Lobo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Eto. Zaprli so temo Lov na divjo zver, pa smo spet tam. U kurcu.
Sam dePihlja Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 U kurcu. ← Hahaha, in to kr (pre)velkem :eek: , se mi zdi zadnje čase :grim Da ne bo vse u qrcu razmišljam o odprtju teme "naj gre vse u p***o materino!" :oops: za offtopic
Lobo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Jebeni petek. Trenutno mam prevelikega k**ca. Rabim eno prostovoljko, da mi ga zmanjša na normalno velikost. Sodelavki se ne da. Gre počasi v penzijo.
Tomozuki Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Če je penis prevelik ima lastnik tretjo nogo. Ampak mislim, da je to samo pri liliputancih mogoče B)
pupa Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Jebeni petek. Trenutno mam prevelikega k**ca. Rabim eno prostovoljko, da mi ga zmanjša na normalno velikost. Sodelavki se ne da. Gre počasi v penzijo. ← daj oglas v kmečki glas - iščem molznico, ki bi bila pripravljena molzti tudi na domu....... ali v pisarni.......... p.s.: krav nimamo .)
Sam dePihlja Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 daj oglas v kmečki glas - iščem molznico, ki bi bila pripravljena molzti tudi na domu....... ali v pisarni.......... p.s.: krav nimamo .) ← Viš, to je spet en velik qrc, ker ziher bi se najdla kera, ki bi ga molzla :grim , samo ne za tiča :grrr :devil:
pupa Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 če ni, še vojska ne vzame .) ji ne bo drugega preostalo........ :OK:
Lobo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Viš, to je spet en velik qrc, ker ziher bi se najdla kera, ki bi ga molzla :grim , samo ne za tiča :grrr :devil: ← Ni kaj bolj nagravžnega na svetu kot prazna denarnica. Jaz mislim, da imam v svoji nasad čebule. Vedno mi solze vdarijo na oke, ko pogledam v njo.
Lobo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 daj oglas v kmečki glas - iščem molznico, ki bi bila pripravljena molzti tudi na domu....... ali v pisarni.......... p.s.: krav nimamo .) ← P.S.: Mamo pa vole.
pupa Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 z voli si lahko bolj malo pomagaš... upam, da se hecaš .)
Lobo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 z voli si lahko bolj malo pomagaš... upam, da se hecaš .) ← Odvisno od potrebe. Za oranje so včasih bili dobri. Pa za vprego v voz tud.
Sam dePihlja Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ni kaj bolj nagravžnega na svetu kot prazna denarnica. Jaz mislim, da imam v svoji nasad čebule. Vedno mi solze vdarijo na oke, ko pogledam v njo. ← Lobo blagor tebi za čebulo :worship: , js mam v denarnici anakondo v žepu pa pitona :devil: :oops: , ma sej se ve, kaj sem mislil. Si sploh ne upam nič ven vzet, ker majo te žvali tako lakoto :lol1: Vonj čebule bi mi biu v tem trenutku praw blagodejen :cry:
Draksler Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 (popravljeno) Dogo, predolgo ...... http://img367.imageshack.us/img367/6765/k4rr.jpg Popravljeno Avgust 23, 2005. Popravil Thundercat
Draksler Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 Ker očitno nihče nič ne komentira sem razrešil dilemo - lahko je tudi predolg! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Razen - ah brez veze?
lojzek Objavljeno Avgust 23, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2005 (popravljeno) Dogo, predolgo ...... ← Definitivno :eek: :eek: Sta revco mogla še ene dva držat da ni ušla :P Popravljeno Avgust 23, 2005. Popravil lojzek
TAURUS Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 ah ta "črnček"...ja kva je pa to kej tazga... .) ni važna dolžina...heheheh...važna je debelina pa tehnika...heheheheh
Godfather Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 (popravljeno) ni važna dolžina...heheheh...važna je debelina pa tehnika...heheheheh ← Spet eden z majhnim :friend1: :whistle: :xx: Popravljeno Avgust 25, 2005. Popravil Godfather
SF Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Ni važno, kolk maš velikega, važno je, da maš srečo... ...ker če maš pa srečo, ti pa še kurac zraste... :OK:
Manu Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 ...ker če maš pa srečo, ti pa še kurac zraste... :OK: ← :eek: Kaj pa, če si furt na furt srečen???!!! :krneki:
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 :eek: Kaj pa, če si furt na furt srečen???!!! :krneki: ← Pol ti je definitivno zrastu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gallus Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 Ni važno, kolk maš velikega, važno je, da maš srečo... ...ker če maš pa srečo, ti pa še kurac zraste... :OK: ← ... v stilu nick name-ja ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Draksler Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 Ni važno, kolk maš velikega, važno je, da maš srečo... ← in ga imaš kam parkirat! :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se