Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ej a mi lohk, k tok okol amortizerju govorite kdo puve na kok cajt jih morš urihtat?

:?

Objavljeno

po potrebi, kar za aktivnega amaterja nanese nekje 1x letno

Objavljeno

Tocno tako.Jaz to nardim takrat ko mi spustijo.

Do sedaj sem skoz imel zadnjo gumo dimezije 110-90-19.A kdo mogoce ve, a bi bla 120-80-19 tud primerna za moj motor?

Objavljeno

tako je ja drugi pa vse za pjačo zabijejo(no sej jest tud kdaj :D )

sam fak disk 20 jurjov :wacko: ,sem mislu de košta glih tok ko kak zobnik okol 7 jurjov,študiram če bi ga sploh nabavu novga,mah če ne pa neki cajta ne bo zadnje bremze :wacko:

no tkole mi je poču,poču je pa gotov zarad feltne k vjna,pi..da zakva ga nism že prej dol uzev :angry:

28299disk.jpg

ce kdo rab delam nalepke,so kvalitetne, po 500 SIT,lahko jih delam tud po vaši želji pa po pošt pošlem :) kontakt na pm ali joze.hribar1@telemach.net

28299husa_nalepka.jpg

28299nalepka_46.jpg

28299dunlop.jpg

28299a3m.jpg

pa še a3m reklamiram,no kdo mi bo kej plačal :D

Objavljeno

kr fino, dej na enduro forumu odpri tole temo, pa da se mal bl izpraša tvoje znanje, kej bo sigurn prov pršlo

za počen disk se ne sekerat, bo še delu

Objavljeno

Ej hribar glede tisga diska k ti je poču, ni to nč narobe. To so eni taki diski k ti tm počjo, nč ne bo narobe če ga boš še do konca zguncu.

P.S.:Glede nalepk bi pa mogoče kero uzel a lohk nardiš kr hočm.

Objavljeno

ok hvala zarad diska,se prav mi ni treba menjat diska,temo bom pa dal tud na thef,glede nalepk je pa tko da povejte kakšne bi radi,velikost,barve pa bomo vidl kako in kaj,te ki so sedaj na sliki ni problema,za ostale pa povejte kakšne želite pa bom vidu kaj se da narediti,

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ej ami lohka en puve kva je na Lavrci, bil sm u nedelo tm pa je en stari prletu vs živčn pa ns je nagnov pa ni hotu nč reč zakaj?

Pol sm šol pa u Šntvid tm je bla pa tud tabla trenig prepovedan, sam ni blo prublemu. Blo je razrit pa mukro po prog, sam je hudo.

P.S.:če mi lohk kdo puve kdaj se grem lohk vozt pa kam da nov prublemu?

:?

Objavljeno

ob nedeljah če ni kakih prireditev so proge največkrat zaprte zaradi prebivalcev v bližini da majo mir je pa odvisn od proge do proge :angry:

Objavljeno

ta stari ki je na lavrci prletu je lastnik, bivši tekmovalc, zato mal spoštovanja da se trudi vzdrževat progo čeprov folku okrog to ravno ne sede

ta povezava na ti objasni zadeve

Objavljeno

Najboljše se je vozit tam, kjer folk ni fejst zategnjen :D Mi smo se vozli kar doma (zaradi ugodnega terena) in smo imeli nonstop probleme. Tudi če je bila najbljižnja hiša oddaljena več sto metrov in si se vozil 1x - 2x na teden :doze: Sčasoma pa so se policaji navadli :D

Objavljeno

jest mam v bližini gradbišče,lepi kucli :D

Objavljeno

kakšno zobniško razmerje mate gor,sam imam spredaj 13 pa zadaj 47 zob,kakšno razmerje mi priporočate da bo še bolj "trgal" :yea2:

Objavljeno
kakšno zobniško razmerje mate gor,sam imam spredaj 13 pa zadaj 47 zob,kakšno razmerje mi priporočate da bo še bolj "trgal" :yea2:

To bi tud mene zanimal kaksen prenos naj imam gor kok zobkov spredi pa kok zadi, zanima me pa za motor 250 ccm.....

LP;ROck

Objavljeno

če hočeš da ti motor bolj trga, daš manjši zobnk spredi ali pa večji zob. zadaj

ni pa za primerjat različne motorje med sabo, ker že za različno stezo je na istem motorju lahko primernejše drugo razmerje

tanova yamaha 250 ima 13/48

Objavljeno

ja jest bi rad da ful trga sam zanima me če so dobri extremi ala rečmo odspred 11zob pa zadaj 60 zob,seveda morm tud ketno zamenjat :D

pa še to:a je v redu če je sprednji zavorna čeljust ful vroča ko bremzam,a mora bit mrzla?

dons mi je olje od sprednjih vilc kaplav na disk in sem moral kar mal z nogam bremzat k ni bremza nč prjela drgač :doze:

Objavljeno
dons mi je olje od sprednjih vilc kaplav na disk in sem moral kar mal z nogam bremzat k ni bremza nč prjela drgač :doze:

Sej če si se naveličal življenja, so tudi kšni bolj "humani" načini za se fentat, ne pa na tak način. Lahko ti spodleti, pa namesto da bi "užival" v trugi, boš užival v KC-ju.

Sicer pa: kaj za en qrc mene to sploh briga!!

Objavljeno

ekstrem brez veze, ker razmerje o kerem ti govoriš ti za 40% zmanjša brzino, bi pa verjetno dobr plezu, samo je škoda tako prevrtavat motor

čeljusti morjo bit vroče, če si zadost deca pr bremzanju

kolega je kapljajoče olje iz vilc začasno rešu z rutko ovito okol amortizerja, kamor se je vpiju olje - začasno pravim!

bremze prešprici z brake parts cleanerjem ali kakršnim koli drugim razmaščevalcem - pa ne WD40, jan npr uporabljam od Paulina - engine cleaner in dobr dela, pa pocen je

Objavljeno

Helou

Pred slabim tednom sem si domov pripelal rabljeno krosko, Yamaho YZ 125 ccm, motorcek gre ko prasica, to je pravi apas voznje, vendar pa imam v zvezi z vzdrzevanjem enih par vprasanj:

1. Kako more biti na kroski naspanana ketna?

2. katero olje bo dobro za getribe? (rad bi ga preventivno menjal, kajti nikoli ne ves kaj je bilo do sedaj notri)

3. Ima mogoce kdo kak service manual za to zadevo?

4. Klko procentno mesanico delate in z kakim oljem? (trenutno delam 2% mesanico z TTS-om)

5. Katere so najcenejse gume za krosko in kje se jih dobi?

to bi bilo zaenkrat vse, v kolikor bom rabil ae kake nasvete upam da se lahko obrnem na vas.

lp mitja

Objavljeno

1.ketna mora skakat gor-dol cca. 3cm,tko od oka

2.z motulom za 2T ne boš zgrešil,je pa drgažji od ostalih

4.poglej temo o oljih za 2T,castrola ne hvalijo najbolj... v austriji dobiš motul 600 za 11 EUR/liter!

5.verjetno MITAS,pozanimej se pri vulkanizerjih ker ne vem s kje si.v kranju gumitehna ali tudivo

have fun :yea2:

Objavljeno
Helou

Pred slabim tednom sem si domov pripelal rabljeno krosko, Yamaho YZ 125 ccm, motorcek gre ko prasica, to je pravi apas voznje, vendar pa imam v zvezi z vzdrzevanjem enih par vprasanj:

1. Kako more biti na kroski naspanana ketna?

2. katero olje bo dobro za getribe? (rad bi ga preventivno menjal, kajti nikoli ne ves kaj je bilo do sedaj notri)

3. Ima mogoce kdo kak service manual za to zadevo?

4. Klko procentno mesanico delate in z kakim oljem? (trenutno delam 2% mesanico z TTS-om)

5. Katere so najcenejse gume za krosko in kje se jih dobi?

to bi bilo zaenkrat vse, v kolikor bom rabil ae kake nasvete upam da se lahko obrnem na vas.

lp mitja

1. kar dost losana mora bit ene 5cm v eno stran ne škoduje oz toliko da se z verigo dotakneš vilic, ko jo recimo gor pritisneš.

2. motorno olje za 4T motorje bi bilo čist kul. Recimo motul 5100.

3.ne :D

4.minimalno 4%, to ni skuter :fight2: . Pa TTS je prov v redu. Nevem kaj ma folk tolk čez njega. Bolj se mašina vrti, boljš se obnaša.

5. mitas

Objavljeno
Sej če si se naveličal življenja, so tudi kšni bolj "humani" načini za se fentat, ne pa na tak način. Lahko ti spodleti, pa namesto da bi "užival" v trugi, boš užival v KC-ju.

Sicer pa: kaj za en qrc mene to sploh briga!!

:topic: :topic: :topic:

tastar ti maš probleme z obnašanjem,kadarkol kej napišeš se nekaj kurčiš,če te za en qurc briga kva pol sploh pišeš na forum,jest na forum napišem da vprašam druge ki imajo izkušnje in iz tega kaj potegnem,da se nebi kdaj res kaj fental,ti si pa bolj za zgago kot pa v pomoč,če maš kej proti men greva pa lahko kdaj na pjačo pa se na 4 oči pomenva,tud jest nimam živcev da se mi bo en skoz neki brezveze usaju!!!!!! :fight2:

sicer pa obstaja še zadnja bremza :naughty:

Objavljeno

minimalno 4%?! men je en k dirka motocross reku 'ti kar mal več daj,recimo 3% ne moreš zgrešit...' :hmm:

Objavljeno
minimalno 4%?! men je en k dirka motocross reku 'ti kar mal več daj,recimo 3% ne moreš zgrešit...' :hmm:

Čist prow ti je reku. Jest mešam 2% od vedno, pa nikoli ni blo nč narobe; sam jest mam notr shell racing olje, ne pa kšn šit od TTS-a.

@jhribar1: pa člouk pomir se no!!!

(he he he na 4 oči, a kasnije može i u 3 kaj???)

Objavljeno
4.minimalno 4%, to ni skuter :fight2: . Pa TTS je prov v redu. Nevem kaj ma folk tolk čez njega. Bolj se mašina vrti, boljš se obnaša.

jst mam od lastnih izkušenj samo to,da sem v aprilio tankal motul 600 in je bil bat po 19000km skoraj nov! majo pa izkušnje dirkači,ki velikokrat podirajo mašino in takrat se vid kolk saj in obrabe pusti za sabo določen olje in baje TTS ni ravno rožca... pa še zdej se je podražil :wacko:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!