Insallah Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 najvisjo statistiko mam pri uporabi sledečih smeškov :closedeyes: :doze: :grrr :angry2: :whistle: :rolleyes: :photo: :slap: :blink: :hmm: :glare: a bo? Delovi novinarji :doze: ...eh :doze: :glare: Sicer pa Mister R....... :nono: to se ne dela :nono: ← Očitno sem kar zadel tele smeškote. Pa tudi pasalo je ko ata na mamo takoj za symovo objavo. :grim Je pa bilo to opažanje zelo spontano. Nisem se mogel zadržati, da ga ne bi objavil. To mi je v krvi. :yes:
LordSmith Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 sicer se pa ni treba obnašat civilizirano a ne? toliko o modernem viteštvu :doze: ....... ← Nagaya, nagaya... dobro veš kaj je bilo mišljeno z napisanim :angry: .
pupa Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Nagaya, nagaya... dobro veš kaj je bilo mišljeno z napisanim :angry: . ← mah...... jst sem samo slino videla po tleh :doze:
Insallah Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Baje se pod nickom Zarja skriva ena punca, ki baje ima tipa, zato se obnašajte civilizirano, in je lušna na sliki :D ← Bejba je že zamenjala fotko :naughty: A je mel spet Hvastja prste vmes?
Nagaya Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Nagaya, nagaya... dobro veš kaj je bilo mišljeno z napisanim :angry: . ← :naughty: :evilgrin: vem....mal provociram :grrr
LordSmith Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 mah...... jst sem samo slino videla po tleh :doze: ← Hehehe. Verjemi, da ni bilo sline, ker je punca že oddana in še zaradi kakšnega drugega razloga. Je pa tudi možno, da tip vidi lušno punco in se ne slini za njo, res se da... .) Pupa... :004 samo zate, kar tako .)
SiR Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Hehehe. Verjemi, da ni bilo sline, ker je punca že oddana in še zaradi kakšnega drugega razloga. Je pa tudi možno, da tip vidi lušno punco in se ne slini za njo, res se da... .) Redkokdo obvlada to spretnost. We, the Men of Earth, are rarely among those noble creatures. :alien1:
LordSmith Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Redkokdo obvlada to spretnost. We, the Men of Earth, are rarely among those noble creatures. :alien1: ← I'm unique . An :alien1: among humans.
Nagaya Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Redkokdo obvlada to spretnost. We, the Men of Earth, are rarely among those noble creatures. :alien1: ← I'm unique . An :alien1: among humans. ← a sta zakupla oglasni prostor :doze: ......tole pomoje bolj slabo deluje :closedeyes:
LordSmith Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Zakaj pa misliš, da bi si s Symom delat reklamo? :?
bubamara Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 a sta zakupla oglasni prostor :doze: ......tole pomoje bolj slabo deluje :closedeyes: ← pa v napačni temi ... :love1: :blush:
Dave Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 Vsake par mesecev mal pogledam v to temo, da vidim, ce je se vedno povsem brez vsebine, tako kot prejsnjic, ko sem jo obiskal. Do zdej se nikoli nisem bil razocaran. Nima smisla odgovarjat stvari kot npr. sej z nami nikoli ne bos razocaran in tis neumn ce misls da seu kera slekla tuki in pa ne citi ce ti kej ni vsec in a ti pa misls, da si ful zanimiv al kaj? ker tega itak ne bom prebral.
maXXXimum Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 U.. nagaya v galeriji za miss :)
uzzy Objavljeno April 13, 2005 Opozori Objavljeno April 13, 2005 grda nizka umazana...fej..... dej mal pazi na našo nečimrnost madona :fight2: ← Sorči sej nisem hotu VAS drugih v nič dajati(pač povem kar mislim) in tudi nikoli ne bom saj tisti ki me poznajo, vedo da ste zame vse tete najlepša bitja na obli tej in ravno zaradi taistega razloga (oz. ker je ful emancipirano-skoraj že zakompleksano bitje) tiste, katera je po mojem mnenju lepša od drugih motoveneric ( se pravi lepa-lepejša-najlepejša) nikoli ne bo v slikovnem izboru :004 Drgač pa resno; izbor ni potreben, ker ste resnično in najresničnostno najresničneje vse VE LEPE :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004
Nagaya Objavljeno April 14, 2005 Opozori Objavljeno April 14, 2005 Sorči sej nisem hotu VAS drugih v nič dajati(pač povem kar mislim) in tudi nikoli ne bom saj tisti ki me poznajo, vedo da ste zame vse tete najlepša bitja na obli tej in ravno zaradi taistega razloga (oz. ker je ful emancipirano-skoraj že zakompleksano bitje) tiste, katera je po mojem mnenju lepša od drugih motoveneric ( se pravi lepa-lepejša-najlepejša) nikoli ne bo v slikovnem izboru :004 Drgač pa resno; izbor ni potreben, ker ste resnično in najresničnostno najresničneje vse VE LEPE :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 ← :) :004 .... :grrr
c0Li Objavljeno April 14, 2005 Opozori Objavljeno April 14, 2005 (popravljeno) ker ste resnično in najresničnostno najresničneje vse VE LEPE ...no al pa vsaj po src dobre :P Popravljeno April 14, 2005. Popravil c0Li
Wobewt Objavljeno April 14, 2005 Opozori Objavljeno April 14, 2005 Tale tema: :SS + hektolitri sline & cukra samcev....V bistvu explozivna mešanica. B) Mogoče bolj, da enga zrolamo? Ja. :smoke:
Sam dePihlja Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Zopet malo svežega mesa :naughty: ! (kraj zločina: vsem nam dobro znani Grobnik, termin: enega vročega poletja, photo by Šemen :P )
Sam dePihlja Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Misica z glavobolom SEXY :yea2:
Sam dePihlja Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Red DEVIL :devil: :yea2: bajkr88 1
Sam dePihlja Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Ljubiteljica piva :worship: bajkr88 1
Sam dePihlja Objavljeno April 15, 2005 Opozori Objavljeno April 15, 2005 Miss bleščečega nasmeha 1&2 :love1: bajkr88 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se