Godfather Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Kako pa se po normalni poti pride do nje :? ← Pod oknom kjer se vrtijo reklamo (zgoraj desno) imaš napisano Galerija klikni gor in pol boš pa ja najdu kar iščeš. :yes:
KeC Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Hm galerija spet malo oživela. Lepo :OK:
premza Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Pod oknom kjer se vrtijo reklamo (zgoraj desno) imaš napisano Galerija klikni gor in pol boš pa ja najdu kar iščeš. :yes: A sva midva na istem planetu... :hmm: Vsebina Galerije pri meni... - Galerija motociklov - Galerija dogodkov - Fotografije iz potovanj - Motosvet srečanja - Bike Bejbe :?
jax Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Ne na prvi strani motosveta... :slap: Ikona (al karkoli je že) je tudi na vrhu strani na katerih je forum... Drugače pa: Galerija
LordSmith Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 @ premza Galerija na forumu. Ne na motosvet strani.
premza Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 :slap: :whistle: (nom nič reku)
Kruse Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 :blink: Jaszt pa vsekakor glasujem za [censored], zato ker :xx: Am, da ne bo prevec... :? Ok, samo en mejhn hint: ...par ... slikic....z njimi.. :evilgrin: A tok delc si sla :devil: Evo, tis desc, ne pa tvoja mama :OK: :P Odlocnost, brezobzirnost, preudarnost, iznajdljivost,.....:worship: Mal bo se treba izpilt izvedbo, ampak OK Si kdaj razmisljala o vojaski karieri .)
Alla Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 :hmm: :hmm: :hmm: :SS ← Saj nisem v galeriji za miss motosveta. Sam svojo nasmejano fotko sem hotla videt. A smem? :unsure: Alla
LordSmith Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Saj nisem v galeriji za miss motosveta. Sam svojo nasmejano fotko sem hotla videt. A smem? :unsure: Alla ← Šele kasneje sem našel določeno temo in spravil 1 + 1 = 2. Tko, da sorčy za tistile post :( . Pa naj se ti nasmeh spet kmalu vrne :yes:
SiR Objavljeno Marec 27, 2005 Opozori Objavljeno Marec 27, 2005 meni se je enkrat tako prikupno nasmihala :P
SiR Objavljeno Marec 27, 2005 Opozori Objavljeno Marec 27, 2005 pa še dve kandidatki. Leva absolutna zmagovalka Koroške, desna absolutno izven koroške konkurence (preselila se je na primorsko press) slike v bikinijih so zaenkrat varno spravljene pri fotografu :P
Nagaya Objavljeno Marec 27, 2005 Opozori Objavljeno Marec 27, 2005 :kva2: shit...za kero nej pa zdej glasujem :? ...čist ste me zmedl :wub:
Nagaya Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 o ja, galerija "miss motosvet" bo dobila nov material :devil: ← in ta material bo zavit v leder, s čeladami na glavi in po možnosti še s temnimi vizirji, da se ja ne bo nič vidlo :BUA: :doze: :lol: ← tole ne paše v najavo dnevnih voženj a ne? in replika: mislim da ne bo cist nobene slike :naughty: al pa mal provociram :doze: ..tko kot vedno :whistle:
Nagaya Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 in mamicu vam jebem...ni cudno da iz vseh teh zenskih zadev nikoli nic ni ko so pa vsi tako pametni da te srat prime in ce si vsaj malo normalen se noces petljat v stvar, ker zgleda ko neka specializirana babja fora lovljenja moških.......a je kdo koga mogoce prosil za komentar na temo miss v najavi dnevnih voženj! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
Zdrawc Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 ..osebni izbor... ← :OK: :OK: jaz bi tud tako mel, pol bi bil pa :fredy: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Špilferderber Objavljeno April 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2005 pa še dve kandidatki. Leva absolutna zmagovalka Koroške, desna absolutno izven koroške konkurence (preselila se je na primorsko press) slike v bikinijih so zaenkrat varno spravljene pri fotografu :P ← AlkaVale?
Hanzi Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 :OK: :OK: jaz bi tud tako mel, pol bi bil pa :fredy: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ← Samo pazi - tale osebni izbor zna biti v službenem času »uradna oseba«, ki je bila pred nekaj tedni tudi pri Ekstra
Špilferderber Objavljeno April 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2005 tole ne paše v najavo dnevnih voženj a ne? in replika: mislim da ne bo cist nobene slike :naughty: al pa mal provociram :doze: ..tko kot vedno :whistle: ← čeprav neke slike iz prejšnjih (-ega) motovilskih popotovanj pa krožijo (oz so trdno zasidrane nekje na planetu motomarsa) O:-)
LordSmith Objavljeno April 11, 2005 Opozori Objavljeno April 11, 2005 Glede na to, da je tema stara že več kot 1 leto (10 Mar 2004), me zanima, če se ta izbor kdaj tudi zaključi? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se