klimbra Objavljeno November 22, 2001 Opozori Objavljeno November 22, 2001 quote: Klimbra, u vrsto, pa boš vidu, kok je dolga ! Rajš kakšno drugo funkcijo, dokler je še prosta ! Lojzi ma vas rad jep Najdu nekaj , kar ste pozabili...je pa vitalnega pomena LUČKAR BOM!!!!!!!!!!!!!! Klimbra....vlaženje zagotovljeno
lojzi Objavljeno November 22, 2001 Opozori Objavljeno November 22, 2001 ... a da jim mal posvet(l)iš ? Lojzi ma vas rad
MARJA Objavljeno November 22, 2001 Opozori Objavljeno November 22, 2001 Evo, ekipa skor kompletna, punc (modelov) pa od nikoder. Ja hudiča, a se bo že katera javla.
suzuki Objavljeno November 22, 2001 Opozori Objavljeno November 22, 2001 Hola! No, vidim, da noben noce bit garderober... se bom pa jest zrtvoval, ceprav bom trpel k zvau... ampak...vse za Motosvet!!! LP suzuki SharpNinja in freya 2
kekec III Objavljeno November 22, 2001 Opozori Objavljeno November 22, 2001 Se javljam za mešalca (slike) Lp
lojzi Objavljeno November 22, 2001 Opozori Objavljeno November 22, 2001 Kdo se pa jav za model? Lojzi ma vas rad
kekec III Objavljeno November 22, 2001 Opozori Objavljeno November 22, 2001 Prostovoljci na plan... LP
dr.looney Objavljeno November 22, 2001 Opozori Objavljeno November 22, 2001 no ja ste pa spet nekej pogruntal...ampak da bo volk sit in koza cela morajo bit koledarji tut za ženski del foruma ane ane in če bi radi da se me slečemo se boste morali tudi vi .... dr.looney
Ice Objavljeno November 22, 2001 Opozori Objavljeno November 22, 2001 se eno funcijo ste pozabili....kdo bo pa za prazne zelodcke modelov (in osebja scene) skrbel? yep,ice-catering....the very best for the hungry ------- 500 and counting
brko Objavljeno November 23, 2001 Opozori Objavljeno November 23, 2001 Na chatu ste nekam samozavestne in neustrašne. Tukaj kjer bi se pa morale izkazati s svojo samozavestjo pa nikjer nobene. Nakoncu bomo imeli koledar ki bo imel samo številke pa nič vaši slik !! Kar je sicer boljše kot nič ampak vseeno bi se lahko katera ojunačila in se vsaj prijavila, pa čeprav s figo v žepu. veni vidi vici
suzuki Objavljeno November 23, 2001 Opozori Objavljeno November 23, 2001 quote: Na chatu ste nekam samozavestne in neustrašne. Tukaj kjer bi se pa morale izkazati s svojo samozavestjo pa nikjer nobene. Nakoncu bomo imeli koledar ki bo imel samo številke pa nič vaši slik!! Kar je sicer boljše kot nič ampak vseeno bi se lahko katera ojunačila in se vsaj prijavila, pa čeprav s figo v žepu. veni vidi vici Ja, prav zares - le kdo potrebuje koledar s stevilkami??? Samo sliko kvarijo... Ce potrebujes stevilke, vzames zepni koledarcek! LP suzuki freya in SharpNinja 2
dr.looney Objavljeno November 23, 2001 Opozori Objavljeno November 23, 2001 quote: Na chatu ste nekam samozavestne in neustrašne. Tukaj kjer bi se pa morale izkazati s svojo samozavestjo pa nikjer nobene. Nakoncu bomo imeli koledar ki bo imel samo številke pa nič vaši slik !! Kar je sicer boljše kot nič ampak vseeno bi se lahko katera ojunačila in se vsaj prijavila, pa čeprav s figo v žepu. veni vidi vici joj brko brko ti pa res slabo berešmalo nad tabo sem napisala pogoj za mojo udeležitev.... dr.looney
brko Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 DR. L. Sploh ni problema kar se slačenja moškega dela tiče. Samo glede na to da si se samo ti prijavila in še to pogojno mislim da ni nihče v nevarnosti da bi moral nag po snegu letat. Še vedno jih rabiš še vsaj 11 če želiš da se začne organizacija slikanja. Moški ki bodo sosdelovali pri organizaciji se bodo pa v nadlajevanju prelevili v foto modele da ne bi še enkrat morali vso organizacijo ponavljati.
Noise Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 Tale je lahko za inspiracijo... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
lojzi Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 Barbiiiiiii ! A nis ti monstra naročila? Lojzi ma vas rad
lojzi Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 Taki bi pa jest tud mojga avtomatika posodu (ne Yamahe) za eno sliko (ne pa za krog!) Lojzi ma vas rad
klimbra Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 HAHAHA .... ga je punca zajahala na zanimiv način!!!!! Je morda kakšen globji pomen te slike,pa ga ne razumem?????????? Klimbra....vlaženje zagotovljeno Uredil - klimbra on 26/11/2001 16:47:43
Zarja Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 quote: Barbiiiiiii ! A nis ti monstra naročila? Lojzi ma vas rad Katera Barbiii? Meni je vsec monster, ceprav mi tudi speed triple vedno bolj mesa glavo. Koledar...a bo Gregs glavni fotograf? Zarja
twix Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 Ojla ,jaz se javim za vlogo TERMOFORJA, da uboge puncke ne bodo kaksnega prehlada staknile med slikanjem. Kar se pa slike tice, si clovek res vcasih zazeli,da bi bil motor ....brmmmmmmm. Tko,da ce nobeden nebo hotu motorja posodt, si bom pa jaz en kestl nase prvezu, pa bomo improviziral LP Twix READ MY FACE
Mačica Objavljeno November 26, 2001 Opozori Objavljeno November 26, 2001 Evo, da ne bo looney edina forumašica, ki se je oglasila... jst mam eno fotko na motorju že posneto. sicer najbrž ni čist taka kot ste si to zamislili, sam dva pogoja že izpolnjuje: na njej je motor in forumašica.Pa vso štalo okrog organizacije in fotkanja in izbiranja .... si prihranite. glede na opravo predlagam, da daste slikico za miss december Dobite jo na mojem profilu jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
brko Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 Ste pa res pogumne!!! Ena (DR) bi če bi še kdo kej drugega za protiuslugo. Druga punuja nekaj že narejenega. Skaratka če bi imele rep bi rekel da ste ga stisnile med noge Čas se izteka in kot izgleda bomo ostali brez koledarja na katerem bi bile forumašice na motorjih. Škoda. Mogoče boste do drugega leta zbrale pogum za slikanje.
lojzi Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 Škoda, pa tko dobra ideja je bla ! Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 Obstaja še rezervna možnost. Najamemo risarja dupleric iz Mladine, da nam pom spisku namala 12 forumašic. Brrrm
lojzi Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: Katera Barbiii? Meni je vsec monster, ceprav mi tudi speed triple vedno bolj mesa glavo. Koledar...a bo Gregs glavni fotograf? Zarja Dobro ti znaš kera Barbi (BW)! Tko se je zadnjič na chatu pohvalila ! Lojzi ma vas rad
brko Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: Obstaja še rezervna možnost. Najamemo risarja dupleric iz Mladine, da nam pom spisku namala 12 forumašic. Brrrm Z narisanimi se pa jest ne bi strinjal. Če nimajo toliko poguma da se jih najde vsaj 6 (vsako po 2x) ki bi se slikale na novo (stare slike ne veljajo) potem pa nič. O njihovem pogumu bodo pa zgodovinarji še dolgo govorili
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se