klimbra Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 eh upokojenci :rolleyes: .) :grrr Tejček....sej nisem komentiral,kako mi kasneje paše......samo začetek mi je na ta način slajši!!!!!!!!! Pa še več dela mam!!!!!!!! Pa še kako lepo perilo lahko mimogrede rasturim!!!!!!!! Da ne zgubljam besed,kako prijetno je slačiti žensko naprimer z ........(rokami in nogami ziher ne)!!!!!!!!!! Uffffffffffffffffff.........hladen tuš prosim!!!!!!!!
batzajla Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Naga žensak v postelji je enako nezanimiva,kot kuhan pršut v hladilniku........obojega ne maram!!!!!! hm,moj komentar:ni bolšga kot zaspat nag v dvoje...tisto pižamo/modrc/gate/karkol slečeš prej,pol pa res ne rabiš nekaterim je pa bolš da te pričaka oblečena kot motorist za na elefanttreffen :P
cvetoo Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 (popravljeno) Naga žensak v postelji je enako nezanimiva,kot kuhan pršut v hladilniku........obojega ne maram!!!!!! Meni se tale uboga in sploh bolna Nina sploh ne zdi podobna pršutu. Če štimajo podatki iz profila, mora biti bolj podoba sveži mladi čebulci :naughty: Popravljeno April 8, 2004. Popravil cvetoo
HHV Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Predvsem tale navedba v njenem profilu se mi zdi zelo zanimiva: - tko d kr lepo potegnem :P) Mislim, da bi bila zelo primerna za spomladanski piknik zmrznjenih V Ribnem :hmm: :hmm:
sax Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 btw..jest tud spim gola ..pa se se nisem prehladila B) Seveda, če pa maš zraven termofor, ki ima 3x večjo površino od tebe! :lol:
Nagaya Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 (popravljeno) :devil: a ne gre cebula na klobaso...al so bolj cevapćiči v igri (tejka @ 8 Apr 2004 @ 13:05) btw..jest tud spim gola ..pa se se nisem prehladila Seveda, če pa maš zraven termofor, ki ima 3x večjo površino od tebe! ti pa sam nehi ker vem da si mi faus in bi se rad k symu stisnu :kva2: Popravljeno April 8, 2004. Popravil tejka
HHV Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 :devil: a ne gre cebula na klobaso...al so bolj cevapćiči v igri ... :grrr :grrr Njet, sploh ni stvar v kulinariki! :D
Nagaya Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 eh vidim da ste res čevapćići :naughty: kurc pa taki deci :rolleyes:
HHV Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 eh vidim da ste res čevapćići :naughty: kurc pa taki deci :rolleyes: Jah, zdej se pa vn vlečeš. Reč de ne štekaš, pa ti pomagam. :D Poanta je v tem, kar je v profil sama napisala: - tko d kr lepo potegnem ) In kaj smo počeli lani v Ribnem, a? :naughty: :naughty:
Nagaya Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 (popravljeno) enako nazaj .) :naughty: Popravljeno April 8, 2004. Popravil tejka
HHV Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Se meni zdi, da je tale naša Tejka zvita ko presta! :hmm:
Ninč Objavljeno April 8, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2004 bog vaš :angry: potegnem pri zboru, ko gremo do visokega c-ja!!!! ne pa tiča. ok, sej to tud, sam zdej je suša!!! mater vam pokvarjeno!!! :P
lojzi Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 bog vaš :angry: potegnem pri zboru, ko gremo do visokega c-ja!!!! ne pa tiča. ok, sej to tud, sam zdej je suša!!! mater vam pokvarjeno!!! :P Mi pa pokvarjeni? Look who s talkin ??? :lol1: :yea2:
Thundercat Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Mi pa pokvarjeni? Look who s talkin ??? :lol1: :yea2: sej smo pokvarjeni...na zdrav naćin O:-)
Alla Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 sej smo pokvarjeni...na zdrav naćin O:-) A to pomen, da maš žlahtno plesen po sebi? :blink: Alla :devil:
cyc Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Mi pokvarjeni :? Ah neeeee O:-) Mi pa res ne :naughty:
Pervy Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 mater vam pokvarjeno!!! :P a me je kdo klical? :hmm: mamo mi pa kar na miru pusti, neglede na freuda, nima ona nič z tem :devil:
DenisR Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 bog vaš :angry: potegnem pri zboru, ko gremo do visokega c-ja!!!! ne pa tiča. ok, sej to tud, sam zdej je suša!!! mater vam pokvarjeno!!! :P No zdaj pa vidimo kaksne vrste prehlad je to .)
klimbra Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 In kaj smo počeli lani v Ribnem, a? :naughty: :naughty: Porival........Lidijo!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:
Ice Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 ce nic drugega ne pomaga........... dvakrat z glavo v zid. prehlada sicer ne bo pregnalo, samo ne bos vec vedela, da ga imas (boliglavapress). ;)
klimbra Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 A to pomen, da maš žlahtno plesen po sebi? :blink: Alla :devil: Gorgonzola........najžlahtnejša plesen v kulinariki!!!!! :OK: :OK: :OK: :yea2:
klimbra Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 ce nic drugega ne pomaga........... dvakrat z glavo v zid. prehlada sicer ne bo pregnalo, samo ne bos vec vedela, da ga imas (boliglavapress). ;) Al pa hitrej dol pade......pa ne glava :xx: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se