Thundercat Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 (popravljeno) lepo...ma sej so vse lepe...vsaka po svoje..... :) Popravljeno September 26, 2004. Popravil Thundercat
gebre Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Diplomat :OK: No dejmo še kako fotko.
batzajla Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Kdaj je pa razglasitev najlepše motosvetovke? :? kdaj bo sploh glasovanje?:D verjetno ne bomo štel glasov kr v tej temi :hmm: a ne bi blo ql da se punce 'zmeče' v anketo s slikami vred in glasuje :)
SHARKi Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Moja izjava je bila mišljena kot malo sarkastična šala... :rolleyes: Ne kandidiram za nič, vseeno prilagam sliko (če se kje vidimo - da boste vedeli kdo sem). V naprej se opravičujem, ker ne kažem jošk, ker nisem ravno bla pri frizerju in ker nimam na sebi 5 kil make-upa. Pač nisem bila pri volji za pedenanje, ko sem ravno prevozla 400 km do Splita. Čisto navadna slovenska cvetka. :P VAUUUU :OK:
kekec III Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Diplomat :OK: No dejmo še kako fotko. hm...radovedne oči....
mk-r Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 :topic: Če bo šlo v tem stilu naprej bo to ratal peskovnik part II.
tejcy Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Moja izjava je bila mišljena kot malo sarkastična šala... :rolleyes: Ne kandidiram za nič, vseeno prilagam sliko (če se kje vidimo - da boste vedeli kdo sem). V naprej se opravičujem, ker ne kažem jošk, ker nisem ravno bla pri frizerju in ker nimam na sebi 5 kil make-upa. Pač nisem bila pri volji za pedenanje, ko sem ravno prevozla 400 km do Splita. Čisto navadna slovenska cvetka. :P lep motor morm pohvalt :D
Rude Boy Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 pa sej je rita od motosvetovke ! pa polulane gate tudi ! :P
mk-r Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 pa sej je rita od motosvetovke ! pa polulane gate tudi ! :P Pole pa z imeni na plan... :yea2:
Thundercat Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Pole pa z imeni na plan... :yea2: al pa tud če ne...ritka je ritka...če veš ime al ne..... recimo ji marjetka..... :D :P
Špilferderber Objavljeno September 27, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2004 ...ritka je ritka... se ne strinjam.. hleburina Madelaine Allbright se pač ne more primerjat s hlebčkoma Kylie Minogue.. ko zaslišiš R.i.t.M.A., greš pisat v Vomitorium, ko slišiš R.i.t.K.M., pa tipkaš v Nasmehu.. ime vzpostavi nek pristnejši odnos, zato je še kako :grim
Thundercat Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 no tukaj pa si me...priznam.....ali pač ne če vidiš dve ritki...samo riti(vizualna zaznava)...a ni ta vizualna percepcija dovolj da veš ali greš v vomitorium ali v nasmeh.... :hmm: čemu rabiš še ime..... :hmm: :hmm:
Marky Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Zato, ker si v temi Miss Motosvet in izbiramo žensko in ne rit (čeprav je le-ta pomemben dejavnik). :P
Avatar Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 al pa tud če ne...ritka je ritka...če veš ime al ne..... recimo ji marjetka..... :D :P Kaj če bo za mister motosveta prispela kakšna slika nagega tipa, ki bo kazal oneta, ga boš pa poimenoval Faust? :lol1:
Shargo Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Zato, ker si v temi Miss Motosvet in izbiramo žensko in ne rit (čeprav je le-ta pomemben dejavnik). :P Kaj pa zobje? Ja in zakaj pol nekatere rit na slikah sploh kazejo....ali se celo vec kot rit :hmm: Kaj spolh gledamo, pojavo, izraz, proporc..., dejmo zdej dorect...a nude limamo gor pol al kaj? :?
Zok Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 fajn bi blo ce bi se vsaj faca vidla, an.. <_<
mk-r Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 fajn bi blo ce bi se vsaj faca vidla, an.. <_< Točno tako :grim Da vemo kateri pripisat glas :naughty:
AlterMann Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Kdaj je pa razglasitev najlepše motosvetovke? :? V soboto. :P
Twity Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 niti ni motosvetovka, niti ne zna manj k 180 kil lahkega bicikla :devil: drzat pokonc brez stenderja (ceprav v ravnovesni legi v teoriji stoji sam od sebe - motor mislim). :P mislim d ni motoristka, ampak pozerka. :cry: Pa kaj more miss znat še po zadnjem pa olje menat pa gumo zamenat.? :) Pol bo miss mehanične delavnice ali miss športa (motociklizem je namreč šport..) ma ne Zok, to ni to..miss naj bo lepa in naj samo lepo odzadi sedi, pa nč drugega ji ni treba znat, kot dobro kombinacijo tangic z hlačami zbrat, da se ne bo 'tolkla' z barvo motorja.. :yea2: LP,T :kva2:
Shargo Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Manj lapat pa fotke popat...pol se bomo pa ze zmenl! :hmm:
Špilferderber Objavljeno September 28, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2004 Manj lapat pa fotke popat...pol se bomo pa ze zmenl! :hmm: ti se o nekem maščevanju v sorodni debati govoril... :hmm:
premza Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Se lahko še jaz prijavim... :D
mk-r Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Se lahko še jaz prijavim... :D Ja... Čez ene 10 let :rolleyes:
Teya Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Pa kaj more miss znat še po zadnjem pa olje menat pa gumo zamenat.? :) Pol bo miss mehanične delavnice ali miss športa (motociklizem je namreč šport..) ma ne Zok, to ni to..miss naj bo lepa in naj samo lepo odzadi sedi, pa nč drugega ji ni treba znat, kot dobro kombinacijo tangic z hlačami zbrat, da se ne bo 'tolkla' z barvo motorja.. :yea2: LP,T :kva2: :baa:
Zok Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Pa kaj more miss znat še po zadnjem pa olje menat pa gumo zamenat.? :) nope. dost je, d ne popizdi ko med pogovorom mojo pozornost pritegne mimo vozeci dvokolesnik. B) redkesotakepress :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se