Skoči na vsebino

Zakaj postajam nacionalist? :blink:

HHV

Priporočene objave

Ko tole čitam, imam občutek, da je vse hudoo zapleteno in je zelo težko določiti:

- kdo je nacionalist

- kdo ni

- kdo je natzi

- kdo čefur (dobro poznam enega, ki ga MS dobesedno obožuje in ys zelo visoko cenim & spoštujem - če bi si pa pustil dolge laskece in oblekel trenirkico, bi pol vesoljne Ljubljane mislilo da je iz Štepanjca, čeprav bi ravnokar prišel s jogging-a)

- kdo trenerkar (ali tudi jaz, ko se vračam s fitnesa?)

- ...

Raje poenostavim zadevo in ločim ljudi vseh ras in narodov le na

dobre in hudobne z vsemi vmesnimi niansami.

Zame tako ostane bedak, ki se vozi v trenerki, brez čelade na ukradenem motorju, le hudoben bedak in me nič ne briga ali živi v Štepanjcu, Kosezah ali Murglah.

Jasno, da ima superpametnaMSpopulation bolj komplicirane recepte, ampak ys butelj bom raje kar vztrajal pri svoji enostavni definiciji.

:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In da ne bi kdo mislil, da smo Slovenci kar tako, smo ob dnevu vstopa Slovenije v EU na Italijanski meji na koncert povabili Gorana Bregovića, tako, da nas bodo v EU lažje prepoznali.

Mi smo cari ! :kva2:

Dragi prijatelj,

Goran Bregovič je priznani glasbenik svetovnega formata. Spoštuje in ga vabi na koncerte cela Evropa. Ti se ga boš pa sramoval zaradi ić na koncu..?!?!?!?

Bi ti raje kakšnega makaronarja povabil peti, da bi bolj evropsko izgledal..!?!?!?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi prijatelj,

Goran Bregovič je priznani glasbenik svetovnega formata. Spoštuje in ga vabi na koncerte cela Evropa. Ti se ga boš pa sramoval zaradi ić na koncu..?!?!?!?

Bi ti raje kakšnega makaronarja povabil peti, da bi bolj evropsko izgledal..!?!?!?

:notworthy: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!