m@dness Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 (popravljeno) lp v kratkem se mislim udeležit treninga na panoniji in me zanima če so m3 še dovolj dobre gume za na pisto (seveda po 6krogih max dol.. ) sem še dokaj neizkušen na pisti in ciljam na čas med 2:20 in 2:30? hvala Popravljeno Avgust 13, 2008. Popravil m@dness
Zx_R Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 M3 so čist ok gume za pannonio, tud cel trening (cca 30 min) držijo brez problema, če nimaš nekih resnih dirkaških ambicij seveda, za čase med 2,20 in 2,30 pa sigurno dobro delajo, čeprav ne misli da je to sportsko lagano, tud to že lepo leti za začetek, tak da ne bit razočaran če bo tud kaj nad 2,30 za prvič. Pa dobro se vozi. ;) ;)
m@dness Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 se bomo potrudli... hvala :worship:
Red Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 m@dness, malce previdnosti pri pospeševanjih iz ovinkov z M3, če planiraš v tej vročini! Temperature so še kar visoke, gsx že po tradiciji (preveč)velikodušno reagira na odpiranje plina, , kar zna bit moteče in boleče v kombinaciji s takimi gumami. Dva kolega sta z istimi mopedi in ne čisto friškimi M3 na Pannonii izvajala rodeo......seveda so bile krive gume :whistle: .... z novim parom primernejših boš sigurno bolj užival .)
GHOST RIDER 46 Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 (popravljeno) Ma kdo namen it 21.8 na panonio in al se je mogoče potrebno prej prijavit! Popravljeno Avgust 14, 2008. Popravil GHOST RIDER 46
SCMC Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 Js bi tud šou sam me zanima kje je to točno pa približno kok je cena karte???
vuca77 Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 Dirkališče je oddaljeno cca. 150km od GRADZA. Cena je pa odvisna od tega, kdo zakupi dirkališče. Npr.: v ponedeljek 25.08.2008 je zakupilo dirkališče BRAD-RACING iz dunaja in je cena celodnevne vožnje 80evrov, kar je superpreis ;) lp,matej
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 Marko55 in jaz se odpravljava v nedeljo popoldne spet po dolgem času malo tišat na Pannonijo. Ostnaeva na pisti samo ponedeljek, potem pa nazaj. Sicer ima Berger 2 dneva zakupljeno, cena pa je 110 EUR. Je pa rekel, da je še prosto, tako da ni panike, če bi še kdo šel. Če gre še kdo, naj pa napiše, da se vidimo... no, saj se tako ali tako lahko vidimo, ampak vseeno... :)
Gregs Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Prišli, odvezali, odpeljali in zmagali... :OK: ...ker smo šli zvečer vsi celi in zdravi na večerjo... ;) Bilo je krasno, vreme primerno, družba dobra (še dva nova Romana sem spoznal - obema čestitke, za odtenek pa je bil eden malo boljši... in prvič na Pannoniji pristal pri neverjetnih 2:07 :eek: ....res noro :worship: ). Mogoče pridemo letos še enkrat... kdo ve... Slike sledijo, ko Marko odpre fotoaparat.... :D Zdaj pa letim spat... :yawn:
Tamau Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Na pa je men tud ratal obiskat Pannonio. Res je blo fajn in hvala Gregsu in Markotu55 za povabilo. Družba je bila zelo fajn :worship: . Hvala za vse nasvete najizkušenejšega, kar je pripomoglo k skupni odlični večerji in prijetenemu klepetu na poti nazaj. Vsekakor v pričakovanju ponovitve :)
marko55 Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) Na pa je men tud ratal obiskat Pannonio. Res je blo fajn in hvala Gregsu in Markotu55 za povabilo. Družba je bila zelo fajn :worship: . Hvala za vse nasvete najizkušenejšega, kar je pripomoglo k skupni odlični večerji in prijetenemu klepetu na poti nazaj. Vsekakor v pričakovanju ponovitve :) Še nekaj mojih besed. Tudi sam sem bil prvič na Panonii in steza je zares super! Gregs in Tamau pa sta itak super kompanjona, tako da je bil športni dan nadvsem prijeten. Razen policijske provide, ki me je ujela na avtocesti in me obrala ravno za en obisk Panonije... :cry: Pe nekaj fotk: Naša rezidenca ki smo jo postavili že v nedeljo zvečer... Tamau po cilljni ravnini... Tole se pa jaz trudim nabirati hitrost... Zmagovalec Gregs. Zebra je ostala cela... Robert na štartu dirke (številka 333)... ... in še en Robert (R1 v sredini)... Tako so leteli nakedi... ... Gregs pa se je spraševal, kdaj bo nizal takšne čase... :evilgrin: Popravljeno September 2, 2008. Popravil marko55
Gregs Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Hehehehe.... Marko, fini komentarji... ;) Res se človek sprašuje, kako lahko naked leti drobiž nad 2 minutama... tako da je moje "čohanje" čisto umestno.... :P Drugače pa nista Roberta, ampak Romana... ;) Upam, da sta bila s Tamau zadovoljna tudi z izbiro placa za futranje... :naughty: Pa še vsem, ki vozite prikolice: resnično pazite na hitrost, ker kazni za vožnjo nad 80 km/h so nenormalno velike. Že za več kot 90 km/h vas čakajo točke... :glare:
Tamau Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Hehehehe.... Marko, fini komentarji... ;)Res se človek sprašuje, kako lahko naked leti drobiž nad 2 minutama... tako da je moje "čohanje" čisto umestno.... :P Drugače pa nista Roberta, ampak Romana... ;) Upam, da sta bila s Tamau zadovoljna tudi z izbiro placa za futranje... :naughty: Pa še vsem, ki vozite prikolice: resnično pazite na hitrost, ker kazni za vožnjo nad 80 km/h so nenormalno velike. Že za več kot 90 km/h vas čakajo točke... :glare: Jap, sej sm že napisala da je bla večerja super - bomo še šli :naughty:
marko55 Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Drugače pa nista Roberta, ampak Romana... ;) Ups, opravičilo obema Romanoma....
kat Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Lepo, lepo plidni :P ... sam zakaj pa niste šli na dirko :mellow: ??? pa lepo bi bilo da izdate kje ste se tkoooo slastno nakrmili :D ... če nam že lušte delate ;) Gregs nakedi na Bergerjevem dnevu imajo bore malo veze s cestnimi nakedi, zadnjič smo vidli Tigra z NOS-om :eek: .... vozniki nagcov so pa so tud poglavje zase
marko55 Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Lepo, lepo plidni :P ... sam zakaj pa niste šli na dirko :mellow: ??? pa lepo bi bilo da izdate kje ste se tkoooo slastno nakrmili :D ... če nam že lušte delate ;) Gregs nakedi na Bergerjevem dnevu imajo bore malo veze s cestnimi nakedi, zadnjič smo vidli Tigra z NOS-om :eek: .... vozniki nagcov so pa so tud poglavje zase Smo bili vsi trije na dirki -600 pa ni bilo nikogar, ki bi nas slikal... Jedli smo pa nekje pod Pohorjem. Bo gregs povedal kako se imenuje, je pa neka Vila... Popravljeno September 3, 2008. Popravil marko55
moto_freak Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Jedli smo pa nekje pod Pohorjem. Bo gregs povedal kako se imenuje, je pa neka Vila... Vila Rustica? ;)
Gregs Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Jap, sej sm že napisala da je bla večerja super - bomo še šli Prav gotovo... :grim ... sam zakaj pa niste šli na dirko Gregs nakedi na Bergerjevem dnevu imajo bore malo veze s cestnimi nakedi, zadnjič smo vidli Tigra z NOS-om :vozniki nagcov so pa so tud poglavje zase Ja, itak...samo vseeno se vsakič znova začudim, ko jih gledam po ciljni ravnini tišat... ;) Vila Rustica? Natanko tako... Mislim sicer, da je uradno Villa Rustica... :P
Tamau Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Gregs nakedi na Bergerjevem dnevu imajo bore malo veze s cestnimi nakedi, zadnjič smo vidli Tigra z NOS-om :eek: .... vozniki nagcov so pa so tud poglavje zase Popravljeno September 3, 2008. Popravil Tamau
Zx_R Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Pa še vsem, ki vozite prikolice: resnično pazite na hitrost, ker kazni za vožnjo nad 80 km/h so nenormalno velike. Že za več kot 90 km/h vas čakajo točke... :glare: Gregs a to so vas naši posneli al austrijčeki???
Tamau Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Gregs a to so vas naši posneli al austrijčeki??? Naši :( čeprou neb avstrijčkom nč bl prvošla
Zx_R Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Je pravi hudič z temi prikolicami ja, mi ga tud tud povečini žgemo 130 tak da me je že kr strah ko to berem, ampak kaj ko se nam vedno tak gor mudi, hehe... :ninja: :ninja: :010 :010
marko55 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Je pravi hudič z temi prikolicami ja, mi ga tud tud povečini žgemo 130 tak da me je že kr strah ko to berem, ampak kaj ko se nam vedno tak gor mudi, hehe... :ninja: :ninja: :010 :010 Če voziš 90-100 km/h je kazen 150 EUR + 3 točke, vse kar je nad tem pa 300 EUR + 5 točk. V bistvu je vseeno ali voziš 105 ali 150. :whistle: Najlažje je, če ti nekdo z avtom "krije hrbet".
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se