Frips Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Sj noben ne dirka..omejitev je itak 90, ki jo pa s težavo presežeš...vsaj v ovinkih :blush:
bubamara Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 uuuuuuuuu....a prnesem dans fotič :kva2: bo fight :fight2: :hmm: ;)
Frips Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 njah škoda si roke mazat :grrr Pa še tak lep sončen dan je.... :grim
Brrrm Objavljeno September 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2005 Malo sem pometel po Marički. Dajte malo paziti, kaj klobasate po teh ovinkih. :nono:
urqlle Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 danes marička limala kot že dolgo ne, pa še plaviih ni blo, razen na koncu so se mim prpelal pol so pa spodaj pri kmetiji štopal tiste, ki so šli gor, uglavnem, za letos je blo dovolj, se vidimo drug let, marija pa zdrava ostani!
Zdrawc Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 danes marička limala kot že dolgo ne, pa še plaviih ni blo, razen na koncu so se mim prpelal pol so pa spodaj pri kmetiji štopal tiste, ki so šli gor, uglavnem, za letos je blo dovolj, se vidimo drug let, marija pa zdrava ostani! ← Pa bodi lepo pozdravljen :yea1:
GHOST RIDER Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 (popravljeno) ja cim so se plavi pojaul se je pa tole zgodil :wacko: :BUA: booom Popravljeno September 16, 2005. Popravil GHOST RIDER
VmasIna Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 (popravljeno) Evo še ena, tokrat v odhodu, nažalost sta se v dolini vstavla :cry: Popravljeno September 16, 2005. Popravil VmasIna
Frips Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 A so plavi kaj težil al so sam opazoval? Sem lih spizdu domov,ko so se pojavli......
Highlander Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 (popravljeno) Evo še ena, tokrat v odhodu, nažalost sta se v dolini vstavla :cry: ← Res na žalost? Duhec z obrazom ... :yea1: Popravljeno September 17, 2005. Popravil Highlander
Frips Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Sicer je blo pa SPET prav luštno....sam hudič,ker sem se moral hiter pobrat domov (še en skok do XXX-ev v Ce),da me noč ne ulovi :( najsegrejosolittikratkidnevi
SiR Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 ja cim so se plavi pojaul se je pa tole zgodil :wacko: :BUA: booom ← ja oni so kriv ...
SiR Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 A so plavi kaj težil al so sam opazoval? Sem lih spizdu domov,ko so se pojavli...... ← Ne, vsem odeležencem tokratnega Marija Reka Challenge so z nasmehom podelili posebne diplome za udeležbo in še plakete tistim, ki so drajsali skupaj več kot 3 metre z tačkami ... izbrali so še najbolj kul predelan motor in tistega z najlepšim zvokom ...
Frips Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Mam že polno vetrino razno-raznih diplom in medalj...ne rabim še njihove :P
urqlle Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Ne, vsem odeležencem tokratnega Marija Reka Challenge so z nasmehom podelili posebne diplome za udeležbo in še plakete tistim, ki so drajsali skupaj več kot 3 metre z tačkami ... izbrali so še najbolj kul predelan motor in tistega z najlepšim zvokom ... ← a morš ti res vsako temo zasmetit, a maš ti probleme z erekcijo, če ne dodaš svojga komentarja ti tič ne vstane al kaj? :angry:
kađiva Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 a morš ti res vsako temo zasmetit, a maš ti probleme z erekcijo, če ne dodaš svojga komentarja ti tič ne vstane al kaj? :angry: ← :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... ...me zanima še replika na ta tvoj post :D
SiR Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 a morš ti res vsako temo zasmetit, a maš ti probleme z erekcijo, če ne dodaš svojga komentarja ti tič ne vstane al kaj? :angry: ← Ne rabim :) Saj že grem - nisem vedel, da je tema Marija Reka smrtno resna zadeva ... :lol: :lol1: PS: za erekcijo pa lahko prideš komot preverit ... "on your knees, boy" :D /JOKE
SiR Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 Mam že polno vetrino razno-raznih diplom in medalj...ne rabim še njihove :P ← njihove so mi vedno "dražje" od drugih plaket :P
GhostRR Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 njihove so mi vedno "dražje" od drugih plaket :P ← :topic: pssst... SymRu je policist po poklicu.... to potrjujejo tudi njegove mentalne sposobnosti moraliziranja.... oprostite mu, saj se trudi
SiR Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 :topic: pssst... SymRu je policist po poklicu.... to potrjujejo tudi njegove mentalne sposobnosti moraliziranja.... oprostite mu, saj se trudi ← Motiš se, tut za policaja nisem dober ... ;)
Avatar Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Motiš se, tut za policaja nisem dober ... ;) ← Glej glej, kdo bi si mislil. Da so te začeli tako po zobeh vlačiti. Te bom pa vsaj jaz potolažil. Včasih uganeš kakšno dobro :)
Fritz Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Sym ma povečini dobre, a kaj ko jih pretežna večina folka ne razume O:-)
Erik Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Sym ma povečini dobre, a kaj ko jih pretežna večina folka ne razume O:-) ← :topic: a veš da s tem ne boš imel nič popusta pri nakupu njegovih objav :slap:
Fritz Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Me nakup ne zanima. Taboljše si pač skušam zapomniti, na tasmešne se pa dobro nasmejim. A to velja za vse poste na vseh forumih.
Priporočene objave