Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
čestitke Gorgh :OK:

In na kakšnem konju je sedel prvo uvrščeni ???

G. Schumi samo na prvovrstni, zmagovalni robi aktualnega prvaka IDM Bauer Martina.....HOLZHAUER Honda :devil:

Te rakete in replike se precej videva na Pannonii.

Čestitke vsem našim!

Objavljeno

huhu drugo mesto, čestitke, le tako naprej :worship:

Objavljeno
huhu drugo mesto, čestitke, le tako naprej :worship:

Jure čestitke! :worship: Pa glej da te bomo videli na stopničkah tudi na Eurosportu.

Objavljeno (popravljeno)

Sem (uradno) slišal, da sta se Jure in Miha "štrikala" kot leva, a ga je Šumi za "mišjo", na cilju dol udaru!

Dobri materiali in srce!!!

To smo pa (za oba) že davno tega vedel'!!! :OK: :worship: :worship: :worship: :OK:

VSE ČESTITKE!!! (Obema)!

P.S.

Eden je za Jureta podobno kariero, že pred dvemi leti napovedal. (Dober "nos" in malce sreče. Pa vizija... )

Popravljeno . Popravil moto rider
Objavljeno

Ja,sam Juretova honda je skori serijska,švabova pa superbike,halooo!???Bravo Gorgh!!!

Objavljeno

Čestitke :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

čestitke :worship:

Objavljeno

Bravo, CARE!!!

:worship:

Objavljeno

Hudo :worship: :worship:

Objavljeno

Še jaz pritegnem v rog: :OK: :OK: :OK:

Jure, le tako naprej... :worship:

Objavljeno

:yea1: bravo jure :OK: :yea1: :yea1:

Objavljeno

Čestitke tud iz moje strani in še tko naprej :worship: :worship:

Objavljeno

2.01.xx je zelo lep čas za Juro racing na Panoniji, samo za svetovno prvenstvo bo treba še kakšne dve do tri sekunde hitreje peljat za soliden rezultat.

Drugače je pa sigurno lepa izkušnja peljat s Šumijem dirko.

:OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Čestitke Jure..... zdej pa še mal detajlov o boju prosim.

Objavljeno

2.01.xx je zelo lep čas za Juro racing na Panoniji, samo za svetovno prvenstvo bo treba še kakšne dve do tri sekunde hitreje peljat za soliden rezultat.

Drugače je pa sigurno lepa izkušnja peljat s Šumijem dirko.

:OK: :OK: :OK:

attachment=121036:PUBL9004.JPG]

No tukaj pa je g. Milan Štibilj pred Michaelom. Po dirki mi je povedal, da se je kar precej časa boril s številko 28, potem pa sem mu razložil, da je g.Štibilj ravno v 29 sezona dirkanja in da z njemu ni lahko zobati češenj. :naughty: :naughty: :naughty:

post-13517-1206368057_thumb.jpg

Objavljeno

Čestitke :worship: , pa še kkšno slikco gor :whistle: .

Objavljeno

:worship: :worship: čestike!! :OK: :worship:

za povrhu še to, da dirkaš ob šumiju.. občutek je vrjetno nepopisen :worship: :worship:

Objavljeno

Pomojem je bol razmišlu v smeri kako ga bo nascal kot pa kaka čast je dirkat zraven :D

Objavljeno (popravljeno)
Pomojem je bol razmišlu v smeri kako ga bo nascal kot pa kaka čast je dirkat zraven :D

Hehe, nekaj takega bi bilo ja, če bi jst usaj vedu, da je to on :) kar sem pa zvedu šele po dirki, da je to bil dejansko on :)

Sem mislil, da se je on odpeljal naprej, ker smo mi usi tud od zadej štartal pa sm rabu par krogov da sm se do spred prpelu. :)

Drugač pa hvala vsem, ni važen niti cajt niti rezultat, sem pa eden redkih zemljanov, ki so se "ruvali" za boljšo uvrstitev z majklom himself, verjetno najbolšim f1 voznikom v zgodovini f1 :)

Popravljeno . Popravil Gorgh
Objavljeno (popravljeno)
Hehe, nekaj takega bi bilo ja, če bi jst usaj vedu, da je to on :) kar sem pa zvedu šele po dirki, da je to bil dejansko on :)

:worship: Ampak si pa MODEL ne :grim

Še tako naprej ti želim samo da si pred njim naslednjič :naughty:

Popravljeno . Popravil Tony
Objavljeno

Naš mladi up Jure Štibilj v boju z Michaelom Schumacherjem!!

Gooooooooooooo Jureee!! :worship: :worship: :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Sem mislil, da se je on odpeljal naprej, ker smo mi usi tud od zadej štartal pa sm rabu par krogov da sm se do spred prpelu. :)

Drugač pa hvala vsem...

Jure, a lohk rečem, da sem od tvojga fotra p'rjatu??! :? :P

Popravljeno . Popravil moto rider
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Hola!

evo, rude, Bojč in moja malenkost nazaj s Panonije :) najbrž ni treba posebej povedat kako luštno je blo - a tokrat večina veselja za moja kamerada, ki sta bila v zadnjih osmih dneh že peti dan na Panoniji (matr znata uživat :worship: ) in oba postavila nove osebne rekorde, nadirkala tud nekaj stopničk in pokalov - ČESTITKE!!! žal bolj malo veselja zame, saj sem odpeljal le dva sessiona; ko smo menjavali gume pred tretjim je rude opazil da imam počeno zadnjo pakno (cela odtrgala od nosilne ploščice!), drugih pa ni bilo za dobit, ne v trgovinici na pisti, ne v Suzukijevi trgovini v Sarvarju (hja, prav mi je, kaj pa nimam Ducatija, so imeli že na pisti neznosno množico rezervnih delov zanje!)

načeloma bi jih lahko dal ven in peljal brez, saj ne uporabljam zadnje zavore na pisti, pa raje nisem šel... tko da je moja današnja pridobitev le komplet gum (Michelin slick - bil je Michelin Race Day) in 15 krogov, glih za ogrevanje...

vreme je bilo po včerajšnjih oblakih in celo nekaj dežja lepo, sončno in toplo (20 celzijev), a glih ko smo se odpravili domov, ob pol petih, se je ulilo... sploh ne vem zakaj sta šla rude in Bojč domov, saj sta imela dežne gume :whistle: ...

jutri bom dodal še nekaj slikc, zdele samo še tuš in postelja :)

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno

Suzuki.....kratko in jasno...pejt se solit :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!