Thundercat Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 predlagam da se ta kategorija organizira tako http://www.lepoticekmetij.com/fote/glas.php tvoj predlog za podobno organiziranost slik kandidatk bi bil zelo smiselen... :OK: dejmo narest no...... :)
XRV-rider Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 :P :P :D :afro1: :afro1: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Tale bi lahka pršla v ožji izbor, ANEEEEEEEE :notworthy: LP :D
XRV-rider Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 .............tud tole se mi zdi kr čedna kombinacija....... :OK: ..........!!!
XRV-rider Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Hm, sam eno vprašanje!! Mam sam en predlog, da bi pa mogoče res nardilo kakšno tabelco oz. spisek kandidatk, za katere bi dejansko lahko glasovali in na na koncu koncev prišli do realnih rezultatov o tehle simpatičnih puncah (seveda, teh ki so dejansko iz naših krogov) :hmm: ??? Mogoče samo ideja moderatojem!! :rolleyes: LP
bLuZoNdEr Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Drugače pa še ena kandidatka za miss motosvet: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=2754 Nej švoh tale dečva :D Pa tut nad tole tazadnjo na modri CBR-i se ne gre pritoževat B)
Zok Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Tale bi lahka pršla v ožji izbor, ANEEEEEEEE :notworthy: LP :D niti ni motosvetovka, niti ne zna manj k 180 kil lahkega bicikla :devil: drzat pokonc brez stenderja (ceprav v ravnovesni legi v teoriji stoji sam od sebe - motor mislim). :P mislim d ni motoristka, ampak pozerka. :cry:
KeC Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Hja no sej a ne gre pri miss za poziranje? :D
Zok Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 qrc... ...raj mam pupo k se lahk z njo o motociklizmu pogovarjam... :devil: :D
Fabo Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 qrc... ...raj mam pupo k se lahk z njo o motociklizmu pogovarjam... :devil: :D Jap mas prow. Pomoj bi se motorist in motoristka najlaze razumela. Tud v primeru da ona je in on ni bi znal bit problem. :D
tejcy Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Jap mas prow. Pomoj bi se motorist in motoristka najlaze razumela. Tud v primeru da ona je in on ni bi znal bit problem. :D u ja to zna bit velik problem :D :wacko: :wacko: been there do that <_<
Zok Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 been there do that <_< Don't worry, I'm here! :friend1: :devil: :P
Fabo Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Don't worry, I'm here! :friend1: :devil: :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Thundercat Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 been there do that <_< misliš been there, done that..... :hmm: :wacko:
Shargo Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Evo, milo za zajfo! tsss,tsss, tsss...
SkW0`` Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Hja okusi so različni Skwo. Čisto možno da se najde kak kmečki fantič ki mu Nuša dvigne krvni tlak pa še mogoče kaj. Drugače pa še ena kandidatka za miss motosvet: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=2754 He he jih bom verjetno slišal naslednji petek. res je.. sej nism rekla nič slabega? ;)
Zok Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 res je.. sej nism rekla nič slabega? ;) js pa bom, ce ne bos pridna!! :devil: :wub: :004
SkW0`` Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 js pa bom, ce ne bos pridna!! :devil: :wub: :004 kdaj pa nism pridna? :naughty: :yea2: :lol1:
Teya Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 zdaj pa vem zakaj mamo tako poscano sezono, kdo pa jih je spustil tolko na kup?!?!?!?!?! :blink: :wacko: :angry: :fight2: :BUA: :devil: To pa je blo lansko sezono!!! Ka ne vidiš da sem jaz zraven moje R6?!? (Ampak glede na povprečno starost deklic, ki jih limate not, smo čisto vse po vrsti prestare za kandidaturo). No, ja pač nismo Miss motosvet, glavno da smo vse motosvet motoristke! ;)
SHARKi Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 To pa je blo lansko sezono!!! Ka ne vidiš da sem jaz zraven moje R6?!? (Ampak glede na povprečno starost deklic, ki jih limate not, smo čisto vse po vrsti prestare za kandidaturo). No, ja pač nismo Miss motosvet, glavno da smo vse motosvet motoristke! ;) kdo je reku da ste prestare???
BC Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 (Ampak glede na povprečno starost deklic, ki jih limate not, smo čisto vse po vrsti prestare za kandidaturo). No, ja pač nismo Miss motosvet, glavno da smo vse motosvet motoristke! ;) niste ve prestare, ampak so druge premlade... ;)
Janis Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 (Ampak glede na povprečno starost deklic, ki jih limate not, smo čisto vse po vrsti prestare za kandidaturo). No, ja pač nismo Miss motosvet, glavno da smo vse motosvet motoristke! ;) Kaj se zdej na starost zgovarjate :( Saj se,po mojem mnenju, za miss motosvet ne upoštevajo ista merila kot za miss Slovenije. Sicer pa je zihr lepših in boljših, pa definitivno pametnejših motosvetovk kot pa tistih kandidatk za miss Slovenije :)
Teya Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Moja izjava je bila mišljena kot malo sarkastična šala... :rolleyes: Ne kandidiram za nič, vseeno prilagam sliko (če se kje vidimo - da boste vedeli kdo sem). V naprej se opravičujem, ker ne kažem jošk, ker nisem ravno bla pri frizerju in ker nimam na sebi 5 kil make-upa. Pač nisem bila pri volji za pedenanje, ko sem ravno prevozla 400 km do Splita. Čisto navadna slovenska cvetka. :P
Tedybear Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 :OK: Lepo, okusno, tazaresno...Čestitutam
Jure007 Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Kdaj je pa razglasitev najlepše motosvetovke? :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se