LordSmith Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Ni, je pa bajba od člana motosveta Če bi bilo tole slučajno res.... dobi ta tip od mene :beer2: .... @Zok... se ti sploh zavedaš kok hitr se naveličaš še tok lepe bejbike, če nima nič v glavi??? Sej vem, da se... :naughty: Sam... met pa takole, pa podstrešje urejen pa motoristka... :kva2: :notworthy: :kva2: :notworthy: :wub: :wub: :wub: :004 :OK: ...
Marky Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Sam... met pa takole, pa podstrešje urejen pa motoristka... :kva2: :notworthy: :kva2: :notworthy: :wub: :wub: :wub: :004 :OK: ... ← Ti, tole pa spada bolj v temo o željah za božička. :naughty:
LordSmith Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Ti, tole pa spada bolj v temo o željah za božička. :naughty: ← Vem... sam mi je Manu tam rekla (pa sm glih tako zaželu :D ), da letos ne dobim nič :( :( :( :(
Zok Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 @Zok... se ti sploh zavedaš kok hitr se naveličaš še tok lepe bejbike, če nima nič v glavi??? Sej vem, da se... :naughty: ← ahm... ...do zdej sm mel same lepe, pa vse so mele kr dost v glavi... ...drugih ne gledam... ..tak daaa... ...mas prav... :hmm:
klimbra Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Ti, tole pa spada bolj v temo o željah za božička. :naughty: ← Kakor za koga..............mam doma!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Mi je božiček prnesu,k sem bil hudo priden.....več let!!!!! :kva2: :kva2: :kva2:
LordSmith Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Kakor za koga..............mam doma!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Stari... svaka čast :notworthy: Si že moj tanajbolš prjatu :D :D
klimbra Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Stari... svaka čast :notworthy: Si že moj tanajbolš prjatu :D :D ← ITAQ :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :beer2:
Anubis Objavljeno December 24, 2004 Opozori Objavljeno December 24, 2004 Če bi bilo tole slučajno res.... dobi ta tip od mene :beer2: .... @Zok... se ti sploh zavedaš kok hitr se naveličaš še tok lepe bejbike, če nima nič v glavi??? Sej vem, da se... :naughty: ← Hehehe...perfect match :)
Alla Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Miss NFS je postala carica Pupa. Za miss Motosveta pa še vedno obstaja v galeriji tema kamor lahko prilepite slike vaših favoritk. Alla B)
alena_bmw Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Miss NFS je postala carica Pupa. Za miss Motosveta pa še vedno obstaja v galeriji tema kamor lahko prilepite slike vaših favoritk. Alla B) KJE?! V galeriji te teme ni več.... lp alena
Alla Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 (popravljeno) Galerija dela normalno v naslednjih brskalnikih: Firefox 1.0, IE 6.0 in Opera. Če je ne vidite, si poštimajte računala. Alla B) P.S. Dalje o tej problematiki >> TUKAJ << Popravljeno December 30, 2004. Popravil Alla
Alla Objavljeno Januar 18, 2005 Opozori Objavljeno Januar 18, 2005 Ja, limajte predloge v galerijo. Alla
ixs Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 KAkšna so pa pravila...tukaj se limajo slikce in se glasuje...potem pa se nekdo odloči in reče ta je miss, ali ima zadeva tudi kakšen realen zaključek...morda žrebanje...:)!?:)
Špilferderber Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 predvsem je bistveno, da se nalimajo slikce.. kar pa nam ne gre najbolj od rok.. bo spet treba sistematično čez profile, že vidim.. :wub:
flero Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 predvsem je bistveno, da se nalimajo slikce.. kar pa nam ne gre najbolj od rok.. bo spet treba sistematično čez profile, že vidim.. :wub: ← ...zgleda, da res...ce ne bo tale kompetisn zamru... :devil: lp flero
LordSmith Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Kdaj bo pa konec tega tekmovanja? Al bomo dobili Miss čez ene 5 let? :hmm: :hmm:
SiR Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Kdaj bo pa konec tega tekmovanja? Al bomo dobili Miss čez ene 5 let? :hmm: :hmm: ← cakamo poletje, da bomo imeli tudi "izhod v bikinijih"...
LordSmith Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 cakamo poletje, da bomo imeli tudi "izhod v bikinijih"... ← :worship: :worship: :kva2: :yea1: ... šele 22.01 je :cry: :cry:
Teya Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Izhod v bikinkah bojo meli sam tipi.... :P Komaj čakam!!!! :OK:
Erik Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Bomo imeli kar skupaj :grim :grim :devil:
pirrulz Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 (popravljeno) in to brez vsega!!! :yea2: Jebeš bikinke pa gate pa take zadeve... :grim Popravljeno Januar 22, 2005. Popravil pirrulz
Erik Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 in to brez vsega!!! :yea2: Jebeš bikinke pa gate pa take zadeve... :grim ← :OK: Kaj pa so to gate, bikinke... :hmm:
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 lahko bi imeli kje FS na plaži ali ob kakem jezeru, zraven še organizirali kake zabavne-športne igre na koncu pa bi sigurno imeli kup zanimivih fotk in seveda žur do jutranjih ur.
Alla Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Vaše želje meni ukaz. O:-) Alla B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se