Marky Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 @Nagaya Kaj ko bi se vidva s Symo-om mal manj pogovarjala in rajši kakšne fotke gor limala?! Sym, če ona noče, dej ti. Kakšno jpg datoteko dotične gospodične iz privatne mape na tvojem računalniku. :whistle:
Furioso Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 Sym, če ona noče, dej ti. Kakšno jpg datoteko dotične gospodične iz privatne mape na tvojem računalniku. :whistle: ← To pa Sym ne upa... :grrr :grrr :ninja:
Alla Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 No, a ste v galerijo Miss Motosvet že nalepili kakšno novo slikico? :rolleyes: Alla B)
Port Folio Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 No, a ste v galerijo Miss Motosvet že nalepili kakšno novo slikico? :rolleyes: Alla B) ← Ena z neta, če že ni taprave Miss!!!
Alla Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 1. Iz neta ne velja, razen, če je na sliki motosvetovka 2. Slik ne lepimo več sem temveč v >> GALERIJO << Alla B)
pirrulz Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 eeehhh...v galeriji nič novega.... :doze:
Nagaya Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 eeehhh...v galeriji nič novega.... :doze: ← pa ti poskusamo dopovedat da ni šans in da nehi krampat....ampak se ne daš :grrr
pirrulz Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 (popravljeno) oprosti jaz sem šele zadnje par postov malo svoj lonček pristavil, tako da ne krampam, ampak samo malo agitiram :grim Popravljeno Februar 4, 2005. Popravil pirrulz
Furioso Objavljeno Februar 4, 2005 Opozori Objavljeno Februar 4, 2005 No, a ste v galerijo Miss Motosvet že nalepili kakšno novo slikico? :rolleyes: Alla B) ← Hit and run... :afro1: :afro1: http://alla.tun-design.com/' target='_blank'>
Nagaya Objavljeno Februar 6, 2005 Opozori Objavljeno Februar 6, 2005 Hit and run... :afro1: :afro1: http://alla.tun-design.com/' target='_blank'> ← run forest...run!!!!! :grrr
KeC Objavljeno Februar 6, 2005 Opozori Objavljeno Februar 6, 2005 Matr to je blo pa taktično, ravno ko je dekletce na dopustu. :ninja:
LordSmith Objavljeno Februar 6, 2005 Opozori Objavljeno Februar 6, 2005 Hit and run... :afro1: :afro1: http://alla.tun-design.com/' target='_blank'> ← Kaj je zdej to? Al si dec al nisi??? Zakaj ni teh slik v galeriji? Še v kopalkah jo mamo :yea1: :grrr :grrr :whistle:
SiR Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Kaj je zdej to? Al si dec al nisi??? Zakaj ni teh slik v galeriji? Še v kopalkah jo mamo :yea1: :grrr :grrr :whistle: ← a pol ti tut nisi dec al kaj? se mi je zdel... :eek:
KeC Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 @ LordSmith SymRu te je pogruntal. Bejž!!!!!!!!!!!
LordSmith Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 @ LordSmith SymRu te je pogruntal. Bejž!!!!!!!!!!! ← Ah... Nej mi en potrdi, da je na spodnji fotki ona in jo dodam v galerijo :kva2: :devil:
Einherjar Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Ah... Nej mi en potrdi, da je na spodnji fotki ona in jo dodam v galerijo :kva2: :devil: ← Je ona!
LordSmith Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 (popravljeno) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...&cmd=si&img=319 :whistle: :whistle: O:-) Hu da čikn naw? :yea1: Popravljeno Februar 7, 2005. Popravil LordSmith
KeC Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 (popravljeno) Potrjeno! :ninja: He he Lord. Že slišal kdaj za pregovor: Ne diraj lava dok spava. :D Čim bolj izkoristi trenutke ki so ti še ostali. :alien1: Popravljeno Februar 7, 2005. Popravil KeC
JAZBEC Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 ...ko pride nazaj bo še veselo :D .... :fight2:
LordSmith Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Se bo vsaj začel spet dogajat v tej temi :kva2: Jaz pa v ilegalo :ninja:
KeC Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Požrtvovalno ni kaj. Ti "post mortum" postavimo spomenik. B)
LordSmith Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Požrtvovalno ni kaj. Ti "post mortum" postavimo spomenik. B) ← Predvidevam, da si na sliki v tvojem profilu ti? :naughty:
Nagaya Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 lord...zdej pa tahitre čevlje gor...pa začet trenirat.......ker ko pride Ledenka z dopusta bo joj :grrr :grrr :grrr
klimbra Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 Uauuuuuuuuuuuuuuuuuu Kaj bo pokou :grim :grim :grim :grim :grim
SiR Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 tut R6 mu ne bo pomagala ubežati pred Wrath of the Doggess (pardon, Goddess) :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se