SiR Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Sym pride jutri gobec otresat na Marijo reko. Pritraktorirati bom probal do 15h. Umikajte se, jaz se ne bom :P
Unknown Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 (popravljeno) Marija je bila danes precej mokra, pa še kar hladno je bilo. Mislim da se ji dnevi počasi iztekajo :cry: Popravljeno September 23, 2005. Popravil Unknown
Miki Mauss Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 Marija je bila danes precej mokra, pa še kar hladno je bilo. Mislim da se ji dnevi počasi iztekajo :cry: ← Res je. Včeraj popoldan okoli petih sem jo prečkal skupaj s kolegom. Bila mokra. Kolegu je CBR o skoraj vzelo v ovinku. K sreči jo je ujel in odlomil le prestavno ročico. Počasi bo treba na sankanje po Mariji mislit. Pa pamet v roke. :hmm:
bubamara Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 Sym pride jutri gobec otresat na Marijo reko. Pritraktorirati bom probal do 15h. Umikajte se, jaz se ne bom :P ← symči, ke so slike :hmm: :D
simonsi Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 Danes je bila marija hladna vlažna in spolzka. Pa še plavi so spodaj ustavljali. Še malo pa bo listje na cesti <_<
Alla Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 symči, ke so slike :hmm: :D ← Se mi zdi, da ni prišel do Marije reke. :hmm: Vsaj jaz ga nisem srečala tam. Alla B)
bubamara Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 Se mi zdi, da ni prišel do Marije reke. :hmm: Vsaj jaz ga nisem srečala tam. Alla B) ← pa si ja ni kej naredu :cry: ;)
Avatar Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 Danes je bila marija hladna vlažna in spolzka. Pa še plavi so spodaj ustavljali. Še malo pa bo listje na cesti <_< ← Ne morem pritrditi. Bil danes okrog pol šestih gor in sem kar lepo brusil tačke. Res je bila cesta mokra na dveh ovinkih, vendar je to vse, listja pa ni bilo. In vidim da se vas vedno več nabira na ovnikih. Jebemti, tole so očitno nove ride. Pa kaj je bilo pri starih narobe? Zdaj je zaradi množice mopedov in gledalcev večkrat policija tam, domačinom se pogostje parjo živce in še nesreč bo več (pač večje število d(i)rkačev).
SiR Objavljeno September 24, 2005 Opozori Objavljeno September 24, 2005 Se mi zdi, da ni prišel do Marije reke. :hmm: Vsaj jaz ga nisem srečala tam. Alla B) ← Ko ste kofetkali, je komaj slišno čez breg potegnil lahni vetrič ... No, to sem bil jaz ... s svetlobno hitrostjo in maksimalno ekološko :P Za menoj je ostala samo sled DNK na asfaltu ;)
Frips Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Se peljem danes okol 4 ure proti Marički,vidim da se policaji vračajo proti Ce...in gaaaasaaa :kva2: ...Ah to je pasal....bolš k sex :yea1: ..no ja,tkoj za tem Pa še gužva ni bla....bli vsi stacionirani pri spomeniku :D
motoristek Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Se mi zdi, da ni prišel do Marije reke. :hmm: Vsaj jaz ga nisem srečala tam. Alla B) ← Simči :BUA: fuj, smo te čakali, še domov si nismo upali, da nas ne zgaziš!!! :lol1:
Highlander Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 "Duhec" ( http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...=post&id=50255) imel danes okoli 17h prometno nesrečo v dolini pred Preboldom, ko se je "spuščal" z Marija Reke. MOČNO UPAM, DA POSLEDICE NISO HUDE.... Da je prišlo rešilno vozilo iz CELJA, je bilo potrebno čakati cca 45minut !!!
SiR Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Duhec vozi Hondo VTR... Honda VTR ni bila nikoli v barvi "kawasaki green" ?
Stric Burek Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 a je padu al se je v kakega prgonu še zravn? Upejmo da ni kej hujšga
maXXXimum Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Duhec vozi Hondo VTR... Honda VTR ni bila nikoli v barvi "kawasaki green" ? ← Očitno je več duhcev :hmm: Midva s symom očitno misliva istega in to sigurno ni ta na slikah. Vsekakor ni fajn zadeva, komurkoli se je že zgodila :(
SiR Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 symči, ke so slike :hmm: Pridem nevidno ... :P
Wobewt Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Očitno je več duhcev :hmm: Midva s symom očitno misliva istega in to sigurno ni ta na slikah. ← I think so, too. :cry: Poznam samo enega Duhca, pa to zihr ni ta..... V glawnwm, good luck za Duhca II. ...
Highlander Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Duhec vozi Hondo VTR... Honda VTR ni bila nikoli v barvi "kawasaki green" ? ← "Duhec" sem ga imenoval jaz, kdorkoli pač je, ker vozi brez reg. tablice. Bolj se ga vidi na tem linku: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...e=post&id=50255 Z Marija Reke proti Preboldu, za zadnjo hišo v dolini, je s parkinga speljal avto v katerega se je zaletel. Sicer je bila zdravnica iz ZD Prebold hitro ob njemu a je reševalno vozilo "prihajalo" skoraj eno uro od dogodka !!! Hudo nerodno je tudi, da praktično na celi relaciji ni signala za mobilno telefonijo, oziroma ga ni ravno tam, kjer bi ga nujno potreboval...
duhec Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Pismu stisnem na ikono za zadnji odgovor v tej temi in vidim da govoriste od duhca da je padu jst pa samo :blink: Ben jst sm cel :) Drzoc za jajca in trkajoc po lesu pa upam da bo tko se ostalo. :lol: Vso sreco pa za duhca vol.2!
gizmOkak Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Pismu stisnem na ikono za zadnji odgovor v tej temi in vidim da govoriste od duhca da je padu jst pa samo :blink: ← B) ta pravi Duhec je sam edn in ta ima VTR :yea2: pa ne pade kar tako :grrr (bom raj tiho k zadne cajte se mi dogajajo čudne) :xx:
SiR Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Z Marija Reke proti Preboldu, za zadnjo hišo v dolini, je s parkinga speljal avto v katerega se je zaletel. Sicer je bila zdravnica iz ZD Prebold hitro ob njemu a je reševalno vozilo "prihajalo" skoraj eno uro od dogodka !!! Hudo nerodno je tudi, da praktično na celi relaciji ni signala za mobilno telefonijo, oziroma ga ni ravno tam, kjer bi ga nujno potreboval... ← Žalostna zgodba... polna neprijetnih naključij...:(
Alla Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 V kolikor mi je znano, se je tale "duhec" redno vozil po Marjiji Reki. Tudi skozi naselje je ponavadi peljal "na puno". In po besedah policajev so bili ravno zaradi njega bolj pogosti obiskovalci tega kraja tudi oni. Kakorkoli, želim mu čim hitrejše okrevanje. Alla
gic Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 MOČNO UPAM, DA POSLEDICE NISO HUDE.... Da je prišlo rešilno vozilo iz CELJA, je bilo potrebno čakati cca 45minut !!! ← :( Ni bil tako "nedolžen" padec... KLIK
SiR Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Sym, lahk bi poklicu d grš na Maričko, bi skup kak krogec nardila. Pa drugič :winkiss: Bom sporoču :004
Priporočene objave