Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno

Evo še nekaj slikc :D

Lp Burnout

post-2159-1125349396.jpg

post-2159-1125349423.jpg

post-2159-1125349455.jpg

post-2159-1125349483.jpg

Objavljeno

Slik zaenkrat še ne bo ne bo, ker je server fuč :( :wacko:

Bojo pa upam do ponedeljka :wacko: :doze:

Lp Burnout

Objavljeno

Dons je blo pa prov fajn gor! Velik motoristov, nek kolesar na vrhu mi je rekel, da je bil baje tud en padec :? jaz nič ne vem..

Sem videl da ste pridno slikali, tko da kar nalimite da mal vidmo kako so ratale :D :OK:

Objavljeno

ja res se je dogajal,videl padec ,nič hudega na glavnem ovinku ,kdo od tukaj gor

Unknown

a si bil ti z plavo R1,pa punca na SV,smo se parkat srečal,jaz z FZ6

Objavljeno
ja res se je dogajal,videl padec ,nič hudega na glavnem ovinku ,kdo od tukaj gor

Unknown

a si bil ti z plavo R1,pa punca na SV,smo se parkat srečal,jaz z FZ6

Ja prov maš! :OK:

A sva midva enkrat skup do vrha vozila, ti si bil pred mano?

Objavljeno

ja je bla lepa vožnja do vrha :OK:

bo treba kmal drsnike zamenjat :D

Objavljeno

meni je kar preveč drselo! REZULTAT padec jebat ga :slap:

Objavljeno (popravljeno)

a ti si bil, mal si pretiraval,pred padcem te je guma opozorila na zdrs,ti pa še bolj v nagib in po gasu,smo molili da se bo izšlo,pa čimprej okrevaj z motorjem :OK:

Popravljeno . Popravil SLEPEC
Objavljeno

Super je bilo. Tam v živo se jih je samo ene par proglasilo za Motomarsovce, zgeda pa da nas je veliko več. Bna, čimprej poštimaj pa bo.

LP

Objavljeno

u dons sm se js celo biu... :D

slikce bojo pa jutr :doze:

Objavljeno

Bi šel kdo jutr?????

BNA upam da si jo dober odnesu. Poročaj.

Objavljeno

Ja, včeraj je bilo res pestro na Mariji. Bilo nas je kar nekaj; nekateri izmed vas ste pravi profoji, še posebej pa moj MM :wub: :worship:

Na žalost ni nastalao nič slikic, imam pa zato kar nekaj filmčkov :naughty:

Vidm pa, da ste(smo) bili sami MS-ovci gor - predlagam, da bo najbolje, da si damo kar značke z "nicki" delat :grim da se bomo naslednjič spoznali.

lp

Objavljeno

Na žalost ni nastalao nič slikic, imam pa zato kar nekaj filmčkov  :naughty:

no, ene štiri slike so (za tiste 10 min, ko sem bila gor)...tk, da pridejo še :grim ....da boste vedli, kaj ste delal :krneki:

Objavljeno
...najbolje, da si damo kar značke z "nicki" delat  :grim  da se bomo naslednjič spoznali.

Značke ja, pa bonton, da vas bo nauču, da ni lepo zijala past... :fight2:

Objavljeno
Značke ja, pa bonton, da vas bo nauču, da ni lepo zijala past...  :fight2:

tebe itaq ni noben gledu, k nisi zanimiv :grrr :whistle:

;)

Objavljeno

Se pravi, da sta bila včeraj 2 padca (hvalabugu nč resnga ).

No tud men je dvakrat prav spidvejsko odneslo tazadno. D205 ima svoje omejitve, pa tud cesta morda ni čist taprava.

Sicer pa prevelka gužva :BUA: . Motosvet vse pokvaril, do lani je bilo še super. No sej letos me pa zato tud ni gor glih velik. Jebiga imam rajš mir, množice me pa dekoncentrirajo :) .

LP

p.s.: FOLK!!! MA NE MI NO NA SRED CESTE OBRAČAT, DE NOU KIR NA POL ŠOU!!!

Objavljeno

Danes mogoče s kolegi po dolgem času spet obiščemo Marijo :grim ,...pa me zanima kakšno je stanje ceste,.. kako je kej s peskom, pa neki sm slišu da je mal mokra na odsekih... :hmm:

Objavljeno
Ja, včeraj je bilo res pestro na Mariji. Bilo nas je kar nekaj; nekateri izmed vas ste pravi profoji, še posebej pa moj MM  :wub:  :worship:

Na žalost ni nastalao nič slikic, imam pa zato kar nekaj filmčkov  :naughty:

Vidm pa, da ste(smo) bili sami MS-ovci gor - predlagam, da bo najbolje, da si damo kar značke z "nicki" delat  :grim  da se bomo naslednjič spoznali.

lp

pa se da kje te filmčke vidt :?

Objavljeno
včeraj je bil s črno XJR uki2804

Kolk hitro se pa lahko pelje po marički, glede na to, da je motor precej "nizek" ?

Kratki zaprti ovinki so za tak motor :SS :SS :SS :SS

Tadej

Objavljeno
pa se da kje te filmčke vidt  :?

Čez en teden v Koloseju Ljubljana, čez dva tedna štartajo v Kolosejih Maribor, Koper in Celje, prav tako pa v Planet tuš Celje. V lokalna kina pa seveda pridejo s standardno zamudo. Za kinoteko pa newem. :P ;)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!