Skoči na vsebino

Motoboom 2004


Black Knight

Priporočene objave

Čestitke vsem motosvetovcem, ki so se maksimalno pripravili na sejem in vzdržali vse štiri dni.

Popravljeno . Popravil ORJAK
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Med branjem vtisov o Motoboomu je še mene »prijelo«, da napišem svoje.

Že pred Motoboomom sem v forum napisal kaj pričakujem. To, da sem šel na Motoboom je že tradicija in začetek motoristične sezone. Glede na to, da sem bil doslej še na vseh Motoboomih (z motorjem) sem lahko videl, če so stvari kaj napredovale.

Prejšnja leta je bilo enkrat celo zastonj, če si prišel z motorjem, enkrat je bila karta polovična, no letos je bila malenkostno cenejša.

Najprej gre vsa pohvala ORJAKOM, ki so pripeljali in vozili minimoto, skuter, supermoto. Pa še kak skuter si lahko sprobal po progi. Res pohvalno. In tisti vonj po ricinusu & stuff.

Ko si stopil naprej na sejem se je začela »klasika« konj, ki serje in ščije po asfalu. In ni ga junaka, ki bi dreke pospravil, zgleda da si organizatorji niso mogli privoščiti ene mobilne snažilke. Potem so na vrsto prišle zažgane pleskavice, odojki, klobase, prebranci, čebula, vse - po visokih cenah.

Sledi vstop v halo motorjev. Vrata so ozka, čakamo, da lahko vstopimo. Prehodim halo. Razstavni prostori so majhni. Ne vem, ali je najem prostora res tako drag ali pa razstavljaci škrtarijo. Preseneti me BMW-jev štant. Velik, skoraj vsi modeli motorjev in še vsedeš se lahko na njih. Na pultu prospekti. Preseneti me tudi TC-jev štant. Osebje se trudi, kaže opremo, razlaga. Preseneti me Compacov štant kjer se vsakemu gostu posvetijo maksimalno. Na ostalih motorjih namesto tehničnih podatkov piše napis: SEDANJE NA MOTOR JE PREPOVEDANO! Tega se mi ne da niti komentirat.

Pridem do konca hale na »štant« RWMC. ZELO POHVALNO! Velik prostor, predelave, unikati, tricikli (Fismo je zakon). Glede, na to, da so imeli Bike Show, je bilo videti tudi modno revijo, body paiting, predavala je Benka,…. Tam je motil le folk, ki sploh ni spadal na Motoboom ampak na un sejem zraven. Naj razložim: med ogledom modne revije, se je nateplo enih atejov, iz ust jim je smrdelo po čebuli in pivu, kopajo se verjetno samo ob nedeljah (bila je sobota!) in pol so še komentirali: Kak bi jo žgo, da bi kar tula od užitkov. YAEH RIGHT!

Najboljši je bil pa itak Suzukijev štant. Velik prostor, gor pa kar dva skuterja, en gumenjak, en plastični čolniček in dva izvenkrmna mala motorčka. ČESTITAM! KAPO DOL!

MS štant je bil zanimiv. Prijazni, na voljo, založeni s prospekti, praznovali 3. rojstni dan. Postregli s torto, piškoti, pijačo. Luštna go-go plesalka. Sam škoda, ker sp pol spet uleteli že prej omenjeni ateji.

Nekaterih uvoznikov in zastopnikov sploh ni bilo. Ne vem ali zaradi nezaiteresiranosti ali niso hoteli priti na sejem »pleskavic«, mogoče je bila pa cena za razstavni prostor res zasoljena ali nimajo energije, da bi se zorganizirali,……..

Ne vem. Drugo leto bo verjetno podobno.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Celje---na cesti nisem vidla nobenga znaka kje sploh ta veselica je in sem jo seveda zgrešila, hostese apn po videzu in obnašanju (alla izvzeta) razstavni prostori na 2 kvadratnih metrih, motorji zmetani na kup. O unionu lahko človek samo sanja. Cene čist ljubljanske.

Body painting---še nikoli nisem videla toliko brezrite punce, da ji tangice pošrek stale, un s kačo Jablanko je itak na vsakem motozboru sam da je slikanje po sistemu ,,neki dej,, tukaj pa jurja.

Ok-- en-dva trajka vredna ogleda, mankajo proizvajalci, sicer če bi vsi prišli ne vem kam bi jih dali.

Ja mogoče sem mal tečna oz. lohk tut nimam pojma sam kar sem vidla v nedelo je bilo tako.

ps: en možic v hali z orodjem se je resnično trudil in všeč mi je nastavek za na bormašino za rezanje pleha in seveda njihov brus za nož.

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Me zelo veseli, da je še kdo takšnega mnenja kot sem jaz napisal malo nazaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

celjski sejem zivljenje na kolesih in motoboom je treba žal gledat malo bolj relativno..glede na naše razmere in glede na velikost slovenskega trga....

...vsi tisti, ki motoboom spremljajo vedo, da je vsako leto bistveno boljši in kvalitetneje organiziran...

to sicer pomeni, kot je ze nekdo ugotovil, da sta bila predzadnji in vsi prejšnji sicer polomija.....a organizatorji si vsekakor zasluzijo pohvalo za očiten napredek....

velikost, urejenost in razkošnost razstavnih prostorov je domena razstavljalcev...tako lahko vidimo da se določenim ne zdi vredno pokazati svojih novosti, saj so ocitno prepricani da e bodo kupci ze sami pozanimali kaj je novega in kaj je na voljo...in žal tako tudi je....

tako delat team ni bil prisoten , pac pa samo eden od prodajalcev yamahe, ki je stant po nepotrebnem nabasal s starimi modeli mopedov, tako dan ovi niti niso prisli do izraza...medtem ko je imel kawasaki sicer skromen prostor, a urejen tako da se je dalo vsak moped posebej popolnoma vzorno fotografirat.....

razstavljalci opreme, tisti ki so bili prisotni, so se v vecini lepo potrudili....posebna pohvala gre zagotovo Compacu, Auresu , TC motoshopu in motocentru Pilko, ki so imeli lepo urejen razstavni prostor in so si vzeli dovolj časa da so interesentom odgovorili na vsa mogoca in nemogoca vprasanja.......

odsotnost razstavljalca znamke dainese mene osebno niti ni pretirano motila, saj konec koncev to le ni ne edina ne najbolj kvalitetna znamka zascitnih oblacil ki je na voljo motociklistom......

po drugi strani pa...če stranka ne zna vprasat ji prodajalec ne bo znal odgovorit!

zanimiv in za oci privlacen je bil brez dvoma tudi bike show, kjer je bilo za razliko od tistega na 5. motoboomu moč videti veliko več kot zgolj dva trika in en predela chopper.......

torej

organizatorji bodo sicer potrebovali se nekj dela in vloženega truda, d obodo lahko obiskovalci resnicno lahko rekli da je omenjeni sejem kvaliteten in bodo z njim zadoljni, a glede na opazen napredek, tega morda ne bo treba čakati pretirano dolgo....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:? kdo ve kera je tista blond punca, k je plesala na motoboomu v Celju pri motosvet. com, naj mi prosim odgovori na big.bull@email.si

Po možnosti naj mi pošlje še kej več kot ime

folk uživite

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Luštna go-go plesalka. Sam škoda, ker sp pol spet uleteli že prej omenjeni ateji...

Če tole leti name, izjavljam, da sem si otroka izposodil (in nisem jedel čebule, pir pa....).

Pozdrav vsem detemrzcem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pretelofonaril sem skoraj vse znance in prijatelje, ki se ukvarjajo z predelavo motorjev. tisti, ki bi imeli interes niso imeli casa, ostali niso imeli dokoncanih projektov za razstavo ali sploh interesa razstavljati.

en odgovor me je se posebno "nasmejal": "...kaj cem tam, ce pa samo pluvajo po sejmu?!" konstruktivna kritika je eno, apriori nasprotna nastrojenost nekaj cisto drugega. zal drugo prevladuje na slovenski sceni, katerekoli obarvanosti. slovenski nacionalni sport pac. nekako spominja na igrico "lahko meni dve kravi crkneta, samo da sosedu ena."

hvala ms za pijaco, tortico, chips in "strokovno instrukcijo" (alla :004 ).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil sem v Padovi,bil sem na Imotu bil sem na Moto bumu celo z motorjem,rezime:vPadovi in na Imotu je bilo kaj za videti, korist od Moto buma usran motor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bil sem v Padovi,bil sem na Imotu bil sem na Moto bumu celo z motorjem,rezime:vPadovi in na Imotu je bilo kaj za videti, korist od Moto buma usran motor.

Zakaj pa si pol šel na motoboom? Ti je kdo roko zvijal al pa pištolo v hrbet držal? :blink: :angry:

Alla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, bila.......sam nekak me ni zanimala njena telefonska. Ne vem, verjetno sem mal čudna, a ne? :unsure: :wacko:

Alla B)

P.S. Žal nimam pojma, kako ji je bilo ime. Vem sam, da je bla najeta plesačica.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!