Erik Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Komaj čakam :OK: Še pol leta :( :SS
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 kaj smo že rekli da bo poplačalo nemaren madež na ženskem ponosu deklic, ki se bodo žrtvovale za dobro moškega dela motosveta in sodelovale na izboru :hmm: .... :doze: .... :rolleyes:
LordSmith Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 kaj smo že rekli da bo poplačalo nemaren madež na ženskem ponosu deklic, ki se bodo žrtvovale za dobro moškega dela motosveta in sodelovale na izboru ← SLAVA :yes:
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 (popravljeno) SLAVA :yes: ← in potem še R.I.P. al kako :eek: ...le kako bi se lahko kerakol temu uprla :whistle: :grrr Popravljeno Januar 25, 2005. Popravil tejka
Alla Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 A ti slinjenju moške populacije praviš SLAVA? :blink: :grrr Alla B)
Anubis Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 kaj smo že rekli da bo poplačalo nemaren madež na ženskem ponosu deklic, ki se bodo žrtvovale za dobro moškega dela motosveta in sodelovale na izboru :hmm: .... :doze: .... :rolleyes: ← Poplačalo bo dejstvo povezano z mojo hvaležnostjo, ker bom vedel kje moram definitivno držat tace stran, da ne bi umazal pedigreja s kakšno butasto show off zablodelo punčaro. :devil:
Marky Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 A ti slinjenju moške populacije praviš SLAVA? :blink: :grrr ← Zakaj pa ne? Samo ta pravi se mora sliniti. Poglej npr. Melanijo, se un slini po njej, pa je slavna. Kaj bi šele bilo, če bi se cel Motosvet slinil po njej. :devil:
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Poplačalo bo dejstvo povezano z mojo hvaležnostjo, ker bom vedel kje moram definitivno držat tace stran, da ne bi umazal pedigreja s kakšno butasto show off zablodelo punčaro. :devil: ← ..selekcija? ...nikol nisem gledala s tega zornega kota........tenks :004 ....a lahk pomagam kej pr organizaciji :grrr :grrr :grrr :grim ....
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Zakaj pa ne? Samo ta pravi se mora sliniti. Poglej npr. Melanijo, se un slini po njej, pa je slavna. Kaj bi šele bilo, če bi se cel Motosvet slinil po njej. :devil: ← nisi baš ti neki donald tramp ili nešto dušo :004
Anubis Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Kaj bi šele bilo, če bi se cel Motosvet slinil po njej. :devil: ← Kaj bi bilo? Samo eno - ultra nagravžno. Sploh pa ne imenuj pri teh dejanjih celega MSja, ker svojih tekočin ne mešam ravno z vsemi. Je treba pazit na imiđ. :)
klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Zakaj pa ne? Samo ta pravi se mora sliniti. Poglej npr. Melanijo, se un slini po njej, pa je slavna. Kaj bi šele bilo, če bi se cel Motosvet slinil po njej. :devil: ← Revica bi se utopila v vsej tej tekočini!!!!! Boga!
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 ...ehm.....sej res....kaj konkretno bo mela od tega moška populacija motosveta? :blink: ....od izbora namreč? ....no razen že omenjene selekcije ki jo je omenil Božanski :grrr
klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 ...ehm.....sej res....kaj konkretno bo mela od tega moška populacija motosveta? :blink: ....od izbora namreč? ....no razen že omenjene selekcije ki jo je omenil Božanski :grrr ← Nič..........včas je že to dovolj :hmm: :hmm: Mater,dons je definitivno z mano neki narobe :huh: :doze:
SiR Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 in potem še R.I.P. al kako :eek: ...le kako bi se lahko kerakol temu uprla :whistle: :grrr ← rip her clothes off, yes :D
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 rip her clothes off, yes :D ← le kako bi se lahko uprla... :doze: ......z lahkoto :grim
klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 ......z lahkoto :grim ← :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Za trenutek sem pomislil......
SiR Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 le kako bi se lahko uprla... :doze: ......z lahkoto :grim ← dvomim, da bi si kdo to sploh upal. so vsi preveč galantni (pussyji) ;)
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 briši "galantni" da slucajno ne bo pomote :grrr
klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Za trenutek sem pomislil...... ← Koliko stroškov lahko to prinese......: Nova obleka....seveda z občutkom krivde ne skrivaš svoje radodarnosti Novo perilo......le kdo bo gledal na ceno,ko pa na najej vse tako dobro izgleda Obisk pedikerja......ja....polomljene nohte mora tut moški popravit No.....glede na to,da naj bi se dejanje izvajalo med dvema z vsaj malenkostjo medsebojne privlačnosti,sem stroške poškodb,zdravljenja,medicinske intervencije zavestno izpustil.
SiR Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 briši "galantni" da slucajno ne bo pomote :grrr ← I prefer "robust" to the "miss" type :)
LordSmith Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 ......z lahkoto :grim ← U wish... tole že kot izziv deluje :devil: :wub: :wub: :wub: :wub:
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 U wish... tole že kot izziv deluje :devil: :wub: :wub: :wub: :wub: ← heh...tebi pa sploh ja :grrr .... ...so mi danes ze hotl randi zrihtat s tabo pa ti sploh ne veš :grrr
LordSmith Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 @ tejka... dokler ga sam ne začnem rihtat, naj jih drugi kar rihtajo. Itak pa... jaz že vem... sam.. si pa žleht :grim
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 @ tejka... dokler ga sam ne začnem rihtat, naj jih drugi kar rihtajo. Itak pa... jaz že vem... sam.. si pa žleht :grim ← :grim :grrr .....res no :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se