Yamahaaa Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Torej zacele so mi preparevati cevi za vodno hlajenje.Nove od Yamahe stanejo 15.000 in se mi zdijo predrage. Cevi bi kupil v Astri sam pol nastane problem ko je treba te cevi prepogibat-ne da bi zmanjsal pretok vode-verjetno bi blo pametno to delat pod vrocino sam..... a ma mogoce kdo kaksen nasvet al pa ce pozna kaksnega majstra k bi se ukvarju z gumijastimi cevmi??? Tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 mislim da ce kupis cevi z debelimi stenami ni problem pri prepogibanju s tankimi pa je sej od yamahe niso nc posebnga so navadne cevi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 probi jih prblizn oblikovat, pa k se bo to parkrat segrel bo prblizn obliko drzal, mal se poigrej, sicr pa sej ni tolk nujn da pridejo cevi tm kt orig., vazn da ne pušča :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WiDo Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Drugač pa obstajajo taki plastični nastavki, da cev prerežeš, pa jh daš umes, pa majo različne kote (90°, 45°), pa samo iz usake strani daš cev gor pa je to to :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamahaaa Objavljeno April 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2004 Najlepsa hvala vsem....sem pol klicu se v Delta Team Krsko in stanejo cevi pri njih 2x 1600 sit tko da bom kr pr njih uzel. Tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se