pridružujem se Tedybear-u glede fajn družbe, Tedybear,Pirrulz,Nata,BC,Bubamara vsi ste :worship:
Zarja Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 MotoManiac, iskrene cestitke tudi od naju. :004 Barbara&Beti
kekec III Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Treba se je ženit z lepimi ženskami. :) Drugače ni šans,da se jih kdaj znebite..... :whistle:
kekec III Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Anekdota o dveh zakoncih... Eden od njiju reče drugemu: Če kdo izmed naju umre, se preselim v Pariz....
Nata Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Marko ... ker žal v živo ne bom prisostvovala dajanju tebe pod havbo ... vama obema tukaj pošiljam poljubček, ki pa si ga morta razdelit, kot si bosta od jutri naprej delila skupno življenje ... :004 :wub: ... :yea1: ... :kva2:
AlterMann Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 lepo vreme in dober asfalt na vajini novi, življenja cesti
SiR Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Jep... sej bi bil tam z dvokolesno mulo, ampak žal ... Veliko sreče, pa po pameti :)
pirrulz Objavljeno Maj 6, 2006 Opozori Objavljeno Maj 6, 2006 Marko kaj češ - If you gotta go down, go down with stile. :grim :) Kongratuliram, ofkors! :OK: :OK: :yea2: :yea2:
Einherjar Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 Et tu Marko... Se dobro da sta mi Ervina in DTW povedala, da je tudi s tabo konec... Eh, pa tak fajn fant si bil... Sicer pa - ce je tebi v redu, potem je tudi meni prav... Uzivajta in se razvajajta.
Pervy Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 anotherone bites the dust :grim stari dosti sreče obema pa veselo še naprej :OK:
Lobo Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Marko veliko sreče, potrplenja in posluha! Pa veliko malih Markic in Markecov.
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Pa veliko malih Markic in Markecov. :yes: za en šwoh vrtec ...pa veliko sreče v skupnem zakonskem življenju :OK:
motobaby Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Mene tut zanima kdo je Marko :hmm: :blush:
Špilferderber Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 aaaa, vetrovni... svaka čast, marko.. čakamo na :photo:
Leon Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Mene tut zanima kdo je Marko :hmm: :blush: Marko je en pob s katerim ga ti od sobote naprej več ne smeš srati.
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2006 Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Marko je en pob s katerim ga ti od sobote naprej več ne smeš srati. ....lahk ga serje, sam zdaj žena ne sme zvedet :grrr
Pravokotar Objavljeno Maj 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2006 Ampaq ni za obupat, Leon ti je še vedno na voljo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se