semamiz Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 Baje da imajo fantje, ki delajo na smučarskem centru Cerkno najdalše pipigaje! Baje tudi, da jih merijo z tistim metrom za višino snega merit... :OK: Kwa , a un kaj več kaže ? :kva2: Sej pol jim pa tko skup skoč , k sneg pri odjugi :lol:
Leon Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 A ni tale Bill Gatesu podoben. Po očalih sodeč. :blush: Micro-soft
kekec III Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Tovariši... Bigbrother is watching us...
GorazdH Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 več je le več pravijo gorenjke.... .)
moto rider Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 Srečen par.... jaz tud' slučajno nimam tac'ga, :eek: pa še nikol' ni b'lo pritožb!
Sanda7 Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 za stojn ga nebi hotela :grrr
moto rider Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 (popravljeno) za stojn ga nebi hotela :grrr ...a si hot'la men kaj s tem povedat'?! Poslušam... :( Popravljeno November 19, 2005. Popravil fičo
Sanda7 Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 ne ne sem hotela povedat,da ga imam rajš v mejah normale :grim
zmajcek Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 ne ne sem hotela povedat,da ga imam rajš v mejah normale :grim Se strinjam s tabo, ker je preveč je pa preveč!!! :) :) :OK: :OK:
Thundercat Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 ne ne sem hotela povedat,da ga imam rajš v mejah normale :grim a maš tiča al kaj :blink: :doze: :hmm: če ga ma partner ne pomeni da je tvoj.... :P :D
GorazdH Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 :hmm: ženska je raztehljiv pojem...tako da so lahko le premajhni... :lol:
batzajla Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 a je že ktera pršla ven s kšnimi podatki o dolžini,mogoče premeru-do kolk je še OK? en kup enga nabijanja,dejte bit mal konkretne,punce :D
Thundercat Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 a ni znano koliko je dolg maternični vrat :hmm: .....oz. nekaj sem slišal na to temo ne vem pa ali je to povprečje ali kako...bom vprašal cimra študenta medicine....
Damian Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 (popravljeno) a ni znano koliko je dolg maternični vrat :hmm: A ga boš dal kar v maternični vrat ? :hmm: Popravljeno November 22, 2005. Popravil Damian
pirrulz Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 a ni znano koliko je dolg maternični vrat :hmm: .....oz. nekaj sem slišal na to temo ne vem pa ali je to povprečje ali kako...bom vprašal cimra študenta medicine.... V enem starem Vročem kaju je, če se prav spomnim, pisalo, da ima povprečna vulva 18 cm. Na podlagi tega so pol izračunali, da po Laibachu hodi še ne vem koliko kilometrov neizkoriščenih vulv. :grim Je pa res, da se glede številk in tega ne spomnim najbolj, ker je to blo že kar nekaj cajta nazaj in sem bil še mali pubec.
GorazdH Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 pomisli na to, koliko je vsega neizkoriščenega po celem svetu!...punce...zakaj date tako poredko? :lol: :devil:
Thundercat Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 A ga boš dal kar v maternični vrat ? :hmm: rekel sem, da sem nekaj slišal na to temo...globine.... .)
Lobo Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 a maš tiča al kaj :blink: :doze: :hmm: če ga ma partner ne pomeni da je tvoj.... :P :D Poznaš tisti pregovor: Pokažeš prstanec, pa ti še t**a zapleni.
Sanda7 Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 a maš tiča al kaj :blink: :doze: :hmm: če ga ma partner ne pomeni da je tvoj.... :P :D smotko veš da ga mam mi ga da skor zmeri kadar ga hočem,se pravi je skor tako kot bi bil moj :P :hmm: ženska je raztehljiv pojem...tako da so lahko le premajhni... :lol: ne vem če bi se strinjal s tem glih :hmm: a je že ktera pršla ven s kšnimi podatki o dolžini,mogoče premeru-do kolk je še OK? en kup enga nabijanja,dejte bit mal konkretne,punce :D počaki na rezultat da mu ga zmerim :grim pomisli na to, koliko je vsega neizkoriščenega po celem svetu!...punce...zakaj date tako poredko? :lol: :devil: očitno še nisi srečal tapravih,al pa nisi še take najdu jaz dam vedno ampak sam mojmu Sebatu :grim pa če govorimo že o penisih Moške privlačijo manjše ženske roke, zato ker penis ki ga držijo zgleda večji :lol1:
Sanda7 Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 se pravi je majhen in suh, ja to pa tud ni nič :angry2:
Brdaus Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 Dolg ni, je pa tenak... Dolga sablja globoko zareže. :lol1:
moto rider Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 se pravi je majhen in suh, ja to pa tud ni nič :angry2: Sanda7 Dej še ti mal' svoje "dimenzije" povej! :? :hmm: Zdiš se mi najbolj erotično bitje na planetu! Prov znerviran sem! :wub: :o :o Pa tudi Motosvet je že ves penast!!! :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se