Skoči na vsebino

Obročkanje

Priporočene objave

Objavljeno

:nono: ne smem, ne smem

se popravljam :grim

ne sme zwedet tvoj mož in/ali njegova žena :whistle:

Objavljeno

mislim, da bo "in" kar prav.

brez "ali". (taksnega ali drugacnega :devil: )

Objavljeno

mislim, da bo "in" kar prav.

brez "ali". (taksnega ali drugacnega :devil: )

XOR :?

Ampaq ni za obupat, Leon ti je še vedno na voljo.

Mene pa ženske sploh ne zanimajo. Raje se pogovarjam o motorjih.

Objavljeno

"ali" ali "Ali".

steken zi ?! :)

Objavljeno

"ali" ali "Ali".

steken zi ?! :)

nein :fredy:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

:slap: Ali iz LJ..KP..GO..TS..

Objavljeno

Obročkanje je kul. :)

Če končno najdeš Tistega, ki je obročkanja vreden.... pa čeprav pred tem porabiš že skoraj vse prste v znanstvene raziskave obročkalskih namenov... :xx:

No ja... levi prstanec je že vedel, zakaj. :) :hmm:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Dragi moj možek; čestitke ob najini prvi obletnici :004 ; hvala ti, ker si zdržal, poskušaj vsaj še tistih 49 let :grim , da prideva do zlate, potem pa te spustim iz svojih krempljev :blush: . Tvoja žena Andreja :K

:004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :beer2: :love1: :love1: :love1: :love1:

P.s.: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...7517&st=120

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

no pa po dolgi pavzi v tej temi, lahko napišem, da se bova 31.05. na Bledu vzela primozh in lilit :) in bo popolna motosvet poroka namreč spoznala sva se na 3M :) preko motosveta :)

Objavljeno
no pa po dolgi pavzi v tej temi, lahko napišem, da se bova 31.05. na Bledu vzela primozh in lilit :) in bo popolna motosvet poroka namreč spoznala sva se na 3M :) preko motosveta :)

naj vama vedno sije sonce :)

Objavljeno

Čestitke ali karkoli že :OK:

mi tudi v soboto ženimo bratranca (motorista, nemotosvetovca), tako da bo spet grmelo, nas bo kar nekaj z motorji B)

Objavljeno
:trance_33_sleep:

post-2792-1211306232_thumb.jpg

Objavljeno

Še žal ti bo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Sicer sm že neki zmenjen, ampak če bo lep vreme, pridem mal pogledat :grim

Tisto zgoraj je mišljeno bolj kot sarkazem.... da te bo le ubogala ;)

Objavljeno

Čestitke obema!!!!!!

Objavljeno

kaj ni to un primož ki vse podira tle po motosvetu in o lilit sem tudi nekaj slabega slišala?

Objavljeno

kje ma lilit dekliščno???

Objavljeno
kaj ni to un primož ki vse podira tle po motosvetu in o lilit sem tudi nekaj slabega slišala?

ma tebe pomoje nism, ali pač :hmm: o lilit slabega ???, ka pa vem mogoče to da ma prevelke joške pa da si jih more dat zmanjšat ????

Objavljeno

aja ostalim pa hvala za lepe želje :)

Objavljeno (popravljeno)

:lol1: ti pa vse veš kdo koga podira, in zakaj ga ne.... :headbang: vzdrži se takih objav....in dej, napadi me nazaj :naughty: :naughty:

Drugač pa Primož & Lilit :OK: čestitke :D

Popravljeno . Popravil minca
Objavljeno

Primozh: razocaran... podiras samo po motosvetu? Lahko bi se kaj okoli pogledal.

Lilit: res je, mal velke joske mas.

Drugace pa sej vesta, kot ze v zivo povedano - se zal vama bo.

Objavljeno (popravljeno)
kaj ni to un primož ki vse podira tle po motosvetu

Ne, ni ta...

Aja, drugače pa čestitke.

Popravljeno . Popravil vapotek
Objavljeno

men se zdijo pa moje joške čist ok :P

Pa hvala za lepe želje :)

Objavljeno
Ne, ni ta...

Aja, drugače pa čestitke.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

A tebe mal slovenski nacionalni šport daje :naughty: ???

Primož & Lilit uživajta maxxximalo :winkiss: :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!