Pirurirc Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Posebnost dirke v Orehovi. Ponovljen štart v drugi vožnji OPEN 125 r1. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Dober si to povedal Pirurirc ;) Dej še kako fotko nalimej no, to je sam za draženje, čene bomo še bl šinfali in domnevali hehehe :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Where are you guys? Mulec #46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Sam sm v prvi vožnji padel, končal na 27 mestu :headbang: :headbang: , drugo vožnjo vozil do predzadjega kroga na 17, v naslednjih dveh izgubil 3 mesta :headbang: (sm biu tok jezn k nevemkaj... :angry:)Rezultati so že na internetu... Stari, dobr si pelu :worship: Js sm kljub mojmu komolcu, SUPER zadovoln. Prvo dirko štartal bol slabo, nekje pr zadnjih, v prvem ovinku kar okrog 12mesta se vrinu, pol sm se umikal Vrčonu (#131), k je telebnu za tretjim ovinkom v dolino, zgubu še par mest, se fural okrog 19 do kroga pred koncem, k sm se ZVRNU (ne padu) bublo :headbang: pol sm končal 28. Druga dirka, štart še slabše... krepnu kwak na štartu. Budala, sm prehitro sklopko spustu, se hmal zaletel v blok, pol pa crknu. Jeba, vsi bli že tretjem ovinku k sm js šele užgal... Pol pa lovit vse :rolleyes: No na konci je ratalo prit na 26. mesto. Skupno pa 29 :blush: No, sm zelo vesel, ker sprva sploh nisem vedel al bo šlo pelat do konca s tem komolcem al ne... in je uspelo. Pr sebi sm zmagal :yea1: REZULTATI so tle >klik< Pirurirko, ZAKON SI...smo navijali zate na polno, še dans me boli grlo :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw11 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Ta pravilnik za akrapovič pokal bo pobral kar nekaj voznikov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 pa kdaj bodo kake fotke z orehove na netu???? :hmm: :? drugače pa irt32 lepo da si se nam prdružu :worship: :OK: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PANTERA Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Kaj ti se poslavljaš bmw11?????????????? Evo še nekaj fotk mxpeter :rolleyes: po štartu je zgledalo kar prašno, atrakcija Mirčija, spidvej Kelharja, jaz in naš profoto, napad iz ozadja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krossss Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 neki fotk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krossss Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 evo:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) Ta pravilnik za akrapovič pokal bo pobral kar nekaj voznikov. Jest pa mislm da ne bo nč manj tekmovalcev. Na dirki sem bil brez transponderja. To me je koštal, da sem pri veteranih ostal zadnji v čakalni vrsti in štartal tud tam nekje. In kaj potem. V treh krogih sem zrihtal tiste, ki so počasnejši. Pa sem pol naprej vozu brez problemov. Pa še to. Na treningu veteranov me sploh ni blo in sam sem si kriv, če sem prišel tako pozno in čakal na prijavo v vrsti, kmalu za tem pa so motorji na progi že hrumeli. Tista dva fanta, k delata totalitarizacijo (štejeta kroge), dobr poznata motokros in tud redne tekmovalce. Mene sta pol brez problemov štela na vseh vožnjah k sm jih šu pelat. Brez transponderja seveda. Res mi ni blo, da bi tam po boxih fehtaru in se prereku a bom dubu to oranžno škatlco al ne, pa poznam 40% folka. Če sta me za kšno piko okol prnesla, e kva čm. Al pa, da mi jo je Žafran spelu. Dol mi visi. Proga je bla uštimana maximalno. Veterani so jokal od veselja, da je blo tko dobr na treningu, ker je bla res k avtocesta. Vem, da je recimo Ferš prikrajšan za par pik. Mogoče bo zarad tega ob prvaka. Sam kaj se je zgodil Brolihu pri veteranih. Lan je bil prvak in letos mora vozit R1. Eat shit. Pa tale. R2 majo dirko pred R1. Recimo da je Žafran naplaniru (samo domnevam in naglas razmišlam, da se ne bi kdo spotaknu), da si bo v tej dirki ogledal progo in pol v R1 mel prednost pred drugimi. V tem primeru pred Tončkom. On pa ne more, ne sme vozit R2, ker je bil prvak. Pa, da bi pol Tonček nehal dirkat. Če se postavim v svojo kožo. Da sam neham dirkat zarad tega. Pa sej nisem Carmichael, k je navajen da je že 10 let prvi. In če pol zarad izgube pik ne bom mel drug let št. 71 ampak 73. So what. Pa sem bolj nagnjen k numerologiji, kot bi si marsikdo mislu. Pač je tale prvenstvo in povpraševanje po njem tolk zrastu, da se nekateri organizatorji mal zgubijo. Še posebej teli z renomejem ala svetovna prvenstva in te fore. Vrtejba crew je naredu tolk hud event, da lohk kamen joka. Podij so v primeru dežja spravl pod koncertni oder, da so bli še motorji raztavljeni. Je pa podmladek v organizaciji Orehove tolk zagret, da, prosm ne jim uzet še tega zaleta, ker če se tole sesuje, si bomo mogl sami postavt štartne rampe. Al hočmo samo novo temo za pritoževanje. Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil Pirurirc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 hudeee fotkee :OK: :010 mi je tok žal ker nism bla tm :slap: :slap: sploh je pa hudo ker je v slovenj gradcu zadnja dirka pred dolgimmmm odmorom :BUA: tk da pridmo vsi v slovenj gradec.....in brez fovšarije uživamo v motokorsističnem spektaklu :yea1: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Pač je tale prvenstvo in povpraševanje po njem tolk zrastu, da se nekateri organizatorji mal zgubijo. Še posebej teli z renomejem ala svetovna prvenstva in te fore. Vrtejba crew je naredu tolk hud event, da lohk kamen joka. Podij so v primeru dežja spravl pod koncertni oder, da so bli še motorji raztavljeni. Je pa podmladek v organizaciji Orehove tolk zagret, da, prosm ne jim uzet še tega zaleta, ker če se tole sesuje, si bomo mogl sami postavt štartne rampe. Al hočmo samo novo temo za pritoževanje. Lepo napisano :worship: Kar se nas tiče (primorcev Rihemberk + Vrtejba) smo zadovolni z izpeljanim. Ni bilo nikakršnih zapletov s čakanjem na štart, prostori v boxih ipd. To da je zmankalo transponderjev... OK ni frke. Sej so pousod zmanjkali ne sam tle. Pa za to je krivit AMZS ne Orehovce. Kaj ni lepše videt, da jih zmanka, kukr da jih 50 ostane ker ni folka, da bi dirkal. Sej je kul, se da urihtat vse. Pirurirc, sej če bi htel transponder, bi ti ga js dal. Sej sm mislu d ga boš pršu iskat, k sva govorila na začetku. Ni blo panike :yes: :grrr Pa tko al tko ti ne kompliciraš, glavno da se fura!! Enduro dirko sva, kot zastavljeno, odpeljala :OK: :P Po polomiji v slovenskih, je bilo tle zopet korak navzgor pri organizaciji! Proga je bla prpravljena dobro. Na koncu je pa materijal pokal po šivih. Furali smo po whoopsih v doline :P sam kaj češ, še dobro je zdržalo, glede na mehko poglago. Z moje strani vse pohvale! :worship: Pa raje mam malce slabše organizirano dirko, kakor Mačkovce ali Gradin :whistle: To, je polomija :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krossss Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 a tekme v mačkovcah ne bo ?????(zakaj pa ne?) :hmm: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Dirka v Mačkovcih odpade zaradi en kup nesposobnih ljudi v njihovem društvu(penzionerov). :yes: Takšne ki dajo vlogo za dirko in jo potem ne uspejo izpeljati, odpovejo brez kakšnega posebnega razloga bi bilo potrebno kaznovati. :fight2: evo tako... :hmm: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Ma pustmo zdej te lukne, k brez njih ni motokrosa. Lan sm gledu dirko, kjer sm posnel te pripeti fotki. In ko sem po prvi vožnji vidu še ostale dele proge k so bli še bolj razriti, sem dojel da z svojim znanjem ne zvozm niti enga kroga. Mal mi gre na živčni sistem, čeprav vedno manj, ko se pripelje od zadaj tekmovalec ki me bo prehitu za en krog. Jest pelam svojo linijo in un zadaj se dere naj se umaknem. Pričujoča fotka, da vedet, da se u 4 metre širokem ovinku, dva peljeta vzporedno in placa je še za en par. Pa kaj nej si pol mislm, k mi dedec za mano vpije u Orehovi vasi, k je najširša u Slo. Pa zanalašč sm si na rit napisu kdo sem, da bo ja jasno da mam svojo linijo od kere ne odstopam. Pejt po levi, pejt po desni in špari moč do konca dirke. Upitje vzame tud kakšen atom. Sem preveru na lastni koži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw11 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 PRODAJA SE YAMAHA YZ450F 2006 ZELO LEPO OHRANJENA,MALO VOŽENA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irt32 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Le Matevež, Jernej in Klemen sami vedo koliko so fizično in psihično pripravljeni za to sezono. Je pa res, da gledalci samo tekmo vidimo vsak po svoje. In res jih je veliko ob progi, ki so mnenja, da sama vožnja med bratom Irt ni ravno športna. In tudi dejstvo, da so nekateri bolj naklonjeni Klemenu, je posledica njegovega pozitivnega obnašanja. So gledalci, ki se sprehajajo tudi čez boks in sami vidijo, da Klemen z veseljem odgovori na vpršanje, če mu ga kdo zastavi(oboževalci/ke, novinarji, sami tekmovalci,. .) Je pa lepo Irt32, da si se pridružil in naj te ne bo sram, da prebiraš forum(napisal si, da si po nekem čudnem naklučju bral ta forum). Prav zanimivo bi bilo, da se še kak tekmovalec pridruži in pove svoje mnenje oz. svoje občutke izpod čelade med samo vožnjo. Zagotovo vi sami tekmo vidite čisto druče kot mi, ki vse opazujemo za ograjo. Škoda, da se tekmovalci sami ne družijo bolj med seboj, že tako Slovenskemu motocrosu ni lahko. Je veliko stvari, ki bi bile lahko boljše. In res je škoda, ko prideš iz kake evropske tekme(kjer so konkurentje v dobrih odnosih)na državno, ko takoj začutiš drugačno(beri; napeto) vzdušje. Lp OK najprej hvala ker ste me laepo sprejel. Zdej bi ša rad pokomentiru stavek (vožnja med bratoma ni ravno športna) v Orehovi vasi ni nobeden nobenga spustu je pa res da sva se dokaj obzirno prehitela in to je tud res da jest rajš vidm da je drugi Jernej kot pa kdo drug (mislm da je to narmalno glede na to da sva iz istga teama pa še brata zravn) prehitevanje so pa bla kakršna so bla in mislm da je logično da bom brata lepo prehitu ne pa da ga zaprem al pa celo zbijem!? No zdej bi pa še mau zračunu po točkah prvič zakaj bi jest spustu naprej jerneja ker bi biu skupno prvi tut če bi biu drugi za drugo prehitevanje k sm ga prehitu nazaj pa tut nebi bilo smiselno da bi me on sputiv naprej ker je bolši v skupnem seštevku in se mu gre za prvaka tako kot men. Zdej bi pa še prosu da se kdaj tut pr našem kemperju ustavte pa da rečemo kšno nevem kje si zvedla da se nočem pogovarjat morš pa razumet da smo trije in more vsak tut med dirko poskrbet za svoj motor in opremo in semo bl zasedeni kot nekateri. Upam da se ne bo nikol več omenil da se kar kol kalkulirava oz. da se celo spuščava. Lepo se mejte. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Matevž hvala za pojasnilo in razlago :yes: priznam da tudi jaz zdaj bolj poskušam razumeti situacijo .) smo mal prehiter obsodili....z moje strani vsekakor opravičilo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Joj kaj zgleda proga mikavna na teh fotkah , je mogu bit se res užitek vozit po tako dobri progi ;) Aja pa pozdravljen Matevž med nami :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fulhitr Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 nisem biu gor zato nevem vsega,sam to z žafranom mi je BEDN....kako pa da so cariču točke iz vrtojbe odvzel,pa lih tko ni bil prvak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PANTERA Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 nisem biu gor zato nevem vsega,sam to z žafranom mi je BEDN....kako pa da so cariču točke iz vrtojbe odvzel,pa lih tko ni bil prvak Carič bil prvak leta 2004 enako kot Gyergyek. Na začetku letošnje sezone je bil izdan pravilnik, katerega so potem malce preuredili, najverjetneje zaradi pritožbe kakšnih izjem, ki so se ustrašli konkurence. :headbang: http://www.amzs-sport.com/strani/pravilnik...e-spremembe.pdf poglej pod točko 3.2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pino9 Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Vse lepo in prav ampak vsi tekmovalci, ki voziji DP Slovenije bi morali vozit MX1 ter MX2 v pokalu Akrapovič, ki jim je ta kategorija tudi namenjena in ne jemat samozavesti tekmovalcem iz razreda R1 ter R2, ki so med sabo zelo enakovredni ne pa,da eden ŽAFRAN, da 2 v klasi 4-5 sekund fora na krog. Zdaj si zamislite kateri je 3-4 še kakšni 2 sekundi vidi v sebi za dirko 8 sekund pa nikakor ne in ga demolarizira čeprav vozi sa sebe , ga to moti drugo bi bilo če ne bi obstajala klasa MX. Na koncu je sicer itak vseeno samo, da so tekmovalci celi gre samo za princip GREŠNI KOZEL pa se vedno in povsod najde tako je dobro, da ne gre za denar ampak izgubo denarnega vložka, ki jo ponavadi boljši še imajo večjo, ker itak sami vlagajo so izjeme in to prinas v Slo samo KRAGELJ,ŽAGAR,STANOVNIK pa še kakšna majhna izjema ki se bolj proti finančni nuli šlepa.TAKO JE ŽAL V SLO! PIKNIK DIRKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pirurirc Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Zdaj si zamislite kateri je 3-4 še kakšni 2 sekundi vidi v sebi za dirko 8 sekund pa nikakor ne in ga demolarizira čeprav vozi sa sebe , ga to moti drugo bi bilo če ne bi obstajala klasa MX. Ja sorry, sam jest tega ne štekam. Kdo je zdej komu kam, dal za kolk, al kva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reXton Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Pozdrav in dobrodošlica tut od mene! Dons sm neki neuradno zvedu, de se zna zgodit de bo namesto mačkovcev še ena dirka v Orehovi vasi :worship: Ve kdo kej o tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 ne vem nč o tem..... :? bi blo pa res najbolššššš če bi blo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se