Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno

Samo čakam, da se bo kakšna TV postaja spravila prispevek posnet in še malce Motosvet.com vplest v zadevo ... ok, jaz jih ne bom na to idejo napeljeval :) :OK:

Objavljeno
Nikakor ne obsojam vožnje po kolenu, po tačkah, po ušesih, samo precenjevanje situacij, ki niso več odvisne samo od znanja voznika, mi grejo pa počasi na k.... in tega je vse več.

:worship: :worship: :worship:

Tudi sam ne bi mogel lepše napisati.

Pojav razsaja kot epidemija praktično na vseh malo bolj zavitih cestah.

LP Cvetoo.

Objavljeno

Marija river je zakon :OK: ,dans smo jo kurli do 19h, ni blo prometa in ni blo gužve :yea2: ....ta mesec še, pol pa odjavt stroje :worship:

Objavljeno

dans sma s sestriču bla u mariji reki,sma šla prodajat motor pol pa še gledat mal cestake;)nekateri se prov divje pelejo,sploh ena črna ninja...sem že biu 1x prej gor pa še bom pršu čeprav s 125ko nimam kj velik za nardit,lp previdno na cesti! :P

Objavljeno
nekateri se prov divje pelejo,sploh ena črna ninja...

in to v kavbojkih na polno, upam, da se ne bo kdaj nesrečno kočnalo :cry:

aja, to sem vedno hotu napisat pa zmer pozabim, in folk se posmehuje tipom, ki se vozijo po mariji, tu bom omenil, če je na forumu naj mi ne zameri, tipa z rdečo cbr 1000rr, ki se vozi lepo počasi, ve kje je njegova trenutna meja, boli ga po domače rečeno za cel svet, in pol slišiš pri križu opazke, jaooooo, dej ga na koleni in podobno... :SS

Objavljeno

bladzo, se strinjam s tabo, ampak ne vem če se da z besedami karkoli naredit. 'tišači' se bodo za kak dan zamislili šele ko bo tudi na marički koga zrezala ograja.

Objavljeno

Dopoldne in zgodaj popoldne med tednom ni niobenga folka gor, ker so verjetno vsi na šihtu. Fajn, ker ni zijal in nobenga prometa. Skoraj kot vsaka druga cesta :)

Objavljeno
....... ka pravte, da bi se Motosvetovci iz tega konca, k na MR hodmu 1x vsi skup dobl, da vidmo kdo je kej od tle, ka pravte?

....jaz sem za.. :grim

aja, to sem vedno hotu napisat pa zmer pozabim, in folk se posmehuje tipom, ki se vozijo po mariji, tu bom omenil, če je na forumu naj mi ne zameri, tipa z rdečo cbr 1000rr, ki se vozi lepo počasi, ve kje je njegova trenutna meja, boli ga po domače rečeno za cel svet, in pol slišiš pri križu opazke, jaooooo, dej ga na koleni in podobno... :SS

..tole si dobr povedu,... vsak zase ve kje je meja, vsak naj vozi po svojih zmogljivostih, jaz nikoli nikomur ne očitam če se pelje počasi skoz ovinek, kapo dol pa tistim, k gredo do maximuma,...

Objavljeno

Matr je vam lepo,ka mate ovinke za voglom hiše. Ne pa jst,ki moram nardit 30km da pridem do prvega pravga ovinka :angry:

Objavljeno

njah tistih par ovinkov na bizeljskem???? njah ..pljuc.... :whistle:

Objavljeno
in to v kavbojkih na polno, upam, da se ne bo kdaj nesrečno kočnalo  :cry:

So povedli da včeri se je pa žalostno končalo s tipom na črni ninji in kavbojkah. Zdrs in tipu mal raztrgal kavbojke......ni pa hujših poškodb....

Objavljeno
Jao!

jah vem - sam če do tega pride, bodo pa vsi debelo gledali :(

Objavljeno
So povedli da včeri se je pa žalostno končalo s tipom na črni ninji in kavbojkah. Zdrs in tipu mal raztrgal kavbojke......ni pa hujših poškodb....

Čist prav mu je! Je mislu, da je rossi. Zmeri neki driftu v ovinkih, tko, da je blo sam vprašanje cajta kdaj ga bo odnesl.

Objavljeno

"Kretenidiotbudaloteslozarukanopress"... Ne morš kr enmu privoščit, da rukne ...

Objavljeno

Slike in filmčki končno gor :D

Marija

Lp Burnout

Objavljeno

Dons so naju s punco ustavl policaji. Mogu sem pihat :D Policaj mi je rekel da dobijo na dan ogromno prijav, pa ne samo od domačinov ampak tudi od voznikov avtomobilo, ki govorijo da jim motoristi 10 cm od avta z glavo priletijo. Rekel je tudi da v kratkem pripravljajo neko akcijo tle na mariji. Pa tud en bel berlingo(mislm da je bil berlingo) se je pripeljal do nas, notr je bil pa tudi policaj. Drugač sta bila pa zelo prijazna :)

Objavljeno
Pa tud en bel berlingo(mislm da je bil berlingo) se je pripeljal do nas, notr je bil pa tudi policaj. Drugač sta bila pa zelo prijazna  :)

berlingo (ali bela škoda pick-up) imata noter radar ki ga postavita za grm ali kanto, potegneta kabli in potem nekje stran parkirata in veselo slikata :SS :SS :SS

Objavljeno (popravljeno)

Mene so tud danes lepo ustavili. Pa mi je reku, da sem čez polno črto prehitevu, jaz pa nisem nč vedel o tem O:-) , napihal sem pa itq 0.00 :OK:

Kdaj ste pa brlingota opazl, pa na kirem ovinku????

Popravljeno . Popravil VmasIna
Objavljeno
čez polno, je blo kej kazni al ti je skoz prste spregledal???

na srečo nič, pol ko sem mu dokumente tja porinu je kr pozabu na to, pa še dobr da ga kaka prva pomoč al pa kej ni zanimalo :whistle: , dober sem se zmazal :OK:

Policaja, ki sta bila danes na Mariji reki, hvala vama, super sta ;)

Objavljeno

Včeraj sem se po dolgem času spet spravu na Marijo. Ornk sem prtisnu že spodaj v mestu, da ljudje mal vidijo kako se to dela. Od semaforja pa do prvega ovinka po zadnjem, pol pa polna u breg. Sicer sem že sam z jezikom po tleh vleku, ampak se je še vedno našlo par patronov hitrejših od mene. Nisem se dal in sem še bolj pritisnu. Enga sem pol lovu skor do vrha, sem ga mal dohitel, pa mi je spet bobegnu, pa tko... sem vozu skoz na 120% svojih zmožnosti. Pr gostilni je pa tud njega zvilo. No, pa tud jaz sem se iz obzirnosti ustavu, pa sva pol tam vsak po par deci refoška ruknla. Za boljše počutje. Pol pa naprej do vrha. Spet na polno, dokler gre... zgoraj je blo par motoristov z bolečinami v križu. Prepognjeni so se s težavo vlekli od motorja do motorja in se naslanjali na gume. Je zgledalo, ko da jih nekaj gledajo in božajo, prav hecno, čeprav vem, da je to huda bolezen. Dost sem mel gledanja trpečih duš, pa sem jo mahnu nazaj v dolino. Po poti sem prehitel tri avtomobile (ti se pa res cijazijo) obšel enga policaja in s težkim srcem tud eno gostilno. Doma sem samo že spravu bicikel v kolesarnico in si prvošu vročo kopel... :D

Aja, pa hvala ker me ni nihče povozu... :OK:

Objavljeno (popravljeno)
..Temu se reče "Premza se vrača" na Marijo seveda :grim ..  an isi neki reku da ga ne "šponaš" več?? :hmm: ... Sej vem da ne moreš iz svoje kože :grrr

Povprečna hitrost je bla 12.8km/h! :OK:

Puls od 170-190 (v mirovanju 45)! :P

Popravljeno . Popravil premza
Objavljeno

No tud jst sem bil gor z bičikleto pa te nism nikjer vidu :?

Sem pa vidu dva motorista čis na vrh...se mi je zdel da je GREGS pa se ni odzival na moje mahanje....mogoče pa ni bil :rolleyes:

Navzdol sem prehtel samo dva biciklista :OK:

Nasploh pa me noben od motosvetovc sploh noče poznat na Podmej kadar sem z bičikleto :BUA:

Objavljeno
No tud jst sem bil gor z bičikleto pa te nism nikjer vidu :?

Vmes sem naredu še en ovink na Vrhe, a sem ga zamolčal, ker sploh ni zanimiv (makadam in blažen mir, le kaka srna ob cesti ga zmoti :worship: ).

Objavljeno

Učera sm bla malo lejzbika :naughty: sm končno naskočila marijo :naughty: :OK: prvo enkrat in pole mi je blo tko dobro, da sm mogla še enkrat :grim

Viking: smo bli jst in Gregs, ja... Sm vidla da si ful mahu, ma Gregs vozi tako hitro, da bi si mogla dat turbo da bi ga ulovila in mu rekla nej se ustavi :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!