thumper Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 ko bom jaz začel take stresat naj me prosim kdorkoli opomni , da se padel v temo...ccc... meno Alla in DRVOWP 1 1
sesir Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Po mojem mnenju je tako! Če si dober in ok človek sploh ni pomembno kdo si in iz kod si!Če pa si kreten pa spet ni važno a si domačin ali...ker si mi vseeno kreten... Ali drugače...Po tekmi dinamo-hajduk mi je dobro rekel Hrvat... "Svugdje ima budala a možemo i piti zajedno-ajde konobare donesi nam piče" thumper, ProdriveR, DRVOWP in 1 other 3 1
thumper Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Po mojem mnenju je tako! Če si dober in ok človek sploh ni pomembno kdo si in iz kod si!Če pa si kreten pa spet ni važno a si domačin ali...ker si mi vseeno kreten... Ali drugače...Po tekmi dinamo-hajduk mi je dobro rekel Hrvat... "Svugdje ima budala a možemo i piti zajedno-ajde konobare donesi nam piče" to ni nič takega ... zanimivo bi bilo , če bi ti to rekel srb
Ice Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 potem se odstotek budal potencira eksponencialno.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se