Sash958 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 melone grških kiparjev..ja.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 Sash ne serji....sicer pa sj res....v tej temi je še moja slikca v kopalkah .... ...z manadrinam :grim ...jest jih mam rada gandi, halls in anja37 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 kure serjete po dvorišču....kje je ta slika..da vidim te mandarine..pa so kisle ali sladke..imajo peške ali ne?..povej..takoj povej anja37 in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 Sash me dajejo leta.... jest še tega ne vem kaj je bilo pred 5 minutam... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 to da si blond..ni olajševalna okoliščina..to že veš .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 VEM...TO JE IZJEMEN PRIVILEGIJ halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 ki kazi božansko simfonijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 A jo najdem.... bolje da ne, k zdj mam 23 gubic viška :grim ...pa je lohk zavajajoče.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 ooh ta MS, le kaj bi brez njega ooh ta MS, le kaj bi brez njega ooh ta MS, le kaj bi brez njega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 stuhec :xx: ...... tud jest sm malo odvisna od tega motosveta...malo...čisto malo.... O:-) igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 samo pazi da se ti odvisnost ne bo stopnjevala, bos mogla na zdravljenje umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 Z veseljem grem na zdravljenje, če bo zraven anči, zivnorc, Sash, mimaza, kmet, mojamiska........in ostali norci :grrr ......uuuuuuuu matr pozabila mojega Barnija mausa.... gandi in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 Z veseljem grem na zdravljenje, če bo zraven anči, zivnorc, Sash, mimaza, kmet, mojamiska........in ostali norci :grrr ......uuuuuuuu matr pozabila mojega Barnija mausa.... A tega dedija, k je s tabo na sliki? :grrr anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 A tega dedija, k je s tabo na sliki? :grrr To ni dedi.... maus je več kot Bernie Eccleston...vse motosvetovke ga poznamo... :grim janezkranjski 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 moja stara mama je rekla, da ga prvič vidi... umetnica51 in janezkranjski 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 Z veseljem grem na zdravljenje, če bo zraven anči, zivnorc, Sash, mimaza, kmet, mojamiska........in ostali norci :grrr ......uuuuuuuu matr pozabila mojega Barnija mausa.... Velik njih si še pozabila naštet,sam nismo mi za zdravit se it u51,kaj si šla na k.... to noč Mi smo pametni,lepo,nenadomestljivi u51,tisti ki se delajo fine in podrkane so pa za v.... :grim Tko da u51 mal SPOŠTOVANJA DO NAS,čene boš izpadla iz fuk teme :grrr Ne sramujte se kaki ste,ČE STE POŠTENI IN ODKRITI umetnica51 in Miliy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 moja stara mama je rekla, da ga prvič vidi... upraš ženo, hčerko ali pa nečakinjo umetnica51 in janezkranjski 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 anči pa ne ti mene fuknt iz fuk teme..... tuki jest spomine obujam :glare: ...in dobim navdih za najbolj vrhunska dela... Hahahhaaaa mausič tebi ni pomoči, uboge vnukinje.... janezkranjski 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 anči pa ne ti mene fuknt iz fuk teme..... tuki jest spomine obujam :glare: ...in dobim navdih za najbolj vrhunska dela... Hahahhaaaa mausič tebi ni pomoči, uboge vnukinje.... Veš da te nebi fuklni vn-KAJ BI MI BRZE TEBE ...maus pa ma še želje,nadanja i ciljeve,še bo kam prišeu :lol: umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 Zeh zeh, samo govorjenje brez slikic... Alla in janezkranjski 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 sergini kakšne slike sj maus je zraven mene... nikdar ne gre dol iz slike :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 ..a si ga probala z vodo polit u51....da ga odplahne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 Maus bi lahk bil mister MS in ne miss!!! Dejte rajš kako tako slikico gor vrž kot sta jo kmet in norc namest, da sam kokodakate. Pa magar ni vaša!!! Vsaj eno naj kakšna motosvetovka prilepi no!!!!! anja37, janezkranjski in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 ma sergini nagih žensk imaš povsod ko marelic in češpelj.... tuki pa se take gole perverznosti skor ne gremo...razn besedne :glare: Edin če je anči naša zato, da nalimam njo vso bujno v kopalkah.... :grrr ...jest sem namreč prešvoh.... :grim janezkranjski 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se