lederman Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 Spet eden z majhnim :friend1: ← "Bolje mali i veseli, nego veliki i blesavi"
Zdrawc Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Malce :topic: Kaj se je zgodilo nesrečnemu Romunu, ker je delal s "trdim" Vreča žita mu je padla na penis - Preveč se je "vznemiril" Neki romunski mladoporočenec si je poškodoval penis, ko se je med prenašanjem težke vreče žita spogledoval s svojo mlado ženo. 52-letni kmet Gheorghe Popa iz Galatija je vreče žita nosil v skedenj, medtem pa se je ustavil in opazoval svojo 25-letno ženo Loredano, ki je obešala perilo. Ker se je malce preveč "vznemiril", mu je težka vreča padla na nabrekli penis, pri čemer so se presekale pomembne kite in vezi. Ta nesreča je Popu povzročila hude bolečine, njegov organ pa najverjetneje ne bo nikoli več deloval. Spolnih odnosov najbrž ne bo mogel imeti nikoli več. vir
D_u_H_e_C Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Malce :topic: Kaj se je zgodilo nesrečnemu Romunu, ker je delal s "trdim" Vreča žita mu je padla na penis - Preveč se je "vznemiril" Neki romunski mladoporočenec si je poškodoval penis, ko se je med prenašanjem težke vreče žita spogledoval s svojo mlado ženo. 52-letni kmet Gheorghe Popa iz Galatija je vreče žita nosil v skedenj, medtem pa se je ustavil in opazoval svojo 25-letno ženo Loredano, ki je obešala perilo. Ker se je malce preveč "vznemiril", mu je težka vreča padla na nabrekli penis, pri čemer so se presekale pomembne kite in vezi. Ta nesreča je Popu povzročila hude bolečine, njegov organ pa najverjetneje ne bo nikoli več deloval. Spolnih odnosov najbrž ne bo mogel imeti nikoli več. vir ← kruto ja
GHOST RIDER Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 prevlk... :eek: :naughty:
horny twin Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 malo :topic: , ampak zelo poučno... http://www.heavy.com/heavy.php?videoPath=/...o/4_Trainables2
Einherjar Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Mogoce res nimam velikega, mi pa vsaj hitro pride.
Rude Boy Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 hitro je včasih prehitro :naughty: :P
semamiz Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Super Big Cum Load Poglejte junaka :blink: So rekle stare nune , da majhen k... ornk plune :OK:
tomideli Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Falus! A sem lahko prevelik? A sem sploh dost velik? Kaj pa če sem premajhen? Falus! ...vaš...:::PENIS::: ← :eek: Vprašaj svojo partnerko! Če gre za ljubezen ni problemov. Običajno pa sprašujejo tisti z "majhnimi", kajti tisti s "ta velikimi" se z njimi hvalijo. Potolaži pa se s tem: Če ni velik in debel, je pa tehničar! :whistle:
Špilferderber Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 MISEL DNEVA: nimam velikega, mi pa hitro pride!
kekec III Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 (popravljeno) Struktura ambivalntnega odnosa ekstremno negativno vpliva na sposobnost vizuelnega in kognitivnega zaznavanja... ali ljubezen je slepa... Popravljeno Oktober 3, 2005. Popravil kekec III
peter1 Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Nimam debelga ---- ampak je pa kratek \Documents and Settings\Peter\Desktop\window.php.htm tom si poglej pa povej
Manu Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Ne, ne more bit! :) :yes: :yea2: O:-)
Insallah Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Prej mi pride, prej grem. ← Prej mi pride, prej zaspim. :)
trco Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Prej mi pride, prej zaspim. :) ← nobrne nisem tako slabo da mi nebi pršlo
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) Če si sam ne boš pomagal, ti tudi bog ne bo.... B) Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil Zdrawc
peter1 Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 zakva nč ne vidm!!?? :huh: ← Mogoč je tko majhen :lol1:
SiR Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Tolk ma velizga, da se tut k je sam na zadnjem sedežu vozi z motorjem :)
Anubis Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Danes imam od polovice noči naprej odločno prevelikega. Ne vem, ne vem...pa če upoštevam, da imam še dioptrijo...damn... :D Gate pa tudi niso šle tolk skupaj.
TinaRR Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 ALI JE PENIS LAHKO PREVELIK? :grrr tehnika je važna :OK:
motoristek Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 ALI JE PENIS LAHKO PREVELIK? :grrr tehnika je važna :OK: ← Dober odgovor :yea1: mali pa tehničar :kva2:
Brdaus Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Danes imam od polovice noči naprej odločno prevelikega. Ne vem, ne vem...pa če upoštevam, da imam še dioptrijo...damn... :D Gate pa tudi niso šle tolk skupaj. ← A maš ti tut take probleme? Po mojem je tale luna mal kriva. :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se