klimbra Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Nagaya, mam par tvojih slikic na zalogi. Lahko takoj z njimi zapolnem praznino pomanjkanja kandidatk.... :evilgrin: Alla :evilgrin: ← Ti kar daj........jaz osebno,se ne bom pretirano pritoževal......... kar pa za .....khmmmmm.....nebi mogu 100% trdit. Prepričan pa sem,da so.....fotke.....zanimive!!!! :blush:
Nagaya Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Ti kar daj........jaz osebno,se ne bom pretirano pritoževal......... kar pa za .....khmmmmm.....nebi mogu 100% trdit. Prepričan pa sem,da so.....fotke.....zanimive!!!! :blush: ← tasočne mam sam jest :grrr ...nic ne bo.... alla ...ti pa sam probi.... k točn vem kere maš v mislih... :glare: tole ni mesto za reklamiranje clearasila :angry2: mam tud jest neki tvojih......bojo tko....izven konkurence objavljene :evilgrin:
Nagaya Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Tim jest dau smotani :angry2: Valda, ce jih z makaroni futras :angry2: :angry2: :angry2: Pesu pa meso, anede :angry2: ← enga tazga mamo pa je čist čeden zrastu ...a ne alla :whistle:
SiR Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Če primanjkuje Kandidatov oz Kandidatk pa pomečmo gor v galerijo avtarske slikce iz profila ene so realne :OK: lp ← seveda s privoljenjem posameznih kandidatk... saj veš, svobodna volja itd... ?
klimbra Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 tasočne mam sam jest :grrr ...nic ne bo.... ← Boš pokazala????????? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Nagaya Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Boš pokazala????????? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ← :nono: samo za izbrance :naughty: ........do nadaljnega so varno spravljene...čakajo na boljše čase :whistle:
klimbra Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 :nono: samo za izbrance :naughty: ........do nadaljnega so varno spravljene...čakajo na boljše čase :whistle: ← Res nimam sreče :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagaya Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Res nimam sreče :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ← ne se sekirat...pr men je nima noben :evilgrin:
Einherjar Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 ne se sekirat...pr men je nima noben :evilgrin: ← :cry:
Kruse Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 ne se sekirat...pr men je nima noben :evilgrin: To se teb sam zdi, k se rastes :devil:
Nagaya Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 To se teb sam zdi, k se rastes :devil: ← :naughty: taka so neizpodbitna dejstva..... ein.. :blush: ........
Kruse Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 :naughty: taka so neizpodbitna dejstva..... Neizpodbitna dejstva :? :hmm: :baa: Vse se da zbit ....tut "dejstva" :evilgrin: :smoke:
Nagaya Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Neizpodbitna dejstva :? :hmm: :baa: Vse se da zbit ....tut "dejstva" :evilgrin: :smoke: ← to lahko razumemo na 1001 način....prodajaš meglo? :hmm: ne vem kako si ti predstavljaš zbijanje mojih dejstev :blink: in zakaj bi to počel :blink: ...ampak so pač tam in držijo.... :closedeyes:
Kruse Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Dejstev in srece ne mores nikakor povezovati .....sploh pa ne z besedo "neizpodbitno" En brezvezen primer: Neizpodbitno dejstvo, da nimajo srece.... .) A da prodajam meglo :? Tudi tako lahko to razumes. In to, kako ti to razumes, se mene niti ne tice. Tako kot se tebe ne tice, kaj jaz pocnem. No ja, vsaj dokler se samo takole virtualno malce zbadamo :devil: :)
Nagaya Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 ....oki... :) neizpodbitno dejstvo je da nimajo...česa že :blink: ...pomagi :(
Kruse Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 ... : Sans :? da bojo jedl makarone :? se bojo krvav useknl, ce ... :? :P A bo? :)
Alla Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Ko jebe......tle sem bla še nasmejana.
nts Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Jaz ti želim, da boš čimprej spet tako nasmejana :friend1:
LordSmith Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Izjava za javnost: Kot moderatorki mi ni dovoljeno sodelovati v izboru za Miss Motosveta, zato so bile slike in povezave na le te izbrisane. Alla ← :hmm: :hmm: :hmm: :SS
SiR Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 LordSmith, v čem natanko je tvoj problem? Just asking...
Godfather Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 (popravljeno) Po mojem se ne strinja s tem da ti kot moderatorka ne smeš sodelovati v izboru miss motosvet-a. Jaz se tudi ne. Popravljeno Februar 28, 2005. Popravil v-strom 650
premza Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Kje za vraga je galerija kandidatk :?
LordSmith Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...ry&cmd=sc&cat=2
premza Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Kako pa se po normalni poti pride do nje :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se