Zarja Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 Pogum! Kdo je rekel, da nismo pogumne? Rekla bi, da nas bolj skrbi profesionalnost izbrane ekipe. Sicer pa, organizatorji, ste ze izbrali primerno lokacijo?! Ali nas boste, malostevilne kot smo, izpostavljali megli in mrazu?! Zarja
Zarja Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: quote: Katera Barbiii? Meni je vsec monster, ceprav mi tudi speed triple vedno bolj mesa glavo. Koledar...a bo Gregs glavni fotograf? Zarja Dobro ti znas kera Barbi (BW)! Tko se je zadnjič na chatu pohvalila ! Lojzi ma vas rad Aja, potem Bandit naked ni vec aktualen? Zarja Uredil - zarja on 27/11/2001 10:02:15
vragica Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 Fantje vi samo pogumno cebljate kako bi lahko forumasice prostovoljno skocile pred fotoaparat... noben od vas pa ni toliko pogumen, da bi... no recimo... zdaj mi je pa ... rekel: No, fantje, kaj pa, ce bi mi nekaj naredili za dekleta. Slecimo se in jim naredimo koledar. Zanimivo, nimate samo vi svojih pisarn, delavnic,... tudi me imamo svoje pisarne, SOBE, "delavnice", kamor bi pasal kaksen lep koledar ala nagi fantje. No bi kdo? lav ja ol Viragica
brko Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: Pogum! Kdo je rekel, da nismo pogumne? Rekla bi, da nas bolj skrbi profesionalnost izbrane ekipe. Sicer pa, organizatorji, ste ze izbrali primerno lokacijo?! Ali nas boste, malostevilne kot smo, izpostavljali megli in mrazu?! Zarja Mislim da TWIN ponuja dovolj zanimivih variant za koledar. Pa tudi kakšna zunanja pred TWINOM pride v poštev - saj veš kaj vse se ob mrazu dogaja s kožo - ne bomo rabili ledenih kock
lojzi Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: Pogum! Kdo je rekel, da nismo pogumne? Rekla bi, da nas bolj skrbi profesionalnost izbrane ekipe. Sicer pa, organizatorji, ste ze izbrali primerno lokacijo?! Ali nas boste, malostevilne kot smo, izpostavljali megli in mrazu?! Zarja Jest odstopim spalnico, sam ne vem kuko bomo Triumpha od Klimbre spravil v drugo nadstropje! Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 27/11/2001 10:18:14
Zarja Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: quote: Pogum! Kdo je rekel, da nismo pogumne? Rekla bi, da nas bolj skrbi profesionalnost izbrane ekipe. Sicer pa, organizatorji, ste ze izbrali primerno lokacijo?! Ali nas boste, malostevilne kot smo, izpostavljali megli in mrazu?! Zarja Mislim da TWIN ponuja dovolj zanimivih variant za koledar. Pa tudi kaksna zunanja pred TWINOM pride v postev - saj ves kaj vse se ob mrazu dogaja s kozo - ne bomo rabili ledenih kock Dolgcas.... Zarja
Zarja Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: quote: Pogum! Kdo je rekel, da nismo pogumne? Rekla bi, da nas bolj skrbi profesionalnost izbrane ekipe. Sicer pa, organizatorji, ste ze izbrali primerno lokacijo?! Ali nas boste, malostevilne kot smo, izpostavljali megli in mrazu?! Zarja Jest odstopim spalnico, sam ne vem kuko bomo Triumpha od Klimbre spravil v drugo nadstropje! Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 27/11/2001 10:18:14 Ze malo bolj zanimivo... Zarja
.T. Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 Predlagam, da bomo fotke za koledar naredili v Termah 3000 po FS. Pa da ne bi slučajno katera prinesla kopalk s seboj. Tadej
klimbra Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: quote: Pogum! Kdo je rekel, da nismo pogumne? Rekla bi, da nas bolj skrbi profesionalnost izbrane ekipe. Sicer pa, organizatorji, ste ze izbrali primerno lokacijo?! Ali nas boste, malostevilne kot smo, izpostavljali megli in mrazu?! Zarja Jest odstopim spalnico, sam ne vem kuko bomo Triumpha od Klimbre spravil v drugo nadstropje! Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 27/11/2001 10:18:14 LOJZI..... lepo na štupa ramo...pa pot pod noge.... Klimbra....vlaženje zagotovljeno
lojzi Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: Predlagam, da bomo fotke za koledar naredili v Termah 3000 po FS. Pa da ne bi slučajno katera prinesla kopalk s seboj. Tadej Za avtorske pravice in pravice objave bo pa poskrbel Motosvetov pravnik. Ni blema ! Lojzi ma vas rad
Tina Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 Aja zdej pa zastopm, zakaj si mi en teden toplic plačal! Have fun! Tina
Rocky Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 Glede na to, da sem se pred leti ukvarjal s fotografijo in spravil nekaj punc na naslovnice 7D, se prostovolno javljam za fotografa. Edini problem je, da sem rasprodal vso svojo foto opremo. Vendar pa danes narediš s vsako malo boljšo trotel kamero kar dobro fotografijo. Pa lep foto klik pozdrav, Rocky
lojzi Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 Rocky, nč bat, za take stvari mam jest Canona A2 (A5). S skupnimi močmi bomo pa še ostali HW skupi zbral (osvetlitev ipd.), tko, da nou problemov ! Edini problem so še zmeri modeli ! Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 27/11/2001 16:03:18
Brrrm Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 To zna biti pa še zanimivo. Nekdo, vemo, kdo, je svojo boljšo za en teden v toplice umaknil, da je tu lahko v miru koledar organiziral in celo svojo spalnico ponujal. Ko ga vidimo, bo imel eno ali dve Brrrm
klimbra Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 ALI VEČ........ Kot pravi tista pesmica.......se bo boljša172 VRNILA FIT IN NABILDANA.....bogiiiiiiiiiiiiii Zetor....vam v pomoč in veselje
lojzi Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Al pa z novim loverjem pod pazduho Lojzi ma vas rad
Brrrm Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 quote: Al pa z novim loverjem pod pazduho E, nimaš ti te sreče, da bi po njeni krivdi do nove prišel. Upanje pa seveda ostaja. Brrrm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se