Red Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 čestitke Gorgh :OK: In na kakšnem konju je sedel prvo uvrščeni ??? G. Schumi samo na prvovrstni, zmagovalni robi aktualnega prvaka IDM Bauer Martina.....HOLZHAUER Honda :devil: Te rakete in replike se precej videva na Pannonii. Čestitke vsem našim!
k0ci Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 huhu drugo mesto, čestitke, le tako naprej :worship:
marko55 Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 huhu drugo mesto, čestitke, le tako naprej :worship: Jure čestitke! :worship: Pa glej da te bomo videli na stopničkah tudi na Eurosportu.
moto rider Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 (popravljeno) Sem (uradno) slišal, da sta se Jure in Miha "štrikala" kot leva, a ga je Šumi za "mišjo", na cilju dol udaru! Dobri materiali in srce!!! To smo pa (za oba) že davno tega vedel'!!! :OK: :worship: :worship: :worship: :OK: VSE ČESTITKE!!! (Obema)! P.S. Eden je za Jureta podobno kariero, že pred dvemi leti napovedal. (Dober "nos" in malce sreče. Pa vizija... ) Popravljeno Marec 22, 2008. Popravil moto rider
billy Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Ja,sam Juretova honda je skori serijska,švabova pa superbike,halooo!???Bravo Gorgh!!!
salo Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 čestitke tudi z moje strani :worship: :worship:
Gregs Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Še jaz pritegnem v rog: :OK: :OK: :OK: Jure, le tako naprej... :worship:
KennyJR Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 :yea1: bravo jure :OK: :yea1: :yea1:
_N3jC_ Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Čestitke tud iz moje strani in še tko naprej :worship: :worship:
salsa Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 2.01.xx je zelo lep čas za Juro racing na Panoniji, samo za svetovno prvenstvo bo treba še kakšne dve do tri sekunde hitreje peljat za soliden rezultat. Drugače je pa sigurno lepa izkušnja peljat s Šumijem dirko. :OK: :OK: :OK:
sjeng Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Čestitke Jure..... zdej pa še mal detajlov o boju prosim.
Baky23 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 2.01.xx je zelo lep čas za Juro racing na Panoniji, samo za svetovno prvenstvo bo treba še kakšne dve do tri sekunde hitreje peljat za soliden rezultat. Drugače je pa sigurno lepa izkušnja peljat s Šumijem dirko. :OK: :OK: :OK: attachment=121036:PUBL9004.JPG] No tukaj pa je g. Milan Štibilj pred Michaelom. Po dirki mi je povedal, da se je kar precej časa boril s številko 28, potem pa sem mu razložil, da je g.Štibilj ravno v 29 sezona dirkanja in da z njemu ni lahko zobati češenj. :naughty: :naughty: :naughty:
Port Folio Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Čestitke :worship: , pa še kkšno slikco gor :whistle: .
Schmid87 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 :worship: :worship: čestike!! :OK: :worship: za povrhu še to, da dirkaš ob šumiju.. občutek je vrjetno nepopisen :worship: :worship:
Dolenc™ Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Pomojem je bol razmišlu v smeri kako ga bo nascal kot pa kaka čast je dirkat zraven :D
Gorgh Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) Pomojem je bol razmišlu v smeri kako ga bo nascal kot pa kaka čast je dirkat zraven :D Hehe, nekaj takega bi bilo ja, če bi jst usaj vedu, da je to on :) kar sem pa zvedu šele po dirki, da je to bil dejansko on :) Sem mislil, da se je on odpeljal naprej, ker smo mi usi tud od zadej štartal pa sm rabu par krogov da sm se do spred prpelu. :) Drugač pa hvala vsem, ni važen niti cajt niti rezultat, sem pa eden redkih zemljanov, ki so se "ruvali" za boljšo uvrstitev z majklom himself, verjetno najbolšim f1 voznikom v zgodovini f1 :) Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil Gorgh
Tony Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) Hehe, nekaj takega bi bilo ja, če bi jst usaj vedu, da je to on :) kar sem pa zvedu šele po dirki, da je to bil dejansko on :) :worship: Ampak si pa MODEL ne :grim Še tako naprej ti želim samo da si pred njim naslednjič :naughty: Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil Tony
Zoki461 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Naš mladi up Jure Štibilj v boju z Michaelom Schumacherjem!! Gooooooooooooo Jureee!! :worship: :worship: :worship:
moto rider Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 (popravljeno) Hehe, nekaj takega bi bilo ja, če bi jst usaj vedu, da je to on :) kar sem pa zvedu šele po dirki, da je to bil dejansko on :) Sem mislil, da se je on odpeljal naprej, ker smo mi usi tud od zadej štartal pa sm rabu par krogov da sm se do spred prpelu. :) Drugač pa hvala vsem... Jure, a lohk rečem, da sem od tvojga fotra p'rjatu??! :? :P Popravljeno Marec 24, 2008. Popravil moto rider
suzuki Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 (popravljeno) Hola! evo, rude, Bojč in moja malenkost nazaj s Panonije :) najbrž ni treba posebej povedat kako luštno je blo - a tokrat večina veselja za moja kamerada, ki sta bila v zadnjih osmih dneh že peti dan na Panoniji (matr znata uživat :worship: ) in oba postavila nove osebne rekorde, nadirkala tud nekaj stopničk in pokalov - ČESTITKE!!! žal bolj malo veselja zame, saj sem odpeljal le dva sessiona; ko smo menjavali gume pred tretjim je rude opazil da imam počeno zadnjo pakno (cela odtrgala od nosilne ploščice!), drugih pa ni bilo za dobit, ne v trgovinici na pisti, ne v Suzukijevi trgovini v Sarvarju (hja, prav mi je, kaj pa nimam Ducatija, so imeli že na pisti neznosno množico rezervnih delov zanje!) načeloma bi jih lahko dal ven in peljal brez, saj ne uporabljam zadnje zavore na pisti, pa raje nisem šel... tko da je moja današnja pridobitev le komplet gum (Michelin slick - bil je Michelin Race Day) in 15 krogov, glih za ogrevanje... vreme je bilo po včerajšnjih oblakih in celo nekaj dežja lepo, sončno in toplo (20 celzijev), a glih ko smo se odpravili domov, ob pol petih, se je ulilo... sploh ne vem zakaj sta šla rude in Bojč domov, saj sta imela dežne gume :whistle: ... jutri bom dodal še nekaj slikc, zdele samo še tuš in postelja :) Popravljeno Maj 6, 2008. Popravil suzuki
Frips Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Suzuki.....kratko in jasno...pejt se solit :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se