moto_freak Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 suzuki &co.: kdaj se gre naslednjič?
Gregs Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 suzuki &co.: kdaj se gre naslednjič? Jaz planiram 7. in 8. julij (Berger-Motosport Race Days).
moto_freak Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Jaz planiram 7. in 8. julij (Berger-Motosport Race Days). To bi znalo bit zanimivo... :naughty:
kat Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Jaz planiram 7. in 8. julij (Berger-Motosport Race Days). Tud jest :010, sam zdej se boš pa ti za škonto glihu :whistle:
Bojč Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Tud jest :010, sam zdej se boš pa ti za škonto glihu :whistle: Kaj bi rada da nas domu pošljejo?? :headbang: :headbang: baba!!!
marko55 Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Jaz planiram 7. in 8. julij (Berger-Motosport Race Days). Tako se govori. Seveda ne pozabi name... :yea1: Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil marko55
vicko Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) jaz grem ta vikend... =) Ta vikend je že zaseden oz 3 frej !Baje! tako so mi sporočilo. Cena za dan 145€ Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil vicko
Valetski Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Ta vikend je že zaseden oz 3 frej !Baje! tako so mi sporočilo. Cena za dan 145€ jaz sem prijavlen z dvema frendoma tak da me ne skrbi =)
moto_freak Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 @vi, ki hodite skoz dol: :) Imajo doli kak servis, kjer ti zamenjajo olje in filter?
suzuki Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Hola moto_freak, načeloma da, IMHO je vprašanje bolj čas - kdaj boš prišel na vrsto in kako hitro bodo naredili... zato ti svetujem da to raje narediš sam, doma pred odhodom, saj ni nobena kunšt :) (če ne pa pri tvojem serviserju) srečno in dobre čase želim :naughty:
moto_freak Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Hola moto_freak, načeloma da, IMHO je vprašanje bolj čas - kdaj boš prišel na vrsto in kako hitro bodo naredili... zato ti svetujem da to raje narediš sam, doma pred odhodom, saj ni nobena kunšt :) (če ne pa pri tvojem serviserju) srečno in dobre čase želim :naughty: Saj bi. Samo nimam ključa za filter. Imaš kako idejo, da dobim brez ključa filter dol?
Gorgh Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Zapičiš šraufnciger skoz filter in odšponaš pol gre z roko, za gor pa ne vem :) mogoče je že na roko dost zategnen :P
biker77 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 :topic: ampak na roko zategnjen je dovolj..pa pol ko je segret probaš še mal zategnt..pr men še nikol ni blo problema..sam paz na roko-vroče-ajsss
suzuki Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) Saj bi. Samo nimam ključa za filter. Imaš kako idejo, da dobim brez ključa filter dol? Hola mojster, :topic: jst sem ga kupil pri Louisu, mislim da je bil 7 € sicer pa, kot so ti že povedali, dol ga ni problem dobit :naughty: malo bolj resno, ključ ma zihr tvoj serviser Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil suzuki
moto_freak Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ja samo veš kak je s serviserji, ko hočeš met kaj še isti dan zrihtano :whistle:
suzuki Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Hola moto_freak, :topic: a spet vse zadnji hip, a :naughty: ampak je pa skrajni čas da nehaš komplicirat: zamenjaj olje doma, novi filter privij z roko, pri serviserju ali na Panoniji pa si samo sposodi ključ in privij tko kot treba (maš navodila v servisni knjižici), pa si zmagal :)
moto_freak Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Včeraj sem komaj videl da mi manjka olja :unsure: Sem že zrihtal vso potrebno orodje...samo še po olje pa filter skočim :naughty:
m@dness Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 ključ ti pa lahko jaz posodim ko si že iz mb.. tak da ni panike (pm..) ;)
triler Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Včeraj sem komaj videl da mi manjka olja :unsure: Sem že zrihtal vso potrebno orodje...samo še po olje pa filter skočim :naughty: 17EUR v merkurju kljuc za odsponat, tak s ketnco (ampak itak tud sraufencigar ni problema ne). Zategnt pa z roko kot so ti ze napisal.. :)
salsa Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Pa tesnilo na filtru mal z oljem namaži preden z roko zategneš. .)
Jure Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Kot so že ostali rekli, filter odšraufaš tako, da vanj zabiješ izvijač, priviješ ga pa z roko. Nasploh je brezveze za to si sploh delat delo in stroške in vozit kamorkoli na servis, če ne rabiš ravno štempla v servisni.. 15 min pa si frej, vključno s snemanjem in nameščanjem plastik :)
Valetski Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 (popravljeno) končno doma iz pannonie... blo je zakon =) sicer poletel 4x v pesek ampak zakon =) Popravljeno Junij 6, 2008. Popravil _VaLe_
Bojč Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 V 1ki enkrat, v 5ki enkrat, pa v 14ki dvakrat? A sm trofnu? :naughty: Kako je šlo?
Valetski Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) V 1ki enkrat, v 5ki enkrat, pa v 14ki dvakrat? A sm trofnu? :naughty: Kako je šlo? kaj si za mano vozil al kaj? hehehe.... 3 si zadel za ta četrtega pa se sploh ne spomnim več kje je blo čudno da nisem niti 1x padel v pesku, ker je motor rez težko obdržat ko noter priletiš :unsure: Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil _VaLe_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se