Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

lp

v kratkem se mislim udeležit treninga na panoniji in me zanima če so m3 še dovolj dobre gume za na pisto

(seveda po 6krogih max dol.. )

sem še dokaj neizkušen na pisti in ciljam na čas med 2:20 in 2:30?

hvala

Popravljeno . Popravil m@dness
Objavljeno

M3 so čist ok gume za pannonio, tud cel trening (cca 30 min) držijo brez problema, če nimaš nekih resnih dirkaških ambicij seveda, za čase med 2,20 in 2,30 pa sigurno dobro delajo, čeprav ne misli da je to sportsko lagano, tud to že lepo leti za začetek, tak da ne bit razočaran če bo tud kaj nad 2,30 za prvič.

Pa dobro se vozi. ;) ;)

Objavljeno

se bomo potrudli... hvala :worship:

Objavljeno

m@dness, malce previdnosti pri pospeševanjih iz ovinkov z M3, če planiraš v tej vročini!

Temperature so še kar visoke, gsx že po tradiciji (preveč)velikodušno reagira na odpiranje plina, , kar zna bit moteče in boleče v kombinaciji s takimi gumami.

Dva kolega sta z istimi mopedi in ne čisto friškimi M3 na Pannonii izvajala rodeo......seveda so bile krive gume :whistle:

.... z novim parom primernejših boš sigurno bolj užival .)

Objavljeno (popravljeno)

Ma kdo namen it 21.8 na panonio in al se je mogoče potrebno prej prijavit!

Popravljeno . Popravil GHOST RIDER 46
Objavljeno

Dirkališče je oddaljeno cca. 150km od GRADZA. Cena je pa odvisna od tega, kdo zakupi dirkališče. Npr.: v ponedeljek 25.08.2008 je zakupilo dirkališče BRAD-RACING iz dunaja in je cena celodnevne vožnje 80evrov, kar je superpreis ;)

lp,matej

Objavljeno

Marko55 in jaz se odpravljava v nedeljo popoldne spet po dolgem času malo tišat na Pannonijo. Ostnaeva na pisti samo ponedeljek, potem pa nazaj. Sicer ima Berger 2 dneva zakupljeno, cena pa je 110 EUR. Je pa rekel, da je še prosto, tako da ni panike, če bi še kdo šel. Če gre še kdo, naj pa napiše, da se vidimo... no, saj se tako ali tako lahko vidimo, ampak vseeno... :)

Objavljeno

Prišli, odvezali, odpeljali in zmagali... :OK: ...ker smo šli zvečer vsi celi in zdravi na večerjo... ;)

Bilo je krasno, vreme primerno, družba dobra (še dva nova Romana sem spoznal - obema čestitke, za odtenek pa je bil eden malo boljši... in prvič na Pannoniji pristal pri neverjetnih 2:07 :eek: ....res noro :worship: ).

Mogoče pridemo letos še enkrat... kdo ve...

Slike sledijo, ko Marko odpre fotoaparat.... :D

Zdaj pa letim spat... :yawn:

Objavljeno

Na pa je men tud ratal obiskat Pannonio. Res je blo fajn in hvala Gregsu in Markotu55 za povabilo. Družba je bila zelo fajn :worship: . Hvala za vse nasvete najizkušenejšega, kar je pripomoglo k skupni odlični večerji in prijetenemu klepetu na poti nazaj. Vsekakor v pričakovanju ponovitve :)

Objavljeno (popravljeno)
Na pa je men tud ratal obiskat Pannonio. Res je blo fajn in hvala Gregsu in Markotu55 za povabilo. Družba je bila zelo fajn :worship: . Hvala za vse nasvete najizkušenejšega, kar je pripomoglo k skupni odlični večerji in prijetenemu klepetu na poti nazaj. Vsekakor v pričakovanju ponovitve :)

Še nekaj mojih besed. Tudi sam sem bil prvič na Panonii in steza je zares super! Gregs in Tamau pa sta itak super kompanjona, tako da je bil športni dan nadvsem prijeten. Razen policijske provide, ki me je ujela na avtocesti in me obrala ravno za en obisk Panonije... :cry:

Pe nekaj fotk:

Naša rezidenca ki smo jo postavili že v nedeljo zvečer...

20080902203116_Panonia_rezidenca.jpg

Tamau po cilljni ravnini...

20080902203221_tamara_ciljna.jpg

Tole se pa jaz trudim nabirati hitrost...

20080902203113_marko_ciljna.jpg

Zmagovalec Gregs. Zebra je ostala cela...

20080902203112_gregs_zmaga.jpg

Robert na štartu dirke (številka 333)...

20080902203220_Panonia_robert.jpg

... in še en Robert (R1 v sredini)...

20080902203221_Panonia_robert2.jpg

Tako so leteli nakedi...

20080902203115_Panonia_naked.jpg

... Gregs pa se je spraševal, kdaj bo nizal takšne čase... :evilgrin:

20080902203114_Panonia_gregs.jpg

Popravljeno . Popravil marko55
Objavljeno

Hehehehe.... Marko, fini komentarji... ;)

Res se človek sprašuje, kako lahko naked leti drobiž nad 2 minutama... tako da je moje "čohanje" čisto umestno.... :P

Drugače pa nista Roberta, ampak Romana... ;)

Upam, da sta bila s Tamau zadovoljna tudi z izbiro placa za futranje... :naughty:

Pa še vsem, ki vozite prikolice: resnično pazite na hitrost, ker kazni za vožnjo nad 80 km/h so nenormalno velike. Že za več kot 90 km/h vas čakajo točke... :glare:

Objavljeno
Hehehehe.... Marko, fini komentarji... ;)

Res se človek sprašuje, kako lahko naked leti drobiž nad 2 minutama... tako da je moje "čohanje" čisto umestno.... :P

Upam, da sta bila s Tamau zadovoljna tudi z izbiro placa za futranje... :naughty:

Pa še vsem, ki vozite prikolice: resnično pazite na hitrost, ker kazni za vožnjo nad 80 km/h so nenormalno velike. Že za več kot 90 km/h vas čakajo točke... :glare:

Jap, sej sm že napisala da je bla večerja super - bomo še šli :naughty:

Objavljeno

Ups, opravičilo obema Romanoma....

Objavljeno

Lepo, lepo plidni :P ... sam zakaj pa niste šli na dirko :mellow: ???

pa lepo bi bilo da izdate kje ste se tkoooo slastno nakrmili :D ... če nam že lušte delate ;)

Gregs nakedi na Bergerjevem dnevu imajo bore malo veze s cestnimi nakedi, zadnjič smo vidli Tigra z NOS-om :eek: .... vozniki nagcov so pa so tud poglavje zase

Objavljeno (popravljeno)
Lepo, lepo plidni :P ... sam zakaj pa niste šli na dirko :mellow: ???

pa lepo bi bilo da izdate kje ste se tkoooo slastno nakrmili :D ... če nam že lušte delate ;)

Gregs nakedi na Bergerjevem dnevu imajo bore malo veze s cestnimi nakedi, zadnjič smo vidli Tigra z NOS-om :eek: .... vozniki nagcov so pa so tud poglavje zase

Smo bili vsi trije na dirki -600 pa ni bilo nikogar, ki bi nas slikal...

Jedli smo pa nekje pod Pohorjem. Bo gregs povedal kako se imenuje, je pa neka Vila...

Popravljeno . Popravil marko55
Objavljeno
Jedli smo pa nekje pod Pohorjem. Bo gregs povedal kako se imenuje, je pa neka Vila...

Vila Rustica? ;)

Objavljeno
Jap, sej sm že napisala da je bla večerja super - bomo še šli

Prav gotovo... :grim

... sam zakaj pa niste šli na dirko

Gregs nakedi na Bergerjevem dnevu imajo bore malo veze s cestnimi nakedi, zadnjič smo vidli Tigra z NOS-om :vozniki nagcov so pa so tud poglavje zase

Ja, itak...samo vseeno se vsakič znova začudim, ko jih gledam po ciljni ravnini tišat... ;)

Vila Rustica?

Natanko tako... Mislim sicer, da je uradno Villa Rustica... :P

Objavljeno (popravljeno)

Popravljeno . Popravil Tamau
Objavljeno

Gregs a to so vas naši posneli al austrijčeki???

Objavljeno
Gregs a to so vas naši posneli al austrijčeki???

Naši :( čeprou neb avstrijčkom nč bl prvošla

Objavljeno

Je pravi hudič z temi prikolicami ja, mi ga tud tud povečini žgemo 130 tak da me je že kr strah ko to berem, ampak kaj ko se nam vedno tak gor mudi, hehe... :ninja: :ninja: :010 :010

Objavljeno
Je pravi hudič z temi prikolicami ja, mi ga tud tud povečini žgemo 130 tak da me je že kr strah ko to berem, ampak kaj ko se nam vedno tak gor mudi, hehe... :ninja: :ninja: :010 :010

Če voziš 90-100 km/h je kazen 150 EUR + 3 točke, vse kar je nad tem pa 300 EUR + 5 točk. V bistvu je vseeno ali voziš 105 ali 150. :whistle:

Najlažje je, če ti nekdo z avtom "krije hrbet".

• 1 mesec pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!