Nagaya Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 bi gospodarica mogla mal ušesa očistit.... :) bow wow <_<
kekec III Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Never heard for this bitch" (citat iz filma Rdeča vročica ) ...
ixs Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Ej opažam, da že dolgo ni kakšna fotka gor/dol padla!!! MISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS det veri mač
SiR Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Ej opažam, da že dolgo ni kakšna fotka gor/dol padla!!! MISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS det veri mač ← prispevaj kakšno drobtinico iz vašga kluba :hmm:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 ja....dej :kva2: ...deklice bodo ziher navdušene.... ...tale miss motosvet se men vedno bolj zdi ko neko združenje strahopetnih voyeurjev..alkukosežereče :blink: :glare:
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 ...tale miss motosvet se men vedno bolj zdi ko neko združenje strahopetnih voyeurjev..alkukosežereče :blink: ← ...bo že nekaj na tem, da imate punce jajčnike, ne jajc... :grim :grim :lol1: :lol1: :D :afro1:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 (popravljeno) ...bo že nekaj na tem, da imate punce jajčnike, ne jajc... :grim :grim :lol1: :lol1: :D :afro1: ← bo že držal ja........da jajčniki ne povzročajo potrebe po petelinjenju pred publiko :closedeyes: nč ne vidim nobene tvoje fotke nikjer frajer <_< Popravljeno Februar 24, 2005. Popravil Nagaya
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 bo že držal ja........da jajčniki ne povzročajo potrebe po petelinjenju pred publiko :closedeyes: ← Potemtakem je tale tema "no contest" - in se lahko zaklene. :P :devil:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Potemtakem je tale tema "no contest" - in se lahko zaklene. :P :devil: ← šnicle pejte gledat h mesarju tko kto to počne Anubis :004
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 nč ne vidim nobene tvoje fotke nikjer frajer <_< ← V kolikor bo moja fotka rešila problem tvojega brezveznega blebetanja, jo z veseljem nalepim... :P :hmm: :devil:
Rude Boy Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 pička peče šarana kurac gleda sa tavana uzme pička lopatu udre kurca po vratu kurac počne plakati a pička ga tješiti "nemoj kurčiču moj sutra bit če vidov dan iči čemo na pazar kupit čemo svilen pas zavit čemo kurcu vrat " :whistle:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 V kolikor bo moja fotka rešila problem tvojega brezveznega blebetanja, jo z veseljem nalepim... :P :hmm: :devil: ← in to v visoko inteligetni temi kot je tole.....vsake tri dni nekdo pojamra da ni nobene nove fotke.....res si krasen....... :grrr :naughty: čestitam
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 res si krasen....... :grrr ← Vem, slišim to vsak dan. :naughty: čestitam ← Hvala! :OK: :OK: In če vas kdo ne sprejme in vaših besed ne posluša, pojdite iz tiste hiše ali tistega mesta in si otresite prah z nog. ← Kdaj torej odideš? :P :blush: :fredy: :yea1:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Kdaj torej odideš? :P :blush: :fredy: :yea1: ← no such luck 4 U :kva2: ....trpi :closedeyes:
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 no such luck 4 U :kva2: ....trpi :closedeyes: ← :cry: Se mi je kar zdelo... :cry: No, te pa se vsaj na kakšen drink ne pozabi oglasit, ko prideš v rodni kraj ali pa v MB... :P :fredy: :yea1:
Alla Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Dajta rajš svoje fotke objavit, ne pa da se na suho j****! Alla :P
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Dajta rajš svoje fotke objavit, ne pa da se na suho j****! Alla :P ← ...vidim, da tvoja domača stran še vedno deluje... :P :P Lahko tudi ti prideš na drink zraven, v troje je bojda lepše, pa še častim po vrhu. :hmm: :devil:
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Dajta rajš svoje fotke objavit, ne pa da se na suho j****! Alla :P ← ..no, pa še moja rit...
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Nah, Alla, zdaj sem ti pa še delo naredil. Prestavi mojo rit v pravo temo. :slap: :slap: :lol1: :lol1: :afro1:
Alla Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Če nalepiš svojo fotko v Mister motosveta, obljubim, da te povabim na pijačko naslednji vikend, ko bom v Mariboru. O:-) Sam Nagayo bom pa težko zraven spravila. :( Alla B)
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Če nalepiš svojo fotko v Mister motosveta, obljubim, da te povabim na pijačko naslednji vikend, ko bom v Mariboru. O:-) Sam Nagayo bom pa težko zraven spravila. :( Alla B) ← Mater, sem poceni. :lol1: :lol1: :afro1:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 (popravljeno) Mater, sem poceni. :lol1: :lol1: :afro1: ← cenen..ne poceni :nono: .....pa tisti rit lahko mal od bliži pokažeš..... :photo: ...da precenimo....a pridem v toti maribor al ne :doze: Popravljeno Februar 24, 2005. Popravil Nagaya
Port Folio Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 .....pa tisti rit lahko mal od bliži pokažeš..... :photo: ...da precenimo....a pridem v toti maribor al ne :doze: ← verjetn si isto spolno usmerjen :lol1: :lol1: :lol1:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 (popravljeno) verjetn si isto spolno usmerjen :lol1: :lol1: :lol1: ← heh...... :blush: misliš da so mi pri srcu fantki ?? Popravljeno Februar 24, 2005. Popravil Nagaya
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 cenen..ne poceni :nono: .....pa tisti rit lahko mal od bliži pokažeš..... :photo: ...da precenimo....a pridem v toti maribor al ne :doze: ← Moja rit je za tebe "off limit". :P heh...... misliš da so mi pri srcu fantki ?? ← Seveda so mi. Tale še posebej:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se