Skoči na vsebino

Prvomajski Dubrovnik 2004

pero

Priporočene objave

Družba bo super tak da verjetno žur bo :D

Tako kot je Pero rekel komaj čakam :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam ze spisek stvari ki jih moram spakirat, da v evforiji noc pred odhodom cesa ne pozabim :kva2: :kva2: pa tut coris sem si ze preskrbel :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z svojo boljšo polovico že nabirava kondicijo za čevape in čebulo :D :P . Upava. da vreme ne bo za J... :angry:

LP. Tatjana in Pahorini

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O.K. mene pa zanima ce ma kdo kak dober predlog kje za eno noc prespat v Dubrovniku - išče se kaka privatna soba al pa se rajsi apartma, ki NI v stilu en nad drugim ali en zraven drugega ampak LOČEN, vsaka hiška za sebe :P Če kdo slučajno pozna kaj takega tam ali v blizini...se priporocam .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O.K. mene pa zanima ce ma kdo kak dober predlog kje za eno noc prespat v Dubrovniku - išče se kaka privatna soba al pa se rajsi apartma, ki NI v stilu en nad drugim ali en zraven drugega ampak LOČEN, vsaka hiška za sebe :P Če kdo slučajno pozna kaj takega tam ali v blizini...se priporocam .)

v samem mestu ni glih ločenih hišk, je vse skupaj natlačeno ... edino kar lahk nardiš je, da na dveh različnih koncih sobe poiščeš.

btw - meni se je tam vedno zrihtalo sobo tako, da sem prišel tja in v turistični pisarni na glavni mestni ulici rekel, da rabim sobo ... in cena je bla zmer okej ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

AREA jaz ti priporočam da si nastanitev iščeš malo iz Dubrovnika in to v vasici Kupari, ki se nahaja cca 2 km iz Du proti jugu!Bos mel res lepo plazo zraven pa se loh se bos mal z motorjrm pelu do Du tko da bos mel izgovor za punco!!!! :D :) :P :D

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede prenočišča od Sarajeva do Mostarja sem vprašal in mi je možakar reku da bi priporočal spanje v Sarajevu in da so cene dokaj ugodne, s tem da maš varovan parking, rekel je da če bomo spali kjerkoli drugje moramo obvezno dati mopede v kako zaklenjeno garažo ker ni ravno redek dogodek da dobi kaka stvar ponoči noge v tistih koncih .)

Sem mislil da bo nam najdu prenočišče sam žal ne more ker nimajo kar izhoda kakor jim zapaše.

Drugače pa gledam vreme vsak dan, in oblake kak se gibljejo po Balkanu mah ja upam da ne bo v torek scalo kot iz škafa, za v nedeljo napovedujejo orenk dež, čeprav ne vem kako gre verjeti tem 7 dnevnim napovedim :hmm:

Sam še 8x spat pa gremo :P

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za prenočišče priporočam tudi vasico Mlino - naslednja vas od Kuparev, približno na pol poti do Cavtata. Cca 10 km iz Dubrovnika - krasni privat penzioni, s plažo oddaljeno 10 m, enostaven dostop z motorji.

V Dubrovniku ne zamuditi odhoda na Lokrum, ladjica vozi iz stare luke ob vsaki polni uri, nazaj iz Lokruma 20 minut čez uro. Priporočam tudi konobo v stari luki v Dubrovniku - izjemno nizke cene, kvaliteta odlična.

Uživajte, jaz bom tam v oktobru.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Priporočam tudi konobo v stari luki v Dubrovniku - izjemno nizke cene, kvaliteta odlična.

A to misliš uno na Lapadu. Notri je roštilj postavljen za stekleno steno in gledaš uno mamo, ki peče specialitete? A se mogoče spomniš imena?

Če je to to, je res odlično in za Dubrovnik res poceni.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Dubrovniku ne zamuditi odhoda na Lokrum, ladjica vozi iz stare luke ob vsaki polni uri, nazaj iz Lokruma 20 minut čez uro. Priporočam tudi konobo v stari luki v Dubrovniku - izjemno nizke cene, kvaliteta odlična.

Uživajte, jaz bom tam v oktobru.

Oprosti moji nevednosti sam kaj je Lokrum, predvidevam da kak otoček.Kaj je gor za videt??

He he he spet prečekiral napoved in pravijo da naj bi bilo v ponedeljek lepo vreme.................

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A to misliš uno na Lapadu.

Ne, ta je prav v stari dubrovniški luki. Torej na vzhodnem koncu Dubrovnika (blizu vhoda). Odprli so jo lani maja in je bila vsaj v oktobru 2003 še nesramno poceni - za Dubrovnik seveda.

Običajno za kakšno bolj poceni prehranjevanje priporočajo tudi lokal Kamenice, ki so na tržnici. Tudi dober price/performance, ampak tista konoba v luki jih šiša.

Za malo več denarja priporočam steak v Dominu, pa še kaj bi se našlo. Sicer pa če koga zanima kaj več, lahko komuniciramo tudi preko PM.

GH

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se bomo odločili za prenočišče v Dubrovniku sem zvedel, da je možno cca 5 km pred Dubrovnikom dobiti sobe in sicer za 150 HRK na osebo brez zajtrka. Mislim, da je to še kar ugodno. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se bomo odločili za prenočišče v Dubrovniku sem zvedel, da je možno cca 5 km pred Dubrovnikom dobiti sobe in sicer za 150 HRK na osebo brez zajtrka. Mislim, da je to še kar ugodno. :OK:

Sem malo gledal in se sobe dobi tam od 10-15EUR, sicer je pa pero rekel da naj bi bli ene dva km naprej od Dubrovnika nameščeni, Kupari al kak se že reče tistemu kraju.Pa sej na obali v tem času ni problem sobe dobit, vsaj mislim da ne :D

Motoristek a ti boš počakal v Metliki, ker se tud jaz nagibam k tej možnosti, ker mi je brezveze v ljubljano hodit in potem spet nazaj???

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motoristek a ti boš počakal v Metliki, ker se tud jaz nagibam k tej možnosti, ker mi je brezveze v ljubljano hodit in potem spet nazaj???

Ja tam jih bom počakal :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

150 kun za nočitev.....mater tale se mi ne zdi ravno poceni (4500SIT) in to brez zajtrka.

Kolko denarja ste približno naračunal na dan (hrana + spanje) bo stala ta ekspedicija.....ne želim preveč denarja s sabo nosit, kartic pa še nimam (vsaj takih ki jih v tujini jemljejo).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

150 kun za nočitev.....mater tale se mi ne zdi ravno poceni (4500SIT) in to brez zajtrka.

Kolko denarja ste približno naračunal na dan (hrana + spanje) bo stala ta ekspedicija.....ne želim preveč denarja s sabo nosit, kartic pa še nimam (vsaj takih ki jih v tujini jemljejo).

10-15 eurov je pa tudi blizu krat 5 nočitev, cca 1800 km tudi nekaj moreš jesti in piti pa si zračunaj :hmm:

Nekaj hrdlov in eurov pa prežviš. :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za vse skup tam od 35-40kSIT če sta na motorju dva (strošek bencina), zdej odvisno od tega kak si potrošen.

Jaz in moja preljuba bova vzela skupaj tam okol 120kSIT pa če kej ostane je prav, če pa ne bomo pa tud preživli :D

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10-15 eurov je pa tudi blizu krat 5 nočitev, cca 1800 km tudi nekaj moreš jesti in piti pa si zračunaj :hmm:

Nekaj hrdlov in eurov pa prežviš. :notworthy:

Vsem svetujem, da kupite nekaj konvertibilnih mark, saj po mojih izkušnjah "bosanci" nimajo ravno ugodni konverzij euro --> k. marka.

Vsi pa vemo, da bomo v bosni spali v torek zvečer in v sredo zvečer (2 nočitvi). Same nočitve lahko (po moje) plačamo v evrih (brez večjih izgub), kar pa se bencina in hrane tiče pa nevem......

PS: komaj čakam :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"bosanci" nimajo ravno ugodni konverzij euro --> k. marka.

Bosanci kar lepo po uradnem kursu in brez kompliciranja vedno in povsod vzamejo eure ... 20EUR = 39KM

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blink: Lani skor v centru Du (15m nad Bikers caffe) 100 kun na osebo brez zajtrka. Motor v garaži.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsem svetujem, da kupite nekaj konvertibilnih mark, saj po mojih izkušnjah "bosanci" nimajo ravno ugodni konverzij euro --> k. marka.

Vsi pa vemo, da bomo v bosni spali v torek zvečer in v sredo zvečer (2 nočitvi). Same nočitve lahko (po moje) plačamo v evrih (brez večjih izgub), kar pa se bencina in hrane tiče pa nevem......

PS: komaj čakam :ph34r:

Tako kot je Hotschko rekel drži. Lani ko sem šel to pot je bilo 1 EUR - 2 KM tako, da še z računanjem ni bilo problema. Tankaš lahko z Eurocard. Lp Motoristek

Ps: Samo, da nam bo služilo vreme :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!