Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hola!

ejga, Frips, ne se tolk sekirat no :P

naslednjič gremo skupaj - kar bo kmalu, saj vidiš da sem danes naredil samo 15 krogov... pa nove gume mam gor, tko kot ti :naughty:

Objavljeno

Kolk pa pride Panonija za cel dan vozit?

Jaz bi tudi enkrat šel, ampak moram najprej malo s financami na zeleno vejo prit :)

Objavljeno

Jest bi tud šel !!! Razpišite se tisti ki ste bli gor !!!

Objavljeno

Običajno je v predplačilu (cca. 14 dni prej) 90-100 EUR, na dotični dan pa cca. 120 EUR (odvisno od ponudnikov oz. zakupnikov).

Nekateri imajo ob določenih terminih tudi ugodne cene za gume (beri: 250 EUR za set dirkalnih gum).

Čestitke Bojču in Rudetu, tebi pa več sreče prihodnjič... ;)

Objavljeno

Suzuki sam brez zadnje zavore vozi veliiiiiiko pravih dirkačev, tko da .....

Enkrat pred leti je ata Jerman v šali reku, da bo Markotu kr odšraufu čeljust, če bo tolk bremzu.....pa tut Miljan Tapajner recimo vozi brez zadnje zavore.....

Objavljeno (popravljeno)

Hola!

@ Dex: približno tako kot je napisal Gregs, konkretno včeraj je bilo 330€, za kar si dobil odlično organizacijo, 3 ure vožnje na pisti (v 3 hitrostnih skupinah), set Michelin gum (izbira po želji, od Power 2CT, slick, dežnih, mogoče celo Pilot Road :lol1: ), zastonj menjavo gum, dirko in kosilo

@ salsa: hvala, vem :) saj sem napisal da ne uporabljam zadnje zavore, ampak vseeno nisem hotel tvegat da mi morda noga zdrsne s stopalke na zavoro, al pa kaj podobno neumnega, nisem pa hotel odšraufat diska, al pa čeljusti... tolk se poznam da vem da ne bi bil sproščen (tle na forumu smo pa tud že ugotovili da sem pussy :) ) ker bi vedel da motor ni brezhiben in to - verjamem da ne samo pri meni - kot magnet privlači napako, morda celo padec... sej bomo še šli, ne bo dolgo :)

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno (popravljeno)
Suzuki sam brez zadnje zavore vozi veliiiiiiko pravih dirkačev, tko da .....

Enkrat pred leti je ata Jerman v šali reku, da bo Markotu kr odšraufu čeljust, če bo tolk bremzu.....pa tut Miljan Tapajner recimo vozi brez zadnje zavore.....

Ja res nobeden "pravi dirkač" ne uporablja zadnje zavore. Poglej samo moto GP, superbike,... tam imajo vsi motorje brez zadnje zavore. :headbang:

Glede na to, da smo mi samo hobi dirkači in počnemo to zgolj in samo zaradi lastnih užitkov nam ni potrebno voziti brez zadnje zavore. Varnost in cele kosti so vedno na prvem mestu. Suzukijeva odločitev je bila definitivno modra in je lahko drugim za vzgled. :OK:

Popravljeno . Popravil rude
Objavljeno
Jest bi tud šel !!! Razpišite se tisti ki ste bli gor !!!

Ni šans!!!

Se boš že ob prvem obisku pod 2.10 peljal!!!

Objavljeno
se je ulilo... sploh ne vem zakaj sta šla rude in Bojč domov, saj sta imela dežne gume :whistle: ..

A ti povem med vrsticami???

Zvečer babe tudi za joške nisem mogel držat!! :grim

Objavljeno

Hola!

evo nekaj obljubljenih slikc...

post-163-1210199340_thumb.jpg post-163-1210199270_thumb.jpg

Zeitplan - urnik eventa; 7of 9 je takole čakala na nove zadnje pakne...

post-163-1210199372_thumb.jpg post-163-1210199399_thumb.jpg

Bojč pred boksom; in s ful gasom po ciljni

post-163-1210199453_thumb.jpg post-163-1210199466_thumb.jpg

Bojč na startu dirke

post-163-1210199425_thumb.jpg post-163-1210199586_thumb.jpg

...7of 9 še kar čaka, reva uboga :( dream rider rude zapisuje pomembne podatke...

post-163-1210199600_thumb.jpg post-163-1210199616_thumb.jpg

...pa ena s plehovjem za 2. mesto - ČESTITKE!!! pa še (trenutni) osebni rekord tegale pussyja :worship:

Objavljeno

Pridni ste bli ja,sam glede na to,da je cela Slo scena dirkala tist vikend na Grobniku,zakaj ste si vi zmislil glih Panonnio?! :hmm: :?

Objavljeno
Pridni ste bli ja,sam glede na to,da je cela Slo scena dirkala tist vikend na Grobniku,zakaj ste si vi zmislil glih Panonnio?! :hmm: :?

Bili na Grobniku potem pa v kombi pa na Pannonio. :D

Objavljeno (popravljeno)

Če koga hudo rajca v ponedeljek 12.5. vozit - cena za cel dan je 120 eur (predplačilo je bilo v tem tednu - organizator champion racing.at).

....koljegova banka je izvedla dvojno nakazilo :D za 5 voznikov, tak da je malo viška ...se da uredit drugače, je pa prilika - kar na PM do 12.00, pa posredujem tel.št., če bo še prosto.

Popravljeno . Popravil Red
Objavljeno

Vse je minilo dobro...naša ekipa je edinazastopala SLO, s časi relativno tak-ovak :D , je pa baje fajn letelo in so uživali... :doze: jaz sem pa malarijo zganjal -_-

Bo naslednjič bolj fajn, jovo na novo začet po poškodbi....mater bo letelo :hmm: ...upam da ne z več kot 10 sekundnim pribitkom.

..dobra polovica sodelujočih na dirkah je šla pod 2.10, če se ne motim, od 2.00.xx do 2.04.xx precej voznikov, do 2.07.xx še več :wacko: ....presneto hiter dan, pa le 2 blažja padca v dnevu.

Objavljeno
..dobra polovica sodelujočih na dirkah je šla pod 2.10, če se ne motim, od 2.00.xx do 2.04.xx precej voznikov, do 2.07.xx še več :wacko: ....presneto hiter dan, pa le 2 blažja padca v dnevu.

To govoriš za tisočake sklepam?! ;)

Ker pri 600ticah so ti časi majčkeno višji... prav dosti pa ne... :D

/offtopik/: A rihtaš bajto? Pa kakšna poškodba? :hmm:

Objavljeno
To govoriš za tisočake sklepam?! ;)

Ker pri 600ticah so ti časi majčkeno višji... prav dosti pa ne... :D

Toliko letijo nekateri jurjaki v Pannoniji :kva2:

post-300-1210874906_thumb.jpg

S 600 ccm mopedom pa se je zadnjič en 2.01.xx peljal.

Objavljeno
Toliko letijo nekateri jurjaki v Pannoniji :

S 600 ccm mopedom pa se je zadnjič en 2.01.xx peljal.

:eek:

Meklau že pod 1:54.... Vidim, da je to že leta 2006, samo v spominu sem imel njegov rekord še 1:54,xx...

Ja, saj 600 se peljejo konkretno blizu 2-eh minut... samo 1000-ke imajo prednost... je vseeno hitra steza... prijetno hitro zavita...

Kdaj že gremo?! ;) /pa ne reci 24.-25.5., ker takrat ne bo šlo/

Objavljeno

Hola,

brez panike mojster Gregs, gremo 26. in 27.5. :naughty:

Objavljeno

600 znajo tudi dobro pod 2.00 it...lan je pelizzon na triumphu 675 pelju 1.58.xx

Objavljeno

Se znam še jest kej gor narisat poleti ;)

Objavljeno
Se znam še jest kej gor narisat poleti ;)

:lol1:

Objavljeno
600 znajo tudi dobro pod 2.00 it...lan je pelizzon na triumphu 675 pelju 1.58.xx

Noro... :worship: Ampak taki so redki... ;)

Objavljeno

Gre kdo na Bergerja 2.6.????

Objavljeno
Gre kdo na Bergerja 2.6.????

Toj 100 € na dan? Usaj kr sm jz znal razbrat iz njihovga page-a?

Objavljeno
Hola,

brez panike mojster Gregs, gremo 26. in 27.5. :naughty:

:naughty: :naughty:

Oj a greste res 26. in 27.5, js bi tut sov z vami ce mate placm, magar s svojim prevozom se z ksnim kolegom.

A je treba kj rezervirat vnaprej, kaj če ne bo ok vremena?

Dj mi povej mal vec podrobnosti:

Kok € je za en dan pa kako se vozi? grupe ? Kok je se dodatnih stroškov (kilometrov iz LJ) ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!