Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hoj! :OK:

Jup, bil tam, a tokrat kot časomerilec, ker še vedno nimam poštimanega nobenega mopeda!!

Steza popolnoma prazna vsaj do 14.00, ko sem jaz pičil proti domu.

zxr750 l'93 je konstantno krožil 2.07!! :OK: :kva2:

Hej, kako vreme naslednjih 5 mesecev? Bojda se napada še ta vikend!! :yea1:

Objavljeno

Okoli 9.00 odhod iz Radencev!! Lahko se mi keri pridruži!!

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Na nekem nemškem forumu sem prebral da je Andy Meklau peljal z povsem serijsko Hondo CBR 600RR mowiestar na kateri so bile montirane gume michelin pilot power 2CT katere so imele za sabo 10400km od tega cca. 100 krogov na pisti :eek: že v drugem krogu 2.09 in potem po 15min konstantno 2.05 in 2.06 :worship:

Morda je zgodba s številom krogov malo pretirana. dejstvo pa je, da Meklau vsak sleherni dan trenira na Pannoni-ji in če se ne bo on peljal, kdo pa se bo?

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Pannonia Ring 2007:

[attachmentid=92408]

D.

post-2208-1172311853_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Pannonia Ring 2007:

[attachmentid=92408]

D.

maj in junij ful? :?

Bo spet treba raznoraznim klubom težit... .)

Popravljeno . Popravil Terminator
Objavljeno

Naši štajerski dečki so prejšnji vikend na panoniji (yeti race) kljub večjim težavam dosegli odlično 9 mesto, v kvalifikacijah so bili uvrščeni celo na prvo. :yea1: :yea1:

Čestitke fantom, ter obilo uspeha še naprej. :OK: :OK:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

A je kdo opazil, da sta 28 in 29 april na Pannoniji trenutno fraj :kva1:

A smo se sposobni zorganizirat v dnevu ali dveh in zabezecat plac en dan od teh dveh ?

Objavljeno

Kako si to predstavljaš?

Bolje in ceneje je vozit ko ,,ni fraj,,

Objavljeno

Kako si to predstavljaš?

Bolje in ceneje je vozit ko ,,ni fraj,,

Če zbereš 100 ljudi in stezo zakupiš, je (verjetno) ceneje, kot če gre teh 100 vozit 'free practice' (ki stane 80€ po glavi). Pa še pri 'free practice' se steza deli med avti in motorji (če pač so oboji).

Bom jutri klical, kar tako iz radovednosti, koliko stane najem steze. Da bi zbrali kaj več kot 20 interesentov do 28. oz. 29. aprila, je verjetno utopija...

D.

Objavljeno

Ko zveš kaj novega pa le poročaj. :OK:

Morda pa se le zbere nekaj mandlcov. :)

Objavljeno

Mislim, da je caa 11000e vikend, ca. 7000e teden.

Objavljeno

Danes uspel poklicat in izvedel, da ekskluzivni najem steze stane:

- med tednom: 6000€ /dan

- med vikendom: približno 9800€ /dan

Žal nisem izvedel, kaj vse to vključuje, ker je teta tako slabo govorila nemško, da sva se komaj kaj zmenla. :)

D.

Objavljeno

Žal nisem izvedel, kaj vse to vključuje, ker je teta tako slabo govorila nemško, da sva se komaj kaj zmenla. :)

Mislim, da 2x rešilca & ca. 7,8 zastavonoš.

Objavljeno

:slap:

oz. vso infrastrukturo ki je na razpolago. Restavracijo, bufet, kiosk, trgovino, bencinpumpo, vulkanizacijo, tuše, wc, toplo vodo :OK: itd.

Objavljeno

Tagajčni so šli pa že danes.... :P So nestrpni! :o :o

Jura šiba!!! :grim :OK:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Danes bil prvič na Panonii :OK:

S kolegom Sinomonom sva prišla tja ob 14.00

Zakup je imel klub Phoenix-Racing.

Za prost trening od 14h do 17.30 sva plačala 40€, celi dan je bil 70€(razen dirke od 12h-14h)

Bla ful gužva. Vozili smo v treh skupinah:počasna,srednja in hitra. Pridružila sva se srednji.

Menjavali smo se na 20min, torej smo vozili le vsako uro 20min -vbistvu sva bla na stezi 3 x po 20min.

A čisto dovolj za prvič. Moj najboljši čas je bil 02.19.0, Simonov pa 02.16.8 :eek: Sicer pa skoz gužva, saj nas je blo v skupini prek 40 in se ni dalo niti en krog res v miru pelat.

Proga je svetovna, ravno prav hitra, ne preveč, skoz delaš ko nor. Od začetka sem bil preobremenjen s prestavljanjem, saj sem se zaradi Marofa skoraj odvadil prestavljat :P

Qualifierke so tudi dobro držale, sicer pa nas itak niso pustli gori več kot 6 krogov naenkrat.

Uhh komaj čakam naslednjič :OK:

Objavljeno

Moj novi 'personal best' na Pannonia Ring-u je 2:14.910[/b... :whistle:

D.

Objavljeno (popravljeno)

Moj best lap s husotom je 2:32:421. Danči je na koncu s husotom za šalo postavil 2:27:592 in mi zrihtal vrednost proti kateri se moram stegovati.

Race pace je bil konstantnih 2:33:3xx, ob stalni borbi z eno fazerko in eno staro yamaho. V zadnjem krogu sem moral fazerko malo na silo prehiteti v zadnjem ovinku :)

Sodeloval v luzer tekmi (klasa B, počasni) v absolutni konkurenci bil 10 v klasi do 600ccm pa 2 :yea1:

Prvič mel obute slick gume (Pirelli superbike) in zadeva je neverjetna. Nobenega pregrevanja, voziš pa tako, da bi lahko z uhami drsal po tleh, pa še držijo. V glavnem v ovinkih vozil cikcak za in med 1000kami z navadnimi gumami, samo nisem imel j... da bi se pognal pod njimi. Mogoče drugič.

V glavnem Huso bo od sedaj praviloma opremljen z slicki, če si ga bo kdo hotel sposoditi za fure po cesti bo imel še strošek menjav gum :)

Popravljeno . Popravil gody01
Objavljeno

Kdaj ste bli?

Za gumice ste imeli warmerje, ali ste jih na progi ogreli?

p.s.: Naslednjič povejte, preden greste :grim

Objavljeno

Kdaj ste bli?

Za gumice ste imeli warmerje, ali ste jih na progi ogreli?

p.s.: Naslednjič povejte, preden greste :grim

Grelce (hvala Furi).

Na dirko smo zaradi zapletov cakali skoraj 45 minut in so se gume ohladile, pol pa ni blo casa za grelce gor dat (ko sem se enkrat spomnil in preveril). Prihod na start in ogrevalni krog nista bila prevec fina, hvala bogu pa so pol eni se v prvem startu startali ze ob pripravljalnem pisku, tako da je bil se en dodaten krog za gume ogreti. Pa se vedno so prav zacele delati sele v drugem krogu dirke. V glavnem brez grelece je no-go.

Drugace pa smo na R-Days bolj ali manj stalni gostje. So organizatorji fajn, pa grejo na roko na primer pri posiljanju gum etc ...

Objavljeno

Sem zasledil, da je bla neka akcija teh slickov....180€ komplet al nekak tak?

Objavljeno

Danči in Gody čestitam za izboljšane čase :OK:

Zgleda da ste se meli res fajn. Lepo narejen urnik imajo. Zaj sem gledal, da imajo cene predplačila le do 01.05. za vse termine v letu, torej bo 115€ na R-days za vse naslednje termine letos? Popoldanske karte so bile tudi na razpolago?

Lp

Objavljeno

Sem zasledil, da je bla neka akcija teh slickov....180€ komplet al nekak tak?

:nono:

Je bila akcija, ampak (žal) ne tako poceni- je bilo kar 100€ več...

Danči in Gody čestitam za izboljšane čase :OK:

Zgleda da ste se meli res fajn. Lepo narejen urnik imajo. Zaj sem gledal, da imajo cene predplačila le do 01.05. za vse termine v letu, torej bo 115€ na R-days za vse naslednje termine letos? Popoldanske karte so bile tudi na razpolago?

Ne, popoldanskih kart v principu ni. Morda se bi sicer dalo kaj dogovorit, ampak sta popoldne dve dirki in bi potem res imel bolj malo od popoldneva...

Kar se pa tiče predplačila pa je menda mišljeno, da bo nižja cena do 14 dni pred vsakim terminom.

D.

Objavljeno

Dečki, čestitke za uživancijo! :OK:

Upam, da se kmalu skupaj odpravimo tja... da me Dani slučajno ne prehiti po času... :naughty:

Letos napovedujem hud boj za stotinke... ehehehehe.... CBRa je že ogreta.... samo še gumice ta prave, da dobi, pa gremo sprobat tistih 120 (al' koliko) konjev... :whistle: :P

Objavljeno

Zadnjič mi je zmanjkalo časa za še 1 krog, da bi tvoj čas prehitel Gregs :P ,bo pa drugič samo kaj ko boš ti zaj na RRR stroju :hmm:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!