Burnout Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Evo še nekaj slikc :D Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Slik zaenkrat še ne bo ne bo, ker je server fuč :( :wacko: Bojo pa upam do ponedeljka :wacko: :doze: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Poskusi dat na www.imageshack.us ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Dons je blo pa prov fajn gor! Velik motoristov, nek kolesar na vrhu mi je rekel, da je bil baje tud en padec :? jaz nič ne vem.. Sem videl da ste pridno slikali, tko da kar nalimite da mal vidmo kako so ratale :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 ja res se je dogajal,videl padec ,nič hudega na glavnem ovinku ,kdo od tukaj gor Unknown a si bil ti z plavo R1,pa punca na SV,smo se parkat srečal,jaz z FZ6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 ja res se je dogajal,videl padec ,nič hudega na glavnem ovinku ,kdo od tukaj gor Unknown a si bil ti z plavo R1,pa punca na SV,smo se parkat srečal,jaz z FZ6 ← Ja prov maš! :OK: A sva midva enkrat skup do vrha vozila, ti si bil pred mano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 ja :OK: , je danes kar drselo-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 ja je bla lepa vožnja do vrha :OK: bo treba kmal drsnike zamenjat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 meni je kar preveč drselo! REZULTAT padec jebat ga :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 (popravljeno) a ti si bil, mal si pretiraval,pred padcem te je guma opozorila na zdrs,ti pa še bolj v nagib in po gasu,smo molili da se bo izšlo,pa čimprej okrevaj z motorjem :OK: Popravljeno Avgust 31, 2005. Popravil SLEPEC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Super je bilo. Tam v živo se jih je samo ene par proglasilo za Motomarsovce, zgeda pa da nas je veliko več. Bna, čimprej poštimaj pa bo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 u dons sm se js celo biu... :D slikce bojo pa jutr :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Bi šel kdo jutr????? BNA upam da si jo dober odnesu. Poročaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Ja, včeraj je bilo res pestro na Mariji. Bilo nas je kar nekaj; nekateri izmed vas ste pravi profoji, še posebej pa moj MM :wub: :worship: Na žalost ni nastalao nič slikic, imam pa zato kar nekaj filmčkov :naughty: Vidm pa, da ste(smo) bili sami MS-ovci gor - predlagam, da bo najbolje, da si damo kar značke z "nicki" delat :grim da se bomo naslednjič spoznali. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Na žalost ni nastalao nič slikic, imam pa zato kar nekaj filmčkov :naughty: ← no, ene štiri slike so (za tiste 10 min, ko sem bila gor)...tk, da pridejo še :grim ....da boste vedli, kaj ste delal :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 ...najbolje, da si damo kar značke z "nicki" delat :grim da se bomo naslednjič spoznali. Značke ja, pa bonton, da vas bo nauču, da ni lepo zijala past... :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Ne bom imenoval nastopajočih :D sej se itak poznate :P Lp Burnout ← Kdo ma pa črno XJR? Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Značke ja, pa bonton, da vas bo nauču, da ni lepo zijala past... :fight2: ← tebe itaq ni noben gledu, k nisi zanimiv :grrr :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Se pravi, da sta bila včeraj 2 padca (hvalabugu nč resnga ). No tud men je dvakrat prav spidvejsko odneslo tazadno. D205 ima svoje omejitve, pa tud cesta morda ni čist taprava. Sicer pa prevelka gužva :BUA: . Motosvet vse pokvaril, do lani je bilo še super. No sej letos me pa zato tud ni gor glih velik. Jebiga imam rajš mir, množice me pa dekoncentrirajo :) . LP p.s.: FOLK!!! MA NE MI NO NA SRED CESTE OBRAČAT, DE NOU KIR NA POL ŠOU!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Danes mogoče s kolegi po dolgem času spet obiščemo Marijo :grim ,...pa me zanima kakšno je stanje ceste,.. kako je kej s peskom, pa neki sm slišu da je mal mokra na odsekih... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Basko Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Kdo ma pa črno XJR? Tadej ← včeraj je bil s črno XJR uki2804 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 Ja, včeraj je bilo res pestro na Mariji. Bilo nas je kar nekaj; nekateri izmed vas ste pravi profoji, še posebej pa moj MM :wub: :worship: Na žalost ni nastalao nič slikic, imam pa zato kar nekaj filmčkov :naughty: Vidm pa, da ste(smo) bili sami MS-ovci gor - predlagam, da bo najbolje, da si damo kar značke z "nicki" delat :grim da se bomo naslednjič spoznali. lp ← pa se da kje te filmčke vidt :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 včeraj je bil s črno XJR uki2804 ← Kolk hitro se pa lahko pelje po marički, glede na to, da je motor precej "nizek" ? Kratki zaprti ovinki so za tak motor :SS :SS :SS :SS Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2005 Deli Objavljeno September 1, 2005 pa se da kje te filmčke vidt :? ← Čez en teden v Koloseju Ljubljana, čez dva tedna štartajo v Kolosejih Maribor, Koper in Celje, prav tako pa v Planet tuš Celje. V lokalna kina pa seveda pridejo s standardno zamudo. Za kinoteko pa newem. :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave