sergini Objavljeno Avgust 30, 2011 Deli Objavljeno Avgust 30, 2011 Zakon o varstvu osebnih podatkov in zakon o medijih. Če se objavljeni prepozna - ti pa nimaš njegovega pisnega privoljenja za objavo ............ si nahebal. :naughty: Kolikor jaz vem, ti ni potrebno imeti dovoljenja, če gre za javno prireditev na javni površini. Če se motim, naj me JB ali pa kdo drug popravi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 30, 2011 Deli Objavljeno Avgust 30, 2011 Kolikor jaz vem, ti ni potrebno imeti dovoljenja, če gre za javno prireditev na javni površini. Če se motim, naj me JB ali pa kdo drug popravi. Ne vem, če je čisto tako. Tudi posnetki nadzornih kamer, katere pokrivajo javne površine in nadzorne kamere v privatnih prostorih, kjer moraš biti obveščen, da so prostori nadzorovani na ta način - se lahko ali smejo uporabiti le in samo v primeru "utemeljenega suma" kadar gre za kaznivo dejanje ali njegov poiskus. Če pride tak posnetek v javnost brez te osnove - je to kaznivo dejanje. Kaj pa koga briga kdaj jest "šetkam po Prešercu". Mislm .................. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Avgust 30, 2011 Deli Objavljeno Avgust 30, 2011 (popravljeno) To za kamere imaš prav. Če imaš ti v javnem prostoru kamere, mora biti folk obveščen, da je prostor pod videonadzorom in tudi policija ti poda nalog za sum kakšnega prekrška (recimo v trgovini kraja) in nalog za posredovanje posnetkov. Govoril sem o fotkah iz javne prireditve. Avtor fotografije težko dobi dovoljenje od vseh 300 ljudi, če pofotka dogodek na prešercu ali ne? Isto velja za hostese na avto-moto prireditvah ali pač mimoidoče, ko grejo mimo avta ali motorja v trenutku, ko ga ti pofotkaš. Drugače je pa, če ti kr prišetaš v tivoli in eno, ki se sonči v bikiniju pofotkaš in pol popaš te fotke po forumih... Popravljeno Avgust 30, 2011. Popravil sergini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 Musarjeva se je tudi že v to dregnila. A ni,nekaj časa nazaj, neki fotograf v slo "moral" umakniti vse svoje slike folka z weba zaradi tega?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 Musarjeva se je tudi že v to dregnila. A ni,nekaj časa nazaj, neki fotograf v slo "moral" umakniti vse svoje slike folka z weba zaradi tega?! Tle zadaj je malo daljša zgodba. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 preveč pišete in premalo slikate..... umetnica51 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 če pa sem si zbrisal sliko motosvetovke ,ko je bla na korčuli anja37 in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Avgust 31, 2011 Deli Objavljeno Avgust 31, 2011 Unih "tafajnih" slik ne smemo limat, ker bomo takoj pobrisani iz MSa, pa še kera bi pol zamirla za zmeri. Do konca anja37 in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno September 10, 2011 Deli Objavljeno September 10, 2011 uhhh preba, HUDA SLIKCA tu se sploh ne da konkurirat...ti...umetnca....cufa .... uf,prehuda konkurenca umetnica51, prebacevka in Dadi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 uhhh preba, HUDA SLIKCA tu se sploh ne da konkurirat...ti...umetnca....cufa .... uf,prehuda konkurenca Imajo dobro kampanjo umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 Imajo dobro kampanjo hahah ja tako je aves, potem pride clovek do ugotovitve da je tu BV slikco limat in tem trem poskusat konkurirat...ker se itak ne da umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 hahah ja tako je aves, potem pride clovek do ugotovitve da je tu BV slikco limat in tem trem poskusat konkurirat...ker se itak ne da če to veš pol veš da si grda al kaj??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 če to veš pol veš da si grda al kaj??? to ne, ne morm pa konkurirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 to ne, ne morm pa konkurirat ne upaš, se ti ne da, se ti zdi brezveze..jebeš ne morem..ne morem..pejt k mamici jokat anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 (popravljeno) ne upaš, se ti ne da, se ti zdi brezveze..jebeš ne morem..ne morem..pejt k mamici jokat joj............ pa bi sla rajs k teb eto da upam, sam pač. Popravljeno September 11, 2011. Popravil GangY MoTo G_P, Dadi, umetnica51 in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 joj............ pa bi sla rajs k teb https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc4/63273_1767255300240_1204905177_32065597_7485326_n.jpg eto da upam, sam pač. sam pač kaj? slikat se v boljšem trenutku in je.. vidiš da ni blo tko težko.. evo..še mal pa se bo glasovanje lahko začelo..z dvema pač ne gre anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 sam pač kaj? slikat se v boljšem trenutku in je.. vidiš da ni blo tko težko.. evo..še mal pa se bo glasovanje lahko začelo..z dvema pač ne gre ma slika je najbolsa ko je narejena spontano =) haha,sej ves cufa zmaga tu ni demokracije anja37 in rogisisi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 (popravljeno) joj............ pa bi sla rajs k teb eto da upam, sam pač. Imaš moj glas in plusek ti prilimam Kosmate tu nimajo šans ! Popravljeno September 11, 2011. Popravil Dadi Robertjur, umetnica51 in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 Imaš moj glas in plusek ti prilimam Kosmate tu nimajo šans ! pa sej @GangY ni tko kosmata rogisisi in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 pa sej @GangY ni tko kosmata hahahahhahahha anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 Imaš moj glas in plusek ti prilimam Kosmate tu nimajo šans ! awwww hvala ti anja37, Dadi, umetnica51 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 pa sej @GangY ni tko kosmata No ja, nisem mislil na GangY, po sliki je izven konkurence! U pišuka, da ni slučajno alienka umetnica51 in Cufa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 to ne, ne morm pa konkurirat Ooooo JA PA LAHKO KONKURIRAŠ GANGY :yes: Tm u BTC-ju na kufet si bla u živo še bolj fest, pa ne samo to.... Gangy je za hece, za smejat, prijazna ......in obenem ženska,opa dekle na mestu... Pa ups, kokr vem še 10 let mlajša od mene? Evo si me že prehitela..... :lol: mojamiska, fazerčk, jure11 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 (popravljeno) Ooooo JA PA LAHKO KONKURIRAŠ GANGY :yes: Tm u BTC-ju na kufet si bla u živo še bolj fest, pa ne samo to.... Gangy je za hece, za smejat, prijazna ......in obenem ženska,opa dekle na mestu... Pa ups, kokr vem še 10 let mlajša od mene? Evo si me že prehitela..... :lol: Ja sej se vid de je prava lisica (rdečka) Mislim ti pa kuj puško u kukuruz!! Kje je ženska zagrizenost Popravljeno September 11, 2011. Popravil Robertjur anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GangY Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 Ooooo JA PA LAHKO KONKURIRAŠ GANGY :yes: Tm u BTC-ju na kufet si bla u živo še bolj fest, pa ne samo to.... Gangy je za hece, za smejat, prijazna ......in obenem ženska,opa dekle na mestu... Pa ups, kokr vem še 10 let mlajša od mene? Evo si me že prehitela..... :lol: hahahhaha umetbca si me pa nasmejala :D pa nehej ze s temi leti KER SI TI SE VEDNO MLADA DEKLINA tak da se ne delaj starejse kt si faca! Ja sej se vid de je prava lisica (rdečka) Mislim ti pa kuj puško u kukuruz!! Kje je ženska zagrizenost nekam je pobegnla.... umetnica51, anja37 in trebor 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se