halls Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Jaz vozim Focus Raven Expert. Vse XTR, Rock Shock vilce -110 jurjev!, spd pedala, števc Sigma,bremze hidravlične magura, pa ne vem kaj še vse. Ta vrag je biv kar orng drag, no vsaj zame. Aja.še flaškon Isostar. :D
Gregc Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Jaz vozim Focus Raven Expert. Vse XTR, Rock Shock vilce -110 jurjev!, spd pedala, števc Sigma,bremze hidravlične magura, pa ne vem kaj še vse. Ta vrag je biv kar orng drag, no vsaj zame. Aja.še flaškon Isostar. :D 110k pa vse XTR :?
Python Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 110k je bilo samo vzmetenje če sem prav razumel :)
halls Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 110k je bilo samo vzmetenje če sem prav razumel :) Imas prav, Python. Samo fedre so 110 jurjev.
Gregc Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Imas prav, Python. Samo fedre so 110 jurjev. Aja :blush: se opravičujem... sem preveč površno prebral...
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 ekole sm reku da morm še jst mal mojga pokazat :P [attachmentid=92621] ekole sm reku da morm še jst mal mojga pokazat :P evo Street FIgHter :devil: :evilgrin: Kalahari Merida 555 :devil: [attachmentid=92621] [attachmentid=92622] evo shimano V brake + bojne rane :devil: (zadna bremza je na žalost odklopljena :devil: evo še z druge strani... pa nalepka varno kolo v prometu, tak da mi polcajčki nč ne morjo :P [attachmentid=92623]
vuk76 Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Še meni je uspelo eno sliko zbrskat - custom sestavljen bike pa mojih takratnih željah Cult okvir,Grimeca sistem 8 zavore,Marzocchi MXR 100 mm hoda, DT & Grimeca pesta,Vuelta obroči,Truvativ gonilke,Ritchey pedala,fajfa,krmilo...pa še kaj se najde.
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 (popravljeno) tako... pa še moja slikca Popravljeno Februar 27, 2007. Popravil ross|e20
Broj Jedan Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Moja današnja pridobitev pri Forstinger v Celovcu.. Cena? Sitnica! :D A zakaj .. .. zato: 1 - ni sezona .. akcijska cena 2 - zadnji (!!) bicikl za odrasle v tej trgovini 3 - malo opraskan lak Nakup po sistemu: "Ma dej neki .. sam odpel ga ..!" :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Opomba: nadhiperudobni sedež "Rojal Enjoy" s starega piciklna .. :blush:
krava Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 :yea1: trenutno na probi ; scott cr1, full carbon, dura ace, ritchy wcs karbon, mavic ksyrium sl. :blink:
_THUNDER_ Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 moj lepotec iz časa II. svetovne :wub: , ki je mimogrede moje vsakodnevno prevozno sredstvo po Lajbachu :whistle:
Žarko G. Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 leta 1997 sm na tomboli zadel tomosa tko da se s kolesom nism kej dost pelu mel pa sm en kao gorski kolo firma JOKO moj prvi kolo pa je bil en mejhn BMX s pomožnimi kolesi :photo: slika mogoče sledi
Zdrawc Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 skoraj ne bi verjel, da je tole AL, če ne bi videl table :eek: manjkajo smeti :ninja:
Ganges Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 skoraj ne bi verjel, da je tole AL, če ne bi videl table :eek: manjkajo smeti :ninja: [attachmentid=92825]
Godspeed Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 No pa dejmo še mojga gor Nakamura Complite
Hanzi Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 (popravljeno) pa še jaz z eno predvčerajšnjo fotko. Se precej pozna da sem na zimskem spanju. Me vsak klanec zdela da je :doze: Aja drugač pa je to ena nakamura z interspotrove akcije z nekaj obveznimi modifikacijami: Zadnja je to da so na njem ozke Michelinke iz Bau* ki se po ovinkih kar žvečijo. Upam da ne bom tolikokrat lizal asfalta kot z originali in da bodo kaj raje tekle po asfaltu. So me pa razočarale takoj 2 uro ker sem pobral glažuno. S originali jih nisem kljub prevoženim več kot 1000 km. Upam ,da je to bila izjema in ne pravilo Moja kočija.. :naughty: Upam, da tudi moja kočija obišče tvoje "kraje". Želja je, kako bo pa s cajtom je pa ?? :whistle: :wub: Lahko na kratko opišeš pot Popravljeno Marec 2, 2007. Popravil Hanzi
Broj Jedan Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Torej ys sem svoj fedr-picikl opremiw z nogico, lučkicami na baterije in opravil prve testne vožnje. Moram reči, da se tako elegantno, mehko in udobno res še nisem vozil na pičikletti .. tole z zadnjim amortizerjem je zlata vredno. :OK:
lo1ma Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 pa še jaz z eno predvčerajšnjo fotko. Se precej pozna da sem na zimskem spanju. Me vsak klanec zdela da je :doze: Aja drugač pa je to ena nakamura z interspotrove akcije z nekaj obveznimi modifikacijami: Zadnja je to da so na njem ozke Michelinke iz Bau* ki se po ovinkih kar žvečijo. Upam da ne bom tolikokrat lizal asfalta kot z originali in da bodo kaj raje tekle po asfaltu. So me pa razočarale takoj 2 uro ker sem pobral glažuno. S originali jih nisem kljub prevoženim več kot 1000 km. Upam ,da je to bila izjema in ne pravilo Upam, da tudi moja kočija obišče tvoje "kraje". Želja je, kako bo pa s cajtom je pa ?? :whistle: :wub: Lahko na kratko opišeš pot Za popotnike, ki potujejo sami - je Albanija prvi dan največkrat kulturni šok......... A razumevanje (sprejemanje....) folka je veliko lažje na biciklu, kot na motorju..Moja izkušnja Balkana..... Sicer nimam izkušenj z drugih kontintentov, a omenjeni polotok je dober vrtec (šola) za vnaprej...
Broj Jedan Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 (popravljeno) Danes sem s feder-biciklom preizkusil divjanje po terenu in sicer sem prevoziw dvometrsko izredno blatno lužo na trometrskem travniku in skasirow pol kile blata na hrbet .. mislim, da tega ne bom prepogosto počel .. asfalt le bolj higieničen .. :yes: Popravljeno Marec 3, 2007. Popravil Broj Jedan
halls Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Danes sem s feder-biciklom preizkusil divjanje po terenu in sicer sem prevoziw dvometrsko izredno blatno lužo na trometrskem travniku in skasirow pol kile blata na hrbet .. mislim, da tega ne bom prepogosto počel .. asfalt le bolj higieničen .. :yes: To ni nič!!! Jaz ga pol kile požrem,če grem na orng turo! :D :grim
motolover Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 SCOTT CR1, bivši od ekipe Radenska Powerbar. Pri meni je kolo krivec, da kaj dosti ne pogrešam motorja. Oba namreč jemljeta isti termin, ko imam čas za vožnjo-nedelja dopoldne.
Broj Jedan Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 To ni nič!!! :grim ravno to sem hotel povedati na malce poseben način .. ys sem si ta picikl kupiw zato ker je nadudoben pri normalni vožnji, ne pa za divjanje po terenu in gorah .. hja, to ni več zame, a ne .. :blush:
motolover Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 Za cestno kolesarjenje nisi nikoli prestar. Sem zadnjič za enim atkom z ogromnim trebuhom skoraj dušo spustil. Še dobro, da ga je bilo toliko skupaj, da je delal lepo zavetrje... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se