alena_bmw Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Pa kaj more miss znat še po zadnjem pa olje menat pa gumo zamenat.? :) Pol bo miss mehanične delavnice ali miss športa (motociklizem je namreč šport..) ma ne Zok, to ni to..miss naj bo lepa in naj samo lepo odzadi sedi, pa nč drugega ji ni treba znat, kot dobro kombinacijo tangic z hlačami zbrat, da se ne bo 'tolkla' z barvo motorja.. :yea2: LP,T :kva2: :BUA: :angry: :baa: lp alena
bLuZoNdEr Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 alena.....men je čist useen kake tangice nosiš, al pa če sploh jih nosiš....pa če bi raj ocpredi sedela kot odzadi še tolk bolš O:-) :D
Pervy Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Pa kaj more miss znat še po zadnjem pa olje menat pa gumo zamenat.? :) Pol bo miss mehanične delavnice ali miss športa (motociklizem je namreč šport..) ma ne Zok, to ni to..miss naj bo lepa in naj samo lepo odzadi sedi, pa nč drugega ji ni treba znat, kot dobro kombinacijo tangic z hlačami zbrat, da se ne bo 'tolkla' z barvo motorja.. :yea2: LP,T :kva2: se popolnoma strinjam, dodam naj le, da mora miss tudi ob polnoči po budnici znati zrecitirati svojo vizijo kako zagotoviti mir na svetu in povedati kako bi sebe najbolje opisala :P
Avatar Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Se lahko še jaz prijavim... :D Tole bo pa raj za pedofile :lol1:
alena_bmw Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 alena.....men je čist useen kake tangice nosiš, al pa če sploh jih nosiš....pa če bi raj ocpredi sedela kot odzadi še tolk bolš O:-) :D :lol1: :lol1: :kva2: lp alena
alena_bmw Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 nope. dost je, d ne popizdi ko med pogovorom mojo pozornost pritegne mimo vozeci dvokolesnik. B) redkesotakepress :cry: saj nismo tak redke.... .) :P meni se kolegice še samo režijo, ko sedimo na kafeju (predvsem v določenih gostilnah je dober razgled na cesto) pa se samo obračam.... (intonezatipipress) :D :D lp alena
Noise Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 (intonezatipipress) :D :D Whos' gonna believe ya...?
Manu Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 (popravljeno) Jaz ji verjamem. :rolleyes: B) Popravljeno September 29, 2004. Popravil Manu
Pravokotar Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Na mopedističnem forumu se člowk pač navadi verjet vse sorte perverzij.
Manu Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Na mopedističnem forumu se člowk pač navadi verjet vse sorte perverzij.... ...in ena izmed njih je obračanje za puncami peš ali na motorjih :D :P
KeC Objavljeno November 7, 2004 Opozori Objavljeno November 7, 2004 Čimprej spet galerijo postavit! Da se ne bo spet preveč teksta začelo nabirat!
flero Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Čimprej spet galerijo postavit! Da se ne bo spet preveč teksta začelo nabirat! ← ...a stvar ze laufa... :? ...ni vidt... :hmm: ...cimprej :grim lp flero
SiR Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 tole sem danes srečal sred lublane, se mi je zdela primerna za naziv... :) a jo kdo pozna? :afro1: :afro1: :afro1:
curi Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 a ni čisto podobna devilish :naughty:
bLuZoNdEr Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 aja, jez sm pa mislu da je treba kobilo, ki kaže jezik gledat :stupid: :lol:
maXXXimum Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Sym: Devilish v novi podobi :P Kaj pa je blo to?
Thundercat Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Čimprej spet galerijo postavit! ← galerija dela..le slike je potrebno naložit.... miss Ms
devilish Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Sym: Devilish v novi podobi :P Kaj pa je blo to? ← me je zanimalo kako je blo ženskam konc 19. stol., pa sm se hotla vživet v vlogo, ko ne moreš dihat zarad korzeta, pa ko ne morš na wc it k je preveč kril in podkril... :D ne, hecam se... :P snemanje enga angleškega filma pred magistratom je blo, pa sm sodelovala...
maXXXimum Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Devillish: movie star torej :naughty:
devilish Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Mike_E: Of course :D sej pomoje tud oskarja dobim, pa ju3 sm z Brad Pitom zmenjena za kosilo, pa v četrtk z Jared Letto-m, pa še Nicol Kidman me je vprašala če gremo na eno zabavo skupi... sej nč bat, bo o vsem poročal "pozablaime" iz Londona pr Extra :lol:
maXXXimum Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 devillish: brane kastelic se mi zdi :P Zdej sva pa ze res :topic:
.T. Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Mike_E: Of course :D sej pomoje tud oskarja dobim, pa ju3 sm z Brad Pitom zmenjena za kosilo, pa v četrtk z Jared Letto-m, pa še Nicol Kidman me je vprašala če gremo na eno zabavo skupi... sej nč bat, bo o vsem poročal "pozablaime" iz Londona pr Extra :lol: ← Ok, če maš pa take veze, me pa spoznaj s Silvijo Saint, Asio Carrero, Mimi Miyagi, ..... Tadej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se