Skoči na vsebino

Za motokrosiste

jhribar1

Priporočene objave

Moja prva National dirka letos. Zdej mamo pavzo dva mesca in bomo lahko dirkal Akrapovič pokal, pa mednarodne dirke in vaške lige. Koledar je natrpan za vsak vikend. Takšen je ta naš motokros. Bo pa še peklensko vroče. Popravljeno . Popravil Pirurirc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa od ki ti keš??....shoei,suzuki z zlatmi feltnami,alpinestars,zgledaš k pro...

No dejmo karte na mizo. Ker že pet (tm nekje) let praskam po tem slovenskem prostoru, kot MX novinar, sem se pred sezono lotil nabiranja sponzorjev. In tako je z: Shoei (tenx Grega), Thor (tenx Roman), Dragon (tenx Emil), Akrapovič sistem (tenx Slavko), Motul (tenx Marko), Dunlop (hvala ga. Barbara), Alpinestars (plačal 30%), + spetlditn tehnična podpora (tenx Jurij, tenx Grega in tenx Mateja; redakcija podRestavracije) in tenx tud tebi Fullhitr za Pro kritiko :worship: :worship: :worship: :worship: .

Okol Suzuki bo pa mal smeha. Letnik 05, k sm ga kupu za miljonsto od Jožeta, k mu je dvakrat klučnico zlomu. Pa je dečko popizdil in prodal napedenan motor. Extra zavorni diski, dodaten izpuh (Akrapovič), en kup plastike, pa predrkano mašino, itd. Obroči koles niso 24 karatno zlato, ampak jih je dal eloksirat (od blizu si jih ne želiš videt), pesta so pa s penzlom pomalana in to z najbolj grdo črno(po mojem okusu) kar si jih lahko zamisliš. Barva se je že začela luščt. O tem motorju se je govoril, da je okranclan, k Ribnška nevesta :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:. Na sliki je z novimi plastikami, novimi nalepkami in novim izpuhom ter lepo opran. Sm ga pa tud že zaribou (o tem smo debatiral tuki lani) in je še mašina friška. A bo? Za denar pa ni problem, denarja itak ni. Mi pa vsake tolk časa nekej dajo :kva2: .

Na PRO, je reku Dado Šejk

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

svaka čast da ti rata nabrat tolk sponzorjev....

drgač pa cenm tvoje laufanje po progi in tut besedila so smiselna,za razliko od kakega drugega

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moja prva National dirka letos. Zdej mamo pavzo dva mesca in bomo lahko dirkal Akrapovič pokal, pa mednarodne dirke in vaške lige. Koledar je natrpan za vsak vikend. Takšen je ta naš motokros. Bo pa še peklensko vroče.

si pelu državno :worship: stari, zakon si... Zdej se ahtaj, da bo orehova pela. Podporo z navijaške strani boš mel maximalno, garantiram :OK: s tamalim sva šla h dohtarju po tablete za grlo preventivno :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hei Matjaž K.! A prideš v Konjice na evropsko tekmo(v soboto na kvalifikacije, potem pa še na predstavitev tekmovalcev)? mal fotk nardit,pa da boš kaj napisal v motoristu!:)

užiwi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lp!

oblačen trening danes v šentvidu. bilo kar nekaj med drugimi tudi Mulec,Irti...itd...res je lepo gledat mojstre v akciji. :worship: :worship: Nažalost je bil tudi kkšn padec malo hujši pa Uroš suzuki 250 4 takt številka 123 je kar lepo padel ob pristanku iz mize mu je spodneslo sprednje kolo....smo se kar pošteno ustrašili upam da ni hujšega

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ni #123 kawl 250 4t letnik 2006 primorskega porekla :D

mogoče lahko da je pa ima plastike od suzlna.a ga poznaš?kk je kej z nemu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hey!

veste kej kdaj se začne EP v nedeljo???tut tko k državno al kej kasnej??da slučajn ne bom kej zamudila.... :D pridete vi tut kej navijat za naše upe??? :grupni:

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mogoče lahko da je pa ima plastike od suzlna.a ga poznaš?kk je kej z nemu?

ne ne poznam ga, vem samo da je bil prejšnji lastnik primorc :D in letos se s tem kwakom fura #123

:photo:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

oi! na evropsko dirko v Konjicah se je po svežih podatkih prijavil tudi Toni MUlec:D!

lp

ja noro...upam samo da se bo kvalificiral...ampak sej fant zmore.....mu bo že ratal... :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja noro...upam samo da se bo kvalificiral...ampak sej fant zmore.....mu bo že ratal... :worship: :worship:

Se mu ne bo treba kvalificirat. Jih ni tolk prjavlnih. Po mojm mnenju je pa resen kandidat za zmago v EP open. :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se mu ne bo treba kvalificirat. Jih ni tolk prjavlnih. Po mojm mnenju je pa resen kandidat za zmago v EP open. :worship: :worship:

aja jih ni tolko??? vem da ponavad so ble kvalifikacije ker jih je blo vedno velik prjavlenih.....no pol pa še bolš... :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja jih ni tolko??? vem da ponavad so ble kvalifikacije ker jih je blo vedno velik prjavlenih.....no pol pa še bolš... :yes:

Kvalifikacije so v soboto.Morajo biti,da si priborijo boljšo startno pozicijo. Ja drugače pa je res,v Open jih je prijavljenih 36, pri 125 ccm pa jjih je 42,tako da 40 jih gre na rampo dva ostaneta rezervi! Mislim pa da bo Toni vozil 125 ccm (če je star 21 let) ker so dvignili starostno mejo za 125 jun ccm na 21 let.Nisem sigurna,vam poročam v petek če bo že prišel,če ne pa v soboto in tudi najbolše čase v kvalifikacij izveste!

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mulec bo dirkal OPEN z 250F motorjem. Ne pričakujmo preveč.

A pa je dovoljeno voziti s 250F v open klasi??? Vsaj za MX3 vem, da ne smeš voziti z 450F, ampak vsaj min. 470cc, se mi zdi. Kako je pa na Evropskem prvenstvu, pa nimam pojma :doze: ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A pa je dovoljeno voziti s 250F v open klasi??? Vsaj za MX3 vem, da ne smeš voziti z 450F, ampak vsaj min. 470cc, se mi zdi. Kako je pa na Evropskem prvenstvu, pa nimam pojma :doze: ;)

ni važn s čim vozš si si sam kriv če maš šibkejši motor

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Peter ima prav. MX3 ima pogoj minimalne kubikaže (zato nekateri goljufajo), ker je lažje pelat 450 kubikov, kot več, kot tok kubikov. Na evropskem prvenstvu pa tega pogoja ni. Tudi Miha Urbas je vozil te tekme s "tamalim" motorjem. Tudi Mulec bo vozil s "tamalim" se pravi 250F. Pelat gre za trening, tako da mu rezultat ne pomeni in ne bo šel z glavo skozi zid. Ampak glede na to, da je letos Smrekarja nagonu na tej progi, se zna zgodit najboljše. Ne pričakujmo preveč, da ne bomo pol govoril, da nas je razočaral. Ma pa mojo cifro, 87. Lahko bi mu posodil dres in bi pisalo "To ni, Košir" :naughty: . Se vidmo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Peter ima prav. MX3 ima pogoj minimalne kubikaže (zato nekateri goljufajo), ker je lažje pelat 450 kubikov, kot več, kot tok kubikov. Na evropskem prvenstvu pa tega pogoja ni. Tudi Miha Urbas je vozil te tekme s "tamalim" motorjem. Tudi Mulec bo vozil s "tamalim" se pravi 250F. Pelat gre za trening, tako da mu rezultat ne pomeni in ne bo šel z glavo skozi zid. Ampak glede na to, da je letos Smrekarja nagonu na tej progi, se zna zgodit najboljše. Ne pričakujmo preveč, da ne bomo pol govoril, da nas je razočaral. Ma pa mojo cifro, 87. Lahko bi mu posodil dres in bi pisalo "To ni, Košir" :naughty: . Se vidmo.

Pol mu pa še motor posodi, da ne bo mel "prešvoh" motorja :D hehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mulec bo dirkal OPEN z 250F motorjem. Ne pričakujmo preveč.

Jst od mulca velik pričakujem ker sm gledu najbolše čase na DP in se 125 kr primerjajo z OPEN. Npr. Irt#32 je mev absolutno najbolsi čas dneva v slo. gradcu. (Še boljši čas od kraglja ki bi najverjetneje pometel s konkurenco.) Moje mnenje je da bo mev problem sam na štartu pol jih bo pa upam nabrisu. :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!