Jason Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 A kdo mogoče ve, kaj se je zgodilo na zaključni prireditvi Motobooma? V ozadju vidim tudi nekaj članov iz MS scooter sekcije.
spidy Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Kako kaj se je zgodilo? Bil sem namreč prisoten vse dni na sejmu? Kr vprašaj?
Jason Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 ups, eee... malo sem pomešal vse skupaj. To je pa tako, če na preveč forumih v istem trenutku sodeluješ. Zdaj pa še eno vprašanje zate spidy, ali se je res dalo nexusa preizkusit?
Pervy Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 no slikic se je nabralo kar nekaj, četrtkovih "uradnih" in sobotnih "neuradnih". vtis je dober, za SLO razmere je bilo čisto OK in upajmo, da je to dobra napoved za naslednja leta. več slikic drugič ko bo čas, tokrat pa samo dve riti, ena "reklamna" in ena, ki je stvar okusa :devil: .)
Noise Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Ali je ostal komu v spominu srečnež novega skuterja? Gržina Luka
Noise Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Galerija fotk http://www.motosvet.com/tun_galerija.php?cid=1_102_0_0
Noise Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Glede razstavljalcev je bilo že dosti napisano. Meni osebno je bilo ql,ker sem spoznal nekaj forumašev v živo,sračal nekaj znancev,spil par perov in pojedel plesko. Heheh, Demons, hvala tebi za BRONIČKE :) :D O:-) Smo jih z veseljem potem dokrajčili :)
Noise Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 stvar okusa :devil: .) Ti bom dal "stvar okusa" :fight2:
Noise Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Hvala vsem za obisk, fantastično vas je bilo videti... Še moj vtis: zelo zelo pozitivno. Nivo se povišuje, ko pa bodo na kupu VSI uvozniki (kar bi se spodobilo), pa bo še bolje. Razstavljalci so zadovoljni, kot sem v neuradnem pogovoru z večino od njih izvedel. Tudi mi smo zelo zadovoljni nad interesom in obiskom pri nas. In nad izrečenimi pohvalami in konstruktivnimi kritikami. Opravičilo vsem, ki ste bili v CE, pa se nismo "našli" in kakšne rekli na sejmišču. Obisk sejma je namreč presegel vsa naša pričakovanja in malo nam je zmanjkalo vsake toliko "manpowerja" -- no, to je dober znak. :) Vsekakor se bomo trudili postati še boljši! V imenu vašega motosvet.com. in motosvet.com.motoboom teama (Alla, Codeine, Nika & me myself and I) Noise
hotschko Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 bil ... obiskal celo dva štanta ... Motosvet in Ducati ... pravijo, da sem tudi na BMW-jih sedel, a se nič ne spomnim ... :P :D družba krasna, čevapi bojo tut ... B)
Noise Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Pa pri motoristu so meli tudi eno lepo deklino....samo je na žalost malo meglena, se mi je glih takrat, ko sem slikal premaknila <_< Hehehe, a misliš tole :D
Noise Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Decaf rules!!!!!!! :yea2: Muhuahahauhhuaahuahuhuaahuahuahuahuahu....
Pravokotar Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 ... obiskal celo dva štanta ... Motosvet in Ducati ... Opazili so te tudi na štantu od Garibaldija. Torej skupno trije! .)
Noise Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 YAMAHO si očitno spregledal. Pa ni imela majhnega štanta..... Hehehe, a je imela velikega?
spidy Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 (popravljeno) @Jason: Ja res se ga je dalo preizkusiti ampak samo z dovoljenjem zastopnika, ker čisto vsakemu najstniku ga pa ne moreš zaupati Popravljeno Marec 15, 2004. Popravil spidy
Nagaya Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Hehehe, a je imela velikega? štant od yamahe krasen..lepo razporejeni motocikli da se jih je dalo fino slikat z vseh zornih kotov.....pregledno urejen in sploh vzoren :devil: :devil: :angry: :devil: .....
mk-r Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 (popravljeno) A vam je bil všeč pouk likovne vzgoje... :P Popravljeno Marec 15, 2004. Popravil mk-r
Thundercat Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 štant od yamahe krasen..lepo razporejeni motocikli da se jih je dalo fino slikat z vseh zornih kotov.....pregledno urejen in sploh vzoren :devil: :devil: :angry: :devil: ..... in fajn ograjen kot da bi bili v Dachavu :angry: :angry:
SF Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 (popravljeno) Tko bom reku... Večina zastopnikov in prodajalcev je bla še vedno na original štantih sam da so bele deske polepili z nalepkami... Nič posebnega se eni tavelki niso potrudil... Naprimer Kawasaki... Je to sploh bil štant? Kot bi se iz nas norčevali... Popravljeno Marec 15, 2004. Popravil SF
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se