Fabo Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 sm ze :naughty: hehe blond only on the outside :devil: <zok> kaj pa tist pomeni - blond po dusi, k mas quit MSG na ircu?? ha?? ha?? ha?? :devil: :lol1: 90% beri NARAVNIH blondink ma pamet skoraj na tako visoki ravni kot kure. Aja pa ne sekerite se sej 10% je velik ce veste kaj so to procenti potem najbrz spadate med pametnejsi del :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1:
tejcy Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: LOL :devil: :P
Zok Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 mal ste kruti. splosno znano je, da so vici o blondinkah zacel nastajat iz nevoscljivosti.
gebre Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 :topic: Nehite nakladat, jest hočm slikce :kva2: .
bubamara Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 90% beri NARAVNIH blondink ma pamet skoraj na tako visoki ravni kot kure. Aja pa ne sekerite se sej 10% je velik ce veste kaj so to procenti potem najbrz spadate med pametnejsi del :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: jah...itaq....vici o blondinkah so itaq zato, da jih vi moški ( kurje pameti ) lažje razumete.... :lol1: :devil:
peco Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 @Cagiva: Jest sm se že na use pretege matrou pa nč. <_< <_< <_<
igralec Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 kaj zaj lepotice, kej so še kake slikce? :P
SkW0`` Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 jao jao kok ste bitchez kle gor :devil: :lol: ni pene, jzt prenesem vse :naughty:
Marky Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 ... jzt prenesem vse :naughty: :yea2: :yea2: :yea2: A potem bi tud mene? Kr na PM prosim... :naughty:
Jurij Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 90% beri NARAVNIH blondink ma pamet skoraj na tako visoki ravni kot kure. Aja pa ne sekerite se sej 10% je velik ce veste kaj so to procenti potem najbrz spadate med pametnejsi del :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: V dokaz, da spoštujem blondinke (tudi) zaradi njihove notranjosti in kvalitetne inteligence ( :lol1: :lol1: :lol1: ) naj navedem, da moja prjatlca bjond (Tudi sicer v realnem življenju,ampak zmeraj manj) z 10 kami dela 2 faxa. še 7 izpitov in bom lahko naredil le :notworthy: :xx: (sorrytrenutekslabosti :xx: ) :xx: Dejte še kako sliko prlimat!!!!!!!!!!!!!! :kva2: :kva2:
hotschko Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 (popravljeno) zaradi njihove notranjosti meni je pri ženskah notranjost še posebej všeč ... sploh če je fajn topla in podmazana ... :lol1: Popravljeno September 22, 2004. Popravil hotschko
Jurij Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 no, ni treba tok direkt povedat ... ;) a nisem dost zakamufliral (vsaj za bjonde?)
gebre Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 jah...itaq....vici o blondinkah so itaq zato, da jih vi moški ( kurje pameti ) lažje razumete.... :lol1: :devil: Sem iz štosev nekaj ukradel.... Slepec pomotoma vstopi v bar za lezbijke, si najde prost stol za šankom in naroči pijačo. Čez nekaj časa se zadere k barmanu: "Ej, bi želel slišati dober vic o blondinkah?" V lokalu nastane smrtna tišina. Z nizkim hripavim in grozečim glasom se oglasi ženska, ki je sedela pri šanku poleg njega: " Preden začneš z vicom, mislim, da bi moral nekaj vedeti! Točajka je blond, jaz sem viska meter devetdeset, imam črni pas v karateju, ženska poleg mene je dvigalka uteži in je blondinka, ženska na drugi strani poleg tebe je profi rokoborka in je blond, ven baciteljka je prav tako blond! Zato frajer dobro premisli? Si še vedno želiš povedati tisti vic?" Slepec malo pomisli in odkima: " Ma ne, ne da se mi ga petkrat razlagat!" ....kaj pa, če je vse res :ph34r: .)
tejcy Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 ....kaj pa, če je vse res :ph34r: .) Sam res :P O:-) :devil:
Fabo Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 mal ste kruti. splosno znano je, da so vici o blondinkah zacel nastajat iz nevoscljivosti. Zok a je tvoja punca blond da jih tolk zagovarjas. Hm men se bolj motoristke dopadejo pol pa blond al pa ne ce je na motorju pa da je lustna nc cakat hitro pijaco castit. :P :P :OK:
gebre Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Sam res :P O:-) :devil: Da nisi ti tud slučajno blond :devil: Drugače pa sem "spoznal", da ima najbolj, (diplomatsko povedano) vicevsko totalno nedojemljiva, ženska, kar jih poznam, rjave lase :ph34r: . Drugo mesto(včasih prvo) pa držita dve kolegici(sestri), te dve sta pa obe blond :devil: . Zdej je pa dost, hočem jest še kakšno slikco :) .
Zok Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Zok a je tvoja punca blond da jih tolk zagovarjas. Hm men se bolj motoristke dopadejo pol pa blond al pa ne ce je na motorju pa da je lustna nc cakat hitro pijaco castit. :P :P :OK: moja bivsa je blond. naravno. in ni zabita. vse prej k to. .)
Fabo Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 moja bivsa je blond. naravno. in ni zabita. vse prej k to. .) No sej to je blo vse skupi kot joke misljeno ampak moras razumet da sem imel ze prej opisane probleme z blondinkami. Sej po svoje ti dam pa prov lahko so takoimenovane UMETNE blondinke se HUJSE :lol1: Ves zakaj ker ji je v glavo stopu peroksid pa jim je se tisto pamet ki so jo mele skuru. :OK: :notworthy:
Shargo Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Mal manj govort pobi, pa slikce za miss motosvet gor limat :angry:
ton Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Mal manj govort pobi, pa slikce za miss motosvet gor limat :angry: Tits!! :yea2: Ima moj glas!
tejcy Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Da nisi ti tud slučajno blond :devil: Mal nazaj poglej fotke,:D vem da nism blont :D pa tud ne bom nikol :D hehe pamet se me še drzi :P
Zok Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Mal manj govort pobi, pa slikce za miss motosvet gor limat :angry: je motosvetovka?
Thundercat Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Shargo lepa slikca :OK: ...je to Soča mogoče..... ženska na sliki zgleda zelo lepo...res lep akt.... .)
Rude Boy Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 @Shargo ne bom nič rekel ! Bom samo nepremično v niplčke gledal ! :xx:
Špilferderber Objavljeno September 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2004 Mal manj govort pobi, pa slikce za miss motosvet gor limat :angry: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ndpost&p=372363 se mi dozdeva, da bi matematiki zdaj postavili znak =
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se