Lovro Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 Pozdravleni, vozim Piaggio Hexagon 150, 2t. Ker ima ze dosti kilometrov, bi rabil zamenjati izpušni lonec, ker je ze zabit in tudi motor ima manjso moc. Ali ima kdo kako idejo, kako sa ga očisti (saje od znotraj). Hvala :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 dol vzameš avspuh, pol pa z ono žičko, k ma na koncu železne ščetine dobr dol popraskaš, dol vzameš dušilec, še njega spucaš, pol pa sam vn strosiš narjeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 Moj foter je pirotehnik, pa je mel doma smodnik v palčkah od granate. Tisto palčko sem vžgal pa not vrgel. Zgorelo vse :) . Kot nalašč za to narjeno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 mogoč bi lahko uporabil metodo k za pucanje kestla,k jo je nekdo na forumu že omenil-pesek ali svinčene kroglice v auspuh in pol pretresat,na konc ven strest in mogoč še splaknit z nečem nism še probal,mogoč pa deluje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Marec 20, 2004 Deli Objavljeno Marec 20, 2004 baje da obstaja ena kemikalija za to.............vsaj tko sm slisu..........drgac pa jst to delam z bencinom, nafto oz. brener (pregrejes izpuh na ene 400 stopin, ne bo prov dost od ola in saj vec ostal).......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Helou! Če želiš izpuh zamenjat, potem si poglej tu... ..pa tu... ...tu je lep vir rezervnih delov za male pare... ...lahko me pa pokličeš, da preverim, kakšna je cena in dobavni rok iz Avstrije! LP Marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Malo bencina vlijes v izpuh pa ga vzges pol pa ga samo malo strosis pa je kot nov .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 em, ka pa pri športnih izpuhih...se to lahko nredi? bencin notr pa pržgeš' jz sem to delal pr avtomatiku...sm pr mojmu nrxu se pa ne upam :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Jaz mam tudi nrx-a pa sem to naredo pol pa sem ga raje z flexerco napol vrezo pa sem ga oring z dleto spucal pol pa nazaj skup svasnil pa je blo. .) Dusilec sem pa tudi narazen vzel vato ven vtrgal pa dal rostfrei cev z debelimi stenami UBIJALSKI ZVOK :notworthy: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Evo sliko se sploh ne vidi tak hudo da sem ga narazen vrszo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 rosfrei cev..to si dal cev namesto unega dela dušilcak je iz teh nekih umetnih vlaken? če to...zanimiva zamisel, bom še jz probal...a vato si pustu al si dal drugo oz je sploh nisi dal? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Nisem dal nic not nima smisla ker se tak po 500km z TTs oljem tak vsere da ga pol samo dusi :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Jest sm pa pr mopedu tko auspuh cistu (lipnik)da sm not uliv benz pol pa sm un uzev k je za centralno cistt k ma drat pa nakonc metlco pa sm drgnu in grejo use saje vn :) Sm pa probow tut tko da bi bent przgav ampak to newem koko to use saje pozge ce ni zraka u sred auspuha:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 rosfrei cev..to si dal cev namesto unega dela dušilcak je iz teh nekih umetnih vlaken? če to...zanimiva zamisel, bom še jz probal...a vato si pustu al si dal drugo oz je sploh nisi dal? :? raje iz aluminija, ker je lazji............in z tem tudi posredno manj problemov......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 aja, pa potemtakem če ne daš nobene volne vmes, potem se to mal hitrej skur...mislim ta dušilc iz česa je potem met boljš? aluminija al rosfraja? aja, pa debelina stene, kolk maš? k pomoje tu ful vpliva na zvok? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Kaj nene alumini oksidira(erjavi) :? :hmm: Zaradi tega mam jaz rostfrei ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Kaj nene alumini oksidira(erjavi) :? :hmm: Zaradi tega mam jaz rostfrei ;) Aluminij ne rjavi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Aja no te pa tak ni blema kaj vzames samo da je debelo ker pol dobi tak posebn globok zvok .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 debelo...v mislih mam tm 4-5mm...bo kul? ker jz bi rad glbok zvok :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Vrei je to tak mam jaz pa se ne morm nacudit zvoka :yea2: JUST LIKE 125cc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
101freak Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Hellow! Ščistiš pa lahko tudi z CO2 če ga imaš kje pri roki pa z ognjem zažgeš po auspuhu samo nesmeš predolgo držati na auspuh da ne zažge še barve! Tako delajo pri gokartih tisti kateri ne menjavajo nonstop auspuhov pa vse gre ven!Sem že probaval! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bringgg Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Dejte vi men povedat kok se odpre dušiuc od nrx-a :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Dejte vi men povedat kok se odpre dušiuc od nrx-a :? ← Odtegnes zadaj tiste tri vijake malo vdraris gor po njih in bos dobil dusilec v 2h delih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 jst sm tko naredu! sneu sm dusilc ga mal potolku da je slo po ta velkm stran pol pa polil z bencinom pa zazgau! pol je blo pa spet lepo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se