Red Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 ...Štibilov Jure pa 2.05,2 s Kawo ZX7RR, letnik '96 ....naš Tapanjero je šel pod 2:05 :D :P
moto rider Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 (popravljeno) ....naš Tapanjero je šel pod 2:05 :D :P Pa je mou tazadnjo bremzo gor? :P :P :o :D :D :D Oh ne! Saj niso tolk pomembni časi! Uživancija je glavna, uživancija & nič poškodb, :grim :grim pa dober žur!!! Popravljeno Oktober 1, 2006. Popravil fičo
Terminator Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Pa je mou tazadnjo bremzo gor? :P :P :o :D :D :D Oh ne! Saj niso tolk pomembni časi! Uživancija je glavna, uživancija & nič poškodb, :grim :grim pa dober žur!!! WORD! :OK:
Gregs Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Evo, še kakšna slikica... ... stroji v boksih... po domače podložena CBRa... :whistle: .. pa Gregs pred odhodom v akcijo... :D
Gorgh Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 kwa pa ta vikend kej? Bo kdo pršu na zaključno dirko za Jura Racing prvenstvo??? Vse dirke se zgodijo v soboto, slovenska udeležba bo spet ( verjetno) zelo visoka, plus tega je še zaključna fešta, ki je do zdej bla vsako leto noro dobro organizirana...tko, da še en plus da pride kdo pogledat!!! samo še vreme lepo naročit, pa gasa :)))
Gregs Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 kwa pa ta vikend kej? Bo kdo pršu na zaključno dirko za Jura Racing prvenstvo??? Vse dirke se zgodijo v soboto, slovenska udeležba bo spet ( verjetno) zelo visoka, plus tega je še zaključna fešta, ki je do zdej bla vsako leto noro dobro organizirana...tko, da še en plus da pride kdo pogledat!!! Ta vikend smo na Marofu za 2 dni... trening in varna vožnja... ;) Dobro dirkajte!!! :OK:
Terminator Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 kwa pa ta vikend kej? Bo kdo pršu na zaključno dirko za Jura Racing prvenstvo??? Vse dirke se zgodijo v soboto, slovenska udeležba bo spet ( verjetno) zelo visoka, plus tega je še zaključna fešta, ki je do zdej bla vsako leto noro dobro organizirana...tko, da še en plus da pride kdo pogledat!!! samo še vreme lepo naročit, pa gasa :))) Gruntamo, da bi vas mojstre pršli mal pogledat... :hmm: Kakšna fešta? Boš kakšne dobre Mađarke zrihtu? :naughty:
Gorgh Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 hehe, vi kar pridite, sam ženske (lahko tudi moške, če kdo od vas na ženske ne pali, hehe) si boste pa že sami poiskal :P :closedeyes: :OK: jst grem tja sam dirkat z namenom, da uso kondicijo ponucam na motorju <(itq to ni problem, k je nimam velik)..... hehe :))) drgači pa ja, zaključna fešta....slovesna podelitev pokalov za skupne seštevke, in tko naprej, pa mogoče clo kaki striptiz pade, za lani nevem a je bil al ne, sam pomoje da je vsako leto...sploh glede na to, da je to madžarska, MORA bit :))
moto rider Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 hehe, vi kar pridite... fičo s fičotom :o :P :D
Bojč Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 pa Gregs pred odhodom v akcijo... :D Kaj pa Gregs in moja malenkost po prihodu iz akcije?? :photo:
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kaj pa Gregs in moja malenkost po prihodu iz akcije?? Bojč, ne rabiš tega... :whistle: .) Glavne so AKCIJE! :D
krava Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 15.10. oz. 22.10 pa se bojda leti v levi krog!!! ;) :grim
Vojč Objavljeno Oktober 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 kwa pa ta vikend kej? Bo kdo pršu na zaključno dirko za Jura Racing prvenstvo??? Vse dirke se zgodijo v soboto, slovenska udeležba bo spet ( verjetno) zelo visoka... Ob kolkih so Dirke v soboto :? :hmm: B)
krava Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Kerega se bo dalo srečat jutri (nedelja) gor?? Jaz Krava & prjatu greva. Torej,..za rokav (rogle) Kravo pocukat... rdečo/beli jaz, rdečo beli mopek :OK: :yea1:
ZOX Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 No da slišmo kako je bilo na Juri??? :? Fičo, slišal sem da si bil uraden fotograf Slovenia racing teama :grim Boš nalimal kakšne fotke? :grim Slišal sem da je bilo nekaj prvakov in tudi nekaj padcev. kako je s tem?? :? Čestitke našim :OK: :OK: :yea1: :yea1: :worship: :worship: Lp
Gregs Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 ..pridem... Kekec, imaš kakšno slikico? :naughty: :lol1:
kekec III Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 Kekec, imaš kakšno slikico? :naughty: :lol1: Ewo... .)
Erik Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 Na nekem nemškem forumu sem prebral da je Andy Meklau peljal z povsem serijsko Hondo CBR 600RR mowiestar na kateri so bile montirane gume michelin pilot power 2CT katere so imele za sabo 10400km od tega cca. 100 krogov na pisti :eek: že v drugem krogu 2.09 in potem po 15min konstantno 2.05 in 2.06 :worship:
salsa Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 Sej se s svojim Suzukijem celih 10 sekund vozi hitrej in to vsak dan, namesto da gre tečt al pa na kolo, se po 5 uri, ko se steza uradno zapre, sam vozi po Panoniji. In to dan za dnem.... Mu verjetn ni problem pol s seijsko Hondo 10 sek počasnej krožit :hmm: :hmm: :hmm:
gody01 Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Hmm, Koledar za panonio za 29,30,31 oktobra se nekaj zeleno sveti ? Kakšen kandidat za zaključno ?
Gregs Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Hmm, Koledar za panonio za 29,30,31 oktobra se nekaj zeleno sveti ? Kakšen kandidat za zaključno ? Če mi daš kakšen fleten motor, grem kuj... ;) :whistle:
johan Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Hmm, Koledar za panonio za 29,30,31 oktobra se nekaj zeleno sveti ? Kakšen kandidat za zaključno ? 31,smo tam. :D
krava Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 31,smo tam. :D Hoj! Pogrešali vas smo! Gi ste hodili? Sončno zelo, le veter od severa! Grrr "Cesta" popolnoma prazna, samo 2 kamikaze, vsaj do 14.00, ko sem jaz odšel! lp
hunter1 Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Hoj! Pogrešali vas smo! Gi ste hodili? Sončno zelo, le veter od severa! Grrr "Cesta" popolnoma prazna, samo 2 kamikaze, vsaj do 14.00, ko sem jaz odšel! lp Ojla! Pa ne da si bija tam :? ? Vsaka ti čast, če si se podil pri 7-8 stopinjah, taksni so namreč bili podatki z njihove vremenske postaje :hmm: . Mi smo bili pripravleni trije, pa smo si dan prej premislili, saj je bilo največ 7,4 stopinje brrrrrrr... :wacko: Zdaj pa poglej skozi okno :( , žalostno ha, pa to lahko pričakuješ naslednjih 5 mescof :angry: :angry: :( Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se