vinko40 Objavljeno Julij 23, 2011 Deli Objavljeno Julij 23, 2011 Zivnorc natečaja je konec.....glasovanje trenutno v mirovanju...... jest grem na štajersko mau na lepše... ostale pa tud najbrž uživajo TO SO BESEDE U51 LI PRIDI K NAM She in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 6, 2011 Deli Objavljeno Avgust 6, 2011 Kako so tri kandidatke, če si je samo ena upala sliko gor napopat???? Matr pa res.... Ženske fotke gor, rabim res kako ta pravo konkurenco :yes: She, KUK679, motogp1999 in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 7, 2011 Deli Objavljeno Avgust 7, 2011 Matr pa res.... Ženske fotke gor, rabim res kako ta pravo konkurenco :yes: ma jz bi, pa ni moje starostne kategorije. v3sn4, anja37, wild69wave in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 7, 2011 Deli Objavljeno Avgust 7, 2011 ..sej tut Umetnica jih na delč zgleda 51, na bliz pa ne pusti pogledat.... umetnica51, MJ3, wild69wave in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 11, 2011 Deli Objavljeno Avgust 11, 2011 ..sej tut Umetnica jih na delč zgleda 51, na bliz pa ne pusti pogledat.... Zivnorc pa me prid od bliz pogledat ..... In še pofotkaj me, da boš imel dokaz o U51... anja37, She, mojamiska in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 11, 2011 Deli Objavljeno Avgust 11, 2011 Zivnorc pa me prid od bliz pogledat ..... In še pofotkaj me, da boš imel dokaz o U51... tole sm na hitr mal drgač prebral gsx750f, She, simonsi in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 11, 2011 Deli Objavljeno Avgust 11, 2011 tole sm na hitr mal drgač prebral to pa zato, ker se ti še zdj trese telešček, zarad sprednje gume :lol: umetnica51 in gsx750f 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 11, 2011 Deli Objavljeno Avgust 11, 2011 Zivnorc pa me prid od bliz pogledat ..... In še pofotkaj me, da boš imel dokaz o U51... ......... eeeeeeeeeeee ........ mam čist novga digitalca ............ huda mašina ............. :naughty: kam pridem al pa U51? umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 11, 2011 Deli Objavljeno Avgust 11, 2011 Zivnorc pa me prid od bliz pogledat ..... NE UPAM ! :unsure: In še pofotkaj me, da boš imel dokaz o U51... ...samo s teleobjektivom bolj na daleč.... Alla in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 11, 2011 Deli Objavljeno Avgust 11, 2011 NE UPAM ! :unsure: ...samo s teleobjektivom bolj na daleč.... Sj več kot kušnt te ne morm... Pol pa nikol ne boš vedu al sm stara 51 let al... motogp1999, anja38, She in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 ..tut to se da zakriti...vzameš dva tik-tak bonbočka, pa si spet frišna... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 ..tut to se da zakriti...vzameš dva tik-tak bonbočka, pa si spet frišna... Od kje teb tik tak bombonček? Ko jest ljubim nekoga bi ga kušnila tud takrat če je mal prej ......jedel meni neljuba pečena bikova jajca :lol: She, wild69wave, anja38 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 ...tko : zdej smo te pa dobili!!!! :naughty: 1. VPLIV NA KOMISIJO ZA IZBOR NA MISS MOTOSVET S STRANI UDELEŽENKE ZA MISS. 2. PODKUPOVANJE KOMISIJE... 3. NUDENJE RAZNIH USLUG ČLANU KOMISIJE ... :naughty: ...PA SMO TE... zdej boš mogla pa k frizerju po novo frizuro, pa noge natrenirat, pa tavelke joške namontirat...da boš očarala komisijo bajkr88, She in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 Pol naj me pa zaprejo.... Enkrat sm že plačala kazen za kršenje javnega reda in miru... In grem zarad podkupovanja raje sedet, bo ceneje ........... Jošk montirala ne bom, ker doma živimo bio.... Že skoz doma s konjem orjemo njivo, pa bom šla jest svoje buhtlčke povečat??? :lol: In povej mi še katera poplajhana blondinka se je že pobarvala na svetlejšo blond??? motogp1999, She, halls in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 ..iz blond na svetlejšo blond še nisem videl, sem pa videl eno, ko se je iz svetlo črne poštrihala na temno črno.... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 ..iz blond na svetlejšo blond še nisem videl, sem pa videl eno, ko se je iz svetlo črne poštrihala na temno črno.... JOJ Zivnorc se teb dogaja al ne....? Al se samo meni mal preveč dogaja...... pa ne morm dohajat da obstaja še kakšen tak živ norc ko sm jest? :lol: mojamiska, wild69wave, anja38 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prebacevka Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 haha tale izbor za miss motosveta pa je a se loh tud jst prjavm k zgleda zabavn ninjaxx, DAMI34, umetnica51 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 Itaq. Ampak moraš takoj nalepit svojo sliko v kopalkan tlele gor. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 haha tale izbor za miss motosveta pa je a se loh tud jst prjavm k zgleda zabavn No prebacevka prilep hitr fotko, imaš vso mojo podporo..... :notworthy: mojamiska, She, anja38 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prebacevka Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 fotka pride v ponedeljek ko pridem domov aja pa prej moram še eno fotko u kopalkah narest umetnica51, ninjaxx, anja38 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 fotka pride v ponedeljek ko pridem domov aja pa prej moram še eno fotko u kopalkah narest Zdej pa tku, punčare, nehite sam oblublat in hitro limat fotke gor, kr čene!"#!""" bom jst svojo gor nalimu in to brez kopalk! umetnica51 in ninjaxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prebacevka Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 Zdej pa tku, punčare, nehite sam oblublat in hitro limat fotke gor, kr čene!"#!""" bom jst svojo gor nalimu in to brez kopalk! glej ta trenutek sem na drugem koncu slovenije in imam fotke doma tko da u ponedeljek obljubim da jih dam gor aaam ti brez kopalk...hmmmm a se splača trebor, ninjaxx, motogp1999 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prebacevka Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 No prebacevka prilep hitr fotko, imaš vso mojo podporo..... :notworthy: umetnica če že ne druzga bom mela tebe za podporo ninjaxx, anja38, umetnica51 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 glej ta trenutek sem na drugem koncu slovenije in imam fotke doma tko da u ponedeljek obljubim da jih dam gor aaam ti brez kopalk...hmmmm a se splača Kakor komu (kateri) . prebacevka in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prebacevka Objavljeno Avgust 12, 2011 Deli Objavljeno Avgust 12, 2011 Kakor komu (kateri) . men upam da se (seveda u kopalkah) če se bom potegvala za ta naslov ti pa dej kšne robčke u modrčk pa si tud loh miss motosveta dam tebi glas motogp1999, DAMI34, ninjaxx in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se