Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Super komaj cakam.Jest bom pa imel oker Titlest kapco(ce bo kdo opazu).

Cyc ti kr zafrkavej.Mene skoke ni strah.Bolj me skrbi iztek. Sicer mam pa zdej itak ene dileme okrog ene napake pr motorju tko da se gotov ne bom se en casa vozu. Bom vidu kako se bom odlocu.

Filip111 take komentarje pa raj zadrz zase. :fight2:

Popravljeno . Popravil BlazS
Objavljeno
menda da bodo tud freestylee skakal,a kdo ve kdaj je to na sporedu,no če se vidmo imel bom ktm pulover :grim

ja dogaja se samo v nedeljo 11.IV.04

SPORED JE PA TAK:

ZAČETEK TRENINGOV OB 11:00

URDNA OTVORITEV ON 13:00 IN VSE SKUPAJ TRAJA TJA DO VEČERA

MED DIRKO ZA DP V KATERI SE BO UDELEŽEVAL TUDI ROMAN JELEN

SE BOJO PA POKAZAL TUDI FREE JUMPERJI :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:

Objavljeno
Mene skoke ni strah.Bolj me skrbi iztek.

"Mene letenja ni strah. Jaz se sam bojim pristanka" :D Čutiš kako podobnost med izjavama? :naughty:

Objavljeno

Slis se podobn ampak nisem mislu tako. Mene bolj skrbi kako nardit iztek.Pa tist luft med rampo pa iztekom me skrbi.Ampak sej bo.

Objavljeno

a mislš to da bi bil prekratek pa bi se pol razbov na doskočišču

pomoje je še zmer nejhuj če je v zrak kej narobe pa da z ene 5ih metrov padeš pa še motor nate,uf

Objavljeno

Prvo opcijo sem mislu. Druga se mi loh tud na brnku nardi.

Objavljeno

eto moja frtajlnga :P

28299husa1.jpg

Objavljeno (popravljeno)

evo tud jaz sem danes našel čas za motor, vilce sem vzel dol, pa v avstriji bom semeringe naroču pa olje kupu. Razdru bom pomoje tud sam, pa še nav šlo nazaj skupej bom že enmu nesu...bomo vidl, mogoče se bom več zafrkavov pa porabu časa kot če bi enmu nesu ampak bom saj vedu kako je skupej dano...

Cena semeringov v Asu je 8.000 SIT v avstriji 3.300 SIT. Računam na konec tedna da bo motor prpravlen....

BlazS : a si mogoce kej razmislov da bi se sel z avionam pelat da bi bil ene par urc v zraku, mogoce ti pol ne bi sli vec po glavi taki podvigi :yea2:

Sej adrenalin je, samo neke sila skakalnice pa....mors bit mal premaknjen?? Nism nc slabga mislu s tem sam tko :OK: :hmm:

Popravljeno . Popravil robberrt
Objavljeno
eto moja frtajlnga :P

28299husa1.jpg

a se to po sprednjem voziš a si ga pijan slikal? :P

Objavljeno
a se to po sprednjem voziš a si ga pijan slikal? :P

hja ce ni šnopčka je tud špirit alpa bencin dobr,sam ne vem a sem spet pjan a je bil zdele potres :?

Objavljeno
evo tud jaz sem danes našel čas za motor, vilce sem vzel dol, pa v avstriji bom semeringe naroču pa olje kupu. Razdru bom pomoje tud sam, pa še nav šlo nazaj skupej bom že enmu nesu...bomo vidl, mogoče se bom več zafrkavov pa porabu časa kot če bi enmu nesu ampak bom saj vedu kako je skupej dano...

Cena semeringov v Asu je 8.000 SIT v avstriji 3.300 SIT. Računam na konec tedna da bo motor prpravlen....

BlazS : a si mogoce kej razmislov da bi se sel z avionam pelat da bi bil ene par urc v zraku, mogoce ti pol ne bi sli vec po glavi taki podvigi :yea2:

Sej adrenalin je, samo neke sila skakalnice pa....mors bit mal premaknjen?? Nism nc slabga mislu s tem sam tko :OK: :hmm:

Kaj se bom z avionam vozu.To se peljes ko gres na morje ne pa za adrenalin.Ce si bil na brniku vcerej si loh vidu tisto freestyle skakalnico k je gun nemc skakal. Tist bi se skocu sam ce bi bla vmes med skoko pa iztekom prst.Tko bi se pa bal da ne bi prevec al pa premal skocu.

Objavljeno

zadnjo feltno mam čist v penisu :D

špice so vse razmajane pa manjka jih ene 4 gotov,guma mi kr dost vjna,a se mi lohk še bolj z..ebe če se vozm tko,a bo bolš če bom vse une razmajane špice zategnu, feltna tud ni original je reku Gidl,ker huse 1994 nimajo 18 col feltn,je reku de je od honde,gumo mam pa 130

18 colsko Mitas valda :P a ma kdo rabljeno feltno 18 col?

Objavljeno

probi kupit posamezne špice, čeprov ponavadi hočejo uturit kar cel komplet

mogoče ma gidl posamezne, jih ušraufi, nes kolo scentrirat in to je to, razen če nimaš totalno razbit obroč, ampak bolš bo pa sigurno, kot je zdej

kroske majo 19 col zadej in to že leta nazaj

Objavljeno

kva mam pa jest pol od supermoto alpa endurce feltno,že tko je širina gume 130 zadaj k ponavad majo kaki kdxi pa druge endurce 120 širino alpa več :blink:

nova feltna je pa gotov 50kSIT,pa ti lohk kšn navadn vulkanizer to scentrera k mam glih v bližin enga sam un ma bl tko domačo obrt

Objavljeno (popravljeno)

to maš od endure feltno, sej ni nič narobe

drugač je za 125 kros predvidena širina gume 100

scentrira ti lahko kkšen, ki kolesa šraufa, samo mora imet primerno orodje, verjetno pa tut gidl to obvlada?

en prodaja oba obroča 21 in 18 col za 25.000, to je brez špic, pesta, diska, zobnika

Popravljeno . Popravil D.J.
Objavljeno

aha thnks,če mi ne bo zdele en probu zrihtat ene feltne bom jo morebiti vzel LP

Objavljeno

drgač morm pa pol pr gidlu uštimat prednje vilce k ole vn teče pa zadnj amortizer k pa nima nč olja,a je priporočljivo skakat(tud če ne skočš visok,take u easy skokce)dokler ne zrihtm tega,kok me bo to kej pršlo pa povejte mi če vas fejst zabije ko doskočte,a tud že pr manjših skokih,ker vse motorje k sem do zdej mel so mel zmer kej zadnj amortizer v pisdi(al ni mel olja ali pa je bil premehak),tko de sploh ne vem kako dela amortizer k je dobr,k ma ole pa vse pošlihtan,nočm pa ga šebolj zjebat ...a lohk naštelam trdoto na še bolj da mi ne bo že pri manjših skokih zabijal do podna sam sej ne vem če se sedaj da ko ni olja...

Objavljeno

Nima smisla nastavljat amortizerja ce nimas olja notr. Sploh se je tezko vost s spusenim amortizerjem k te ful nazaj zabija pa kar nihas pri voznji.Ti to raj nes zrihtat. Jest sem za amortizer dal pr njemu 23 al 24 jurjov, za vilce pa 23 jurjov.

Je pa tko.Ce prletis na ravno podlago te seveda zabije, tud pr manjsih skokah(odvisno kaj je zate manjsa skoka).Ce pa priletis lepo na iztek skoke te pa ne zbije pa tu ce skocs 10m ali vec. Gidl ti bo pa ze po defaultu nastimal fedre kr vredu.Mislm rect to je poj od tebe odvisno kaksne nastavitve ti ustrezajo.

Objavljeno

tm k mamo progo je klanc v hrib pol pa kucl pa spet hrib tko da v bistvu v hrib skačeš,

mah dons sem naredu par krogov pa mi je spet eno špico odlomil tko da to morm zrihtat pa še zadnj disk mi je poču :BUA: ,to je zdej zanič ne? tud če mi je sam pr režči poču tko da je kakšne pol centimetra dolgo tm k je počl?

dej mi še to povej če paše 130 guma na original feltno za kros 125,se pravi 100 širina ker de vidm če morm pol še plašč zamenat?

BlažS dej povej kaj vse ti je pa popravljal pri zadnjmu amortizerju pa sprednmu,kok bi koštal nov disk? hvala za odgovore ,LP .

Objavljeno

tale tvoja husa bo pa čist razpadla

Objavljeno

ja vse tako kaže

Objavljeno

Kokr se jest na to spoznam mi je menjal olje, semeringe.Splosen servis.Ce bi blo se kej druzga bi vedu zato k bi bla cena visja. To velja za vilce in amortizer.Drgac pa najboljs da njega vprasas, dvomim pa da bos prisel pod to ceno.

Najcenejs disk k sem ga vidu je bil 19ksit(tam nek) v aunerjevem katalogu.Ce te zanima povej pa bom jest enga prasal kako je z dobavo. Tistag valovitga bi dobu za 27ksit.

Krosla so stroski ane. Jest bom nasledn tedn nesu cilinder obnovit, je ze cist bogi.Ampak kaj!Ce ne bi imel krosle kva pa poj.Drugi pa dnar za pjaco dajo. :BUA:

Objavljeno

najcenej diski v aunerju so po 69€, prednji ali zadnji

Objavljeno

Kul sem mislu da so vec. No tok boljs.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!