enduraš Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 zdej sm kupu vilice marrazocci (ne vem kako se napiše) MX Comp ETA za 80.000 .... morm rečt ,da so zelo dobre
Grilzz Objavljeno Januar 14, 2003 Opozori Objavljeno Januar 14, 2003 Hollanda s priročno košarco in dvostopenjskim menjalnikom (beri: ketnana zobniku/ketna ne na zobniku). :roll: :wink:
D.J. Objavljeno Januar 14, 2003 Opozori Objavljeno Januar 14, 2003 scott shengoa chenga chengo... ne vem točno, idealno za poletno: lahkih nog naokrog najdaljše relacije morajo obvezno biti podprte z pivom in zelenjavo čeprav se trudi pri krajših tega ne branim
Špilferderber Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 :) (še ena tema v seriji nou bulšit, đast piks) da vidimo, če ste forumaši tudi kolesarsko aktivni.. moj nožni moped Univega Alpina 550, Deore, letnik nula dva, dodan flaškon in improvizirana podsedežna pedertašna v času pred mopedom izredno uporabljen, zdaj kriči po ponovnih sprehodih (hvalabogu se spet poskušam vedno bolj odzivati na klice)
SiR Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 Schauff Andalusia... letnik enkrat pred 2000 ... ne vem ... no, glavn, da ga še mam - saj ga s kryptonite new yorkom heftam na kandelabre.. enkrat me je že ekstremno stresu ... drgač pa hvaležn in trpežn bajk.
SiR Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 pa še fajfa (z integriranim števcem :afro1: ... na gornji fotki se vid še krmilo z usnjenimi ročkami ... resic zaenkrat nimam :D
SiR Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 getribi Xt ... plus ekstremne stopalke za downhillerje... iz tolčenga aluminija + kaljenga jekla, da ja ležaji ne škrtajo ...
SiR Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 aja, fotke ceuga pa še nimam ... :) bom dal ob priliki gor... aja, gume pa Schwalbe :D feltne MAvic CXP33... geštel cromoly... skupna masa 11 kilogramov (brez blatnikov in luči)... nosilnost vsaj 140 kg pri 70 km/h... geštel prožen in elastičen pri pogajnanju :D
ton Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Pa še gorsko "nožno guralo": Author Vision, oprema XTR, gonilne Race face, columbus cevi, OCR obroči, rock shox teleskopi...
Shargo Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Rog Trecking, gume Michelin, pedala SPD, potovalna torbica Made in china, Sedez usnen Made in italy, Pulsmeter, dodatno krmilo za kao kronometer (z bivse specijalke) paket treger z nosilcem za stranske torbe, pa dva bidoncka za vodo, ki ju ni na sliki:)
misty Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Pinarello angliru, oprema campagnolo mirage (gonilka veloce), dodatno števec in torbica (pa tud dve luknji v sprednjem plašču sta dodatno :angry: - no, sej letos itaq menjam....gume :) ).
vrho1679 Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 Evo ga ROG. Sam preveč pira požre, če ga kam zapelem.
D.J. Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 (popravljeno) moj jodlar, deore, velik v uporabi Popravljeno Maj 4, 2004. Popravil D.J.
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 Deore XT, zlo zlo mal v uporabi zadnje čase :cry:
dead_man Objavljeno Maj 17, 2004 Opozori Objavljeno Maj 17, 2004 (popravljeno) Hej. No mojo krasoto pa krasi Veloce oprema z obroči Campagnolo Scirocco, ki jih tu ni na sliki. Doživel je še nekaj malenkostnih sprememb in sicer sem mu še premenjal sedež za Selle Italia MAX Flite Trans Am, ter ga opremil še z števčkom Sigma BC 1600 z kadenco. No tule je pa še slika obročov. Zgledajo precej strupeno :wub: Popravljeno Maj 17, 2004. Popravil dead_man
Pervy Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Evo pa še moja zver. TREK T1. Čistokrvni tekmovalni BMX, uresničitev otroških sanj (pred 3. leti). Me je ravno danes, po uspešnem in zelo atraktivnem skoku na pločnik, zložil po pločniku in pristal na meni. I was speeding, now I'm bleeding! :wacko: :P
MIC-CAR Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Ja dobre bicikle mate.Vsi mate več al mn specialke,jst mam pa gorca ba enga za free ride. :yea2: :afro1:
mario Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 To sm pa jst na turi okol bodenskega jezera
mario Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Še oprema gonilke Race Face Prodigy grušt Alu CU92 amortizerji zadaj SID AIR, spredaj Marzocchi AIR z blokado krmilo Titec menjalniki SRAM7 sedež SelleItalia Gel zavore Giant hydro nastavljive Do lani zelo aktiven, letos zabušavam. :D Aja, še najvišja dosežena hitrost - 85 km/h spust iz Svete Gore. :naughty:
Jason Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Takole izgleda moje kolo, ko se grem vozit brez nahrbtnika. Pumpa in zračnica sta pripeti na okvir, ostalo je pa standard. V torbici pod sedežem pa imam razne malenkosti in anorak/palerinco, ki mi zadnje čase vsakič pride prav.
curi Objavljeno Maj 20, 2004 Opozori Objavljeno Maj 20, 2004 Aja, še najvišja dosežena hitrost - 85 km/h spust iz Svete Gore Na katero stran si šel,Viderga,al Zagorje,jaz imam proti Tirni-Sava,95kmh-slika pa sledi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se