Skoči na vsebino

Zakaj postajam nacionalist? :blink:

HHV

Priporočene objave

A si slabo spal, al si skoz tak ?

.) :o

Samo obelodanil sem zadevo pred katero si zatiskate oči.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo obelodanil sem zadevo pred katero si zatiskate oči.

Ko si jaz tako vneto zatiskam oči, vedno v take trčim kot si ti.

Nimam sreče.

.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

RAN, a se pocutis kot kroglica pri pinballu, ko trcis od mene pa do kp-kp-ja in nazaj? :D ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Si predstavljate sankcije za Slovenca za nabijanje Helene Blagne cele noči ter ropanje in maltretiranje italijanskih otrok nekje v Padovi?

Da ne pomislim kaj bi bilo v Avstriji!

mama Ciccolina bi ti v gofljo porinila desni Helenin jošek, avstrijec pa bi ti iztaklnil oči potem pa varovalke ! :D

pa saj Helenca ni tako švoh ! samo katera?? :P

KP ali KK ali v prevodi Koji Kurac ! .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

??

Nacionalist pomeni biti 100% nacionalen....torej: "naci_on_a_ list" se pravilno piše....naci na spisku.

Torej so odslej vsi nacionalisti preimenovani v nacinaspiske.

(naši ex bratje z juga in kakor kaže bodo spet to postali ko bodo enkrat v EU so to poimenovanje pravilno "prokužili"------še pomnite, tovariši: Jebem ti sve po spisku....

Pa smo spet pri spiskih....

Toliko o tem, če se že gremo :yea2: pogovarjat o tej temi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko si jaz tako vneto zatiskam oči, vedno v take trčim kot si ti.

Nimam sreče.

.)

Imaš samo dve možnosti:

1. Da spregledaš

2. Da (p)ostaneš trčen

:hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Yuki! :notworthy:

Kdo bi si mislil. Torej, ko nekdo jebe sve po spisku, so jebeni nacionalisti. Booooogi! :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Yuki! :notworthy:

Kdo bi si mislil. Torej, ko nekdo jebe sve po spisku, so jebeni nacionalisti. Booooogi! :lol1: :lol1:

Nak, če nekdo jebe vse po spisku je predvsem precej utrujen.

Kakor rečeno, pa so nacionalisti po novem preimenovani v nacinaspiske.

V tem je štos.

(no, evo...pravkar sem po radiu slišal naslednje: čez 30 let bo zadnji slovenec rekel:Nema nas više.....)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nak, če nekdo jebe vse po spisku je predvsem precej utrujen.

Kakor rečeno, pa so nacionalisti po novem preimenovani v nacinaspiske.

V tem je štos.

(no, evo...pravkar sem po radiu slišal naslednje: čez 30 let bo zadnji slovenec rekel:Nema nas više.....)

Medtem ko bo Bajram praznoval.

:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za nacionalizem in nestrpnost je predvsem kriva policija oziroma država.

Ciljna naloga jim je ustvarjati presing med udeleženci v prometu v stilu dva na enega:"Zakaj nimaš vseh žarnic v dodatni opremi?".

Med tem pa slaboumni čefurji v spalnih naseljih! cele noči nabijajo "cigu migu na jednu žicu" in zraven "pjevaju", bolj natančno "vrište".

In kako naj policija ukrepa proti nabijanju cigu-migu na ves glas, če imamo v naši državi napisane "dobre" zakone?

Tudi, če bi policija lahko ukrepala, bi se našli razni "zagovorniki" (varuh človekovih pravic, amnesty international, razna zruženja,...... ), ki bi slovensko policijo označili za skrajno ksenofobično in oh in sploh grdo, ker se spravlja na uboge ljudi in to samo zaradi tega, ker ima drugačne kulturne navade od slovenskih.

Tadej

Popravljeno . Popravil Tadej
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zakon o javnem redu in miru.

kaj takega ali podobnega v sloveniji se ni?

O je. Ampak po zakonu o javnem redu in miru policaj ne sme vstopiti v tuje stanovanje in s tem posledično narest mira. Lahko samo mirno napiše predlog sodniku za prekrške, ta potem mogoče izda položnico, razgrajači jo pa vržejo stran in krog je sklenjen.

Ostanejo pa še grožnje v stilu: ubiču onog ko nas je prijavio policiji........

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zakon o javnem redu in miru.

kaj takega ali podobnega v sloveniji se ni?

je...pretepeš dva pol te pa k sodniku pošljejo.....kao da si ti kršil javni red in mir.... :) <_< :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Si predstavljate sankcije za Slovenca za nabijanje Helene Blagne cele noči ter ropanje in maltretiranje italijanskih otrok nekje v Padovi?

Da ne pomislim kaj bi bilo v Avstriji!

Ja samo verjetno bi bile hujše reakcije kje bliže meje, ker v Padovi že ne ve več čisto vsak kje je Slovenija, čeprav je manj kot 200km stran <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja samo verjetno bi bile hujše reakcije kje bliže meje, ker v Padovi že ne ve več čisto vsak kje je Slovenija, čeprav je manj kot 200km stran <_<

Če hočeš najebat zaprav, naredi to v Zagrebu ali Beogradu. :kva2:

PS: Mogoče bi jih fasal že v Fužinah.

Popravljeno . Popravil kp-kp
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In da ne bi kdo mislil, da smo Slovenci kar tako, smo ob dnevu vstopa Slovenije v EU na Italijanski meji na koncert povabili Gorana Bregovića, tako, da nas bodo v EU lažje prepoznali.

Mi smo cari ! :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In da ne bi kdo mislil, da smo Slovenci kar tako, smo ob dnevu vstopa Slovenije v EU na Italijanski meji na koncert povabili Gorana Bregovića, tako, da nas bodo v EU lažje prepoznali.

Valjda... ampak to ni blo kaj ekstra Vstop v EU. Je blo bolj Mesto mladih ... tko da se lahk "študentom" zahvališ :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To ni še nič! V nedeljo je na Veliki nagradi Ljubljane (dirkalo se je na LJ grad, tudi s F1) iz zvočnikov na ves po boksih žvrgoleu sam Jasmin Stavros.... Vsa pohvala voditeljem prireditve. Živel radio SHIT!

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To ni še nič! V nedeljo je na Veliki nagradi Ljubljane (dirkalo se je na LJ grad, tudi s F1) iz zvočnikov na ves po boksih žvrgoleu sam Jasmin Stavros.... Vsa pohvala voditeljem prireditve. Živel radio SHIT!

Tadej

In kdo je Jasmin Stavros ? :?

A je z zvočnikov streljal ali pel?

.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In kdo je Jasmin Stavros ? :?

A je z zvočnikov streljal ali pel?

.)

Ah Jasmin Stavros je neki obrabljeni hrvaški pevec. Saj ni on kriv, če so ga predvajali. Kriv je radio in njegov DJ s pomanjkanjem okusa. Ker J.S. v center LJ na tak dogodek ne paše, sploh pa komadi tega tipa ne pašejo. Ubogi DJ!

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čist tko by the mimo.

Jasmin Stavros je zelo priljubljen v Sloveniji, predvsem na podeželjskem območju in predvsem med predsavnicami nežnejšega spola.

Njegova popularnost je bila vedno večja v Sloveniji kot na Hrvaškem.

Če imate priliko it na koncert, pejte. Obeta se vam kopica pijanih Slovencev in Slovenk, ki veselo prepevajo hrvaške pesmi. Pa saj tako vsi poznate stih : "ženo, idi iz života mog, ženo molim te ko boga svog ...... :SS .

BTW: Čapci in čefurji Stavrosa ne poslušajo, ker ni kvalitete.

V glavnem :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

oprosti ampak to je bil koncert, ki ga je nekdo organiziral zato da je privabil publiko in ni bila proslava vstopa v EU in naša predstavitev EU. z vilijem resnikom in podobnimi slovenskimi pocarji, ki itak vsi glasbeno močno smrdijo po poceni dalmatinskih melosih pač ne privabiš folka, medtem ko bragovič ga.

PS: meni bregovič ni bokvekaj, mi pa gredo taki izpadi na k.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če imate priliko it na koncert, pejte. Obeta se vam kopica pijanih Slovencev in Slovenk, ki veselo prepevajo hrvaške pesmi.

Ja to vem. Ko slišim reklamo na omenjenem radiu: to sobo po pel v klubu XY še vedno popularni, zimzeleni Jasmin Stavros, vem da tja sigurne ne bom šel. In tisto o pozibavanju in skoraj eksatzi pijanih slovencelnev tudi drži.

Ampak pizda na avto moto dogodku (na žalost edinemu letos v LJ) ga pa ne mislim poslušat. Mogoče je pa DJ mislil iz tega avto moto dogodka naresti nekaj podobnega omenjenemu koncertu.

Pred mnogimi leti je Tomaž Domicelj napisal komad: zajahaj svojo Hondo, prehiti Kawasaki........ Navdih za ta komad je dobil med opazovanjem motoristov, ki so se pred 25 leti (med njimi je bil tudi Igor Akrapovič) zbirali na "ta velikem" ovinku na cesti na LJ grad. Če bi bil DJ vreden svojega naziva, bi mogoče malo pobrskal po zgodovini in bi mu mogoče kapnila kaka ideja...

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!