Skoči na vsebino

Miss Motosvet

Priporočene objave

Objavljeno
najvisjo statistiko mam pri uporabi sledečih smeškov

:closedeyes:

:doze: 

:grrr

:angry2:

:whistle:

:rolleyes:

:photo:

:slap:

:blink:

:hmm:

:glare:

a bo?

Delovi novinarji :doze: ...eh :doze:  :glare:

Sicer pa Mister R....... :nono: to se ne dela :nono:

Očitno sem kar zadel tele smeškote. Pa tudi pasalo je ko ata na mamo takoj za symovo objavo. :grim Je pa bilo to opažanje zelo spontano. Nisem se mogel zadržati, da ga ne bi objavil. To mi je v krvi. :yes:

Objavljeno

no sej.....what I said... :doze:

Objavljeno
sicer se pa ni treba obnašat civilizirano a ne? toliko o modernem viteštvu :doze: .......

Nagaya, nagaya... dobro veš kaj je bilo mišljeno z napisanim :angry: .

Objavljeno
Nagaya, nagaya... dobro veš kaj je bilo mišljeno z napisanim :angry:  .

mah...... jst sem samo slino videla po tleh :doze:

Objavljeno
Baje se pod nickom Zarja skriva ena punca, ki baje ima tipa, zato se obnašajte civilizirano, in je lušna na sliki  :D

Bejba je že zamenjala fotko :naughty: A je mel spet Hvastja prste vmes?

Objavljeno
Nagaya, nagaya... dobro veš kaj je bilo mišljeno z napisanim :angry:  .

:naughty: :evilgrin: vem....mal provociram :grrr

Objavljeno
mah...... jst sem samo slino videla po tleh  :doze:

Hehehe. Verjemi, da ni bilo sline, ker je punca že oddana in še zaradi kakšnega drugega razloga. Je pa tudi možno, da tip vidi lušno punco in se ne slini za njo, res se da... .)

Pupa... :004 samo zate, kar tako .)

Objavljeno
Hehehe. Verjemi, da ni bilo sline, ker je punca že oddana in še zaradi kakšnega drugega razloga. Je pa tudi možno, da tip vidi lušno punco in se ne slini za njo, res se da...  .)

Redkokdo obvlada to spretnost. We, the Men of Earth, are rarely among those noble creatures. :alien1:

Objavljeno
Redkokdo obvlada to spretnost. We, the Men of Earth, are rarely among those noble creatures.  :alien1:

I'm unique . An :alien1: among humans.

Objavljeno
Redkokdo obvlada to spretnost. We, the Men of Earth, are rarely among those noble creatures.  :alien1:

I'm unique . An  :alien1: among humans.

a sta zakupla oglasni prostor :doze: ......tole pomoje bolj slabo deluje :closedeyes:

Objavljeno

Zakaj pa misliš, da bi si s Symom delat reklamo? :?

Objavljeno
a sta zakupla oglasni prostor :doze: ......tole pomoje bolj slabo deluje :closedeyes:

pa v napačni temi ... :love1:

:blush:

Objavljeno

Vsake par mesecev mal pogledam v to temo, da vidim, ce je se vedno povsem brez vsebine, tako kot prejsnjic, ko sem jo obiskal.

Do zdej se nikoli nisem bil razocaran.

Nima smisla odgovarjat stvari kot npr.

sej z nami nikoli ne bos razocaran

in

tis neumn ce misls da seu kera slekla tuki

in

pa ne citi ce ti kej ni vsec

in

a ti pa misls, da si ful zanimiv al kaj?

ker tega itak ne bom prebral.

Objavljeno

U.. nagaya v galeriji za miss :)

Objavljeno
grda nizka umazana...fej.....

dej mal pazi na našo nečimrnost madona :fight2:

Sorči sej nisem hotu VAS drugih v nič dajati(pač povem kar mislim) in tudi nikoli ne bom saj tisti ki me poznajo, vedo da ste zame vse tete najlepša bitja na obli tej in ravno zaradi taistega razloga (oz. ker je ful emancipirano-skoraj že zakompleksano bitje) tiste, katera je po mojem mnenju lepša od drugih motoveneric ( se pravi lepa-lepejša-najlepejša) nikoli ne bo v slikovnem izboru :004

Drgač pa resno; izbor ni potreben, ker ste resnično in najresničnostno najresničneje vse VE LEPE :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004

Objavljeno
Sorči sej nisem hotu VAS drugih v nič dajati(pač povem kar mislim) in tudi nikoli ne bom saj tisti ki me poznajo, vedo da ste zame vse tete najlepša bitja na obli tej in ravno zaradi taistega razloga (oz. ker je ful emancipirano-skoraj že zakompleksano bitje) tiste, katera je po mojem mnenju lepša od drugih motoveneric ( se pravi lepa-lepejša-najlepejša) nikoli ne bo v slikovnem izboru :004

Drgač pa resno; izbor ni potreben, ker ste resnično in najresničnostno najresničneje vse VE LEPE :004  :004  :004  :004  :004  :004  :004  :004

:) :004 .... :grrr

Objavljeno (popravljeno)
ker ste resnično in najresničnostno najresničneje vse VE LEPE

...no al pa vsaj po src dobre :P

Popravljeno . Popravil c0Li
Objavljeno

Tale tema: :SS + hektolitri sline & cukra samcev....V bistvu explozivna mešanica. B)

Mogoče bolj, da enga zrolamo? Ja. :smoke:

Objavljeno

Zopet malo svežega mesa :naughty: !

(kraj zločina: vsem nam dobro znani Grobnik, termin: enega vročega poletja, photo by Šemen :P )

Objavljeno

Misica z glavobolom SEXY :yea2:

post-281-1113552680_thumb.jpg

Objavljeno

Red DEVIL :devil: :yea2:

post-281-1113552772_thumb.jpg

Objavljeno

Motoristka :OK:

post-281-1113552860_thumb.jpg

Objavljeno

NAPETAAAA :kva2:

post-281-1113552929_thumb.jpg

Objavljeno

Ljubiteljica piva :worship:

post-281-1113553013_thumb.jpg

Objavljeno

Miss bleščečega nasmeha 1&2 :love1:

post-281-1113553127_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!