RHonda Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 DejaVu, kdo pa je avtor teh podatkov? Tu lahko pogledaš, če sem se kje zmotil v izmerjeni moči. Tovarniški podatki so pa itak povsod na voljo.
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 Lažejo kaj ? Ko en serviser v Kopru ko sem ga vprašal da zakaj ima števec do 20k R6 nova. Pa je reku da gre še čez :D
Aless Objavljeno Junij 24, 2007 Opozori Objavljeno Junij 24, 2007 ne vem kje drugje bi napiso.... pozna kdo kerega od teh dveh? http://www.a v t o . n e t /2004/motornakolesa/oglas.asp?id=1303678 http://www.a v t o . n e t /2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=1467812
Mitja3012 Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 Pozdravljeni Rabil bi majhno pomoč in nasvete, pri odločitvi motorja. Kupujem pa 600-kubičnega "športaša" s katerim bom zadovoljen na cesti in še bolj na pisti. to pa bo moj prvi 600-tak in rad bi "potegnil" čim več izkušenj za večjo kubikažo. Prosim če lahko napišete vse o motorju kateri je boljši za cesto, kateri za pisto...skratka vse.. vse... vse(moč,vozne lastnosti na cesti-pisti,najhitrejši,najlepši..... ) odločam pa se med Motorji letnik 2005 : kawasaki zx6r yamaha r6 / r46 honda cbr600rr suzuki gsxr 600 DXR16 1
bagio Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 Pozdravljeni Rabil bi majhno pomoč in nasvete, pri odločitvi motorja. Kupujem pa 600-kubičnega "športaša" s katerim bom zadovoljen na cesti in še bolj na pisti. to pa bo moj prvi 600-tak in rad bi "potegnil" čim več izkušenj za večjo kubikažo. Prosim če lahko napišete vse o motorju kateri je boljši za cesto, kateri za pisto...skratka vse.. vse... vse(moč,vozne lastnosti na cesti-pisti,najhitrejši,najlepši..... ) odločam pa se med Motorji letnik 2005 : kawasaki zx6r yamaha r6 / r46 honda cbr600rr suzuki gsxr 600 Za cbr je znano da je med najbolj nezahtevnimi,prijaznimi motorji,sploh če je tvoj prvi.Kar se izgleda tiče se verjetno moraš sam uprašat kaj ti je najbolj všeč,zmogljivi so pa vsi približno enako. Jaz sem do letos vozil cbr in sem bil zelo zadovoljen z vsem kar naštevaš,lepo vozna,dost moči tko na cesti kot na pisti,jo pa tudi prodajam,je pa letrnik 2005
daneb Objavljeno Januar 28, 2011 Opozori Objavljeno Januar 28, 2011 (popravljeno) Pozdravljeni Rabil bi majhno pomoč in nasvete, pri odločitvi motorja. (moč,vozne lastnosti na cesti-pisti,najhitrejši,najlepši Suzuki ima najlepši glas za moje uho Popravljeno Januar 28, 2011. Popravil daneb TOMTECH in malakai 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se