Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno
kaj je narobe s kolmom, jst mam veze, delam v jami, ga lahka zrihtam brezplačno  :OK:

no, jutr se menda dobimo ob 18:00, kr zrihtej :grim The Doctor je menda kostanje nabral :D

ka bo luštn :kva2:

Objavljeno
no, jutr se menda dobimo ob 18:00, kr zrihtej  :grim The Doctor je menda kostanje nabral  :D

ka bo luštn  :kva2:

:cry: a niste to mogli kak dan dva kasneje? Jaz bi tudi rad unga pacienta oz. The Doctorja videl :devil:

Objavljeno
no, jutr se menda dobimo ob 18:00, kr zrihtej  :grim The Doctor je menda kostanje nabral  :D

ka bo luštn  :kva2:

Pridem še jst tega dohtarja pogledat. Upam da ne bo gdo vstopnine poberu za naravna čuda gledat :lol1: dohtarja mislem

Pa mrbit dobim okno. Neki mi ga je dohtar obljubljal za sred hrbta. Sam upam da bo PVC ne lesen al pa alu. :photo:

Objavljeno

Marička, Marička, ti nisi več devička. Danes ob 18.00 gang bang ali v našem jeziku, skupinsko oranje. Ne bom utegnil iti, zato zvečer le poročjate, kako je bilo.

Objavljeno

30.septembra ob 18.00 je bil napovedan "piknik s pestrim programom" na Marički,...pa še nobenga odmeva,........... da ni folk še kr gor???? :hmm: ...bo treba za vikend mal u izvidnico:grim

Objavljeno (popravljeno)

Pred dobro uro sem šel preko Maričke (žal z avtom :( ),

ona pa še vedno lepa :wub: ,

skoraj povsem osamljena :friend1: ,

oblečena v jesenske barve :blush: ,

obsijana s soncem, ki je pokukalo izza oblakov B) ,

na nekaterih mestih rahlo vlažna, kot se za damo spodobi :whistle:

Marička ostani takšna, v kratkem se vrnem :004

Popravljeno . Popravil Zdrawc
Objavljeno

ona pa še vedno lepa  :wub: ,

skoraj povsem osamljena  :friend1: ,

Marička ostani takšna, v kratkem se vrnem  :004

Pol se pa naj sprašujejo zakaj se motoristi jočejo! :cry:

Objavljeno
Pol se pa naj sprašujejo zakaj se motoristi jočejo! :cry:

jaz jokal nisem :grrr ,

sam stožilo se mi je, ker nisem bil s/z motorinotom :cry:

Objavljeno (popravljeno)

ona pa še vedno lepa   :wub: ,

skoraj povsem osamljena  :friend1: ,

Marička ostani takšna, v kratkem se vrnem  :004

Jah vem kako zgleda maricka, prejšn viknd k sm biu gor sm naletu na 2 neprijazna gospoda z liziko in kamero, pa našla poun nepravilnosti na motorju :blink: :? :D

Vse se bo spremenilo ju3 popoldne :devil:

Vsaj iz moje strani :OK:

Popravljeno . Popravil zigaspy
Objavljeno
Jah vem kako zgleda maricka, prejšn viknd k sm biu gor sm naletu na 2 neprijazna gospoda z liziko in kamero, pa našla poun nepravilnosti na motorju  :blink:  :?  :D

in kakšne so bile posledice.... :xx:

Objavljeno

Evo danes sem bil na Marički. No ja, nisem trofil pravega dneva. Prvo kot prvo sem zmeraj naletel na promet, drugo pa to, da naši ljubi gozdarji ne znajo spucati za sabo in je bilo proti vrhu na cesti skor več zemlje kot v hosti, tak da ni bilo kej velik luštno. Pa še mal hladn je blo :( . Upam, da bo naslednjič bolš :) :OK:

Objavljeno
in kakšne so bile posledice....  :xx:

Sramotno sm mogu tkoj pokrivit tablco dol :lol1: (kr se mi je zaradi hitrosti čudežno ukrivila navzogr :afro1: ) (tut 125tke majo tako hitrost d krivijo tablce :lol1: )

Objavljeno
Evo danes sem bil na Marički. No ja, nisem trofil pravega dneva. Prvo kot prvo sem zmeraj naletel na promet, drugo pa to, da naši ljubi gozdarji ne znajo spucati za sabo in je bilo proti vrhu na cesti skor več zemlje kot v hosti, tak da ni bilo kej velik luštno. Pa še mal hladn je blo :( . Upam, da bo naslednjič bolš :)  :OK:

Kdaj si biu ti se gor?Tkt u nedelo k si mi ole prnesu, je bla cesta toook zakon d me se zdj glava pece, samo pred enim ovinkom je biu kostanj natleh, ki so ga jezni domačini redno metali na cesto :grim , jtk je blo na tisti strani v dolino tko d ni blo panike, res da pa ni bilo nobene sparine takrat :grrr ,pac obleces douge gate, trenirko pa kavbojke pa si car :afro1: .Sam folka pa res ni blo glih najvec, bo pa drugic bolse :yea1:

Objavljeno
Kdaj si biu ti se gor?Tkt u nedelo k si mi ole prnesu, je bla cesta toook zakon d me se zdj glava pece, samo pred enim ovinkom je biu kostanj natleh, ki so ga jezni domačini redno metali na cesto  :grim , jtk je blo na tisti strani v dolino tko d ni blo panike, res da pa ni bilo nobene sparine takrat :grrr ,pac obleces douge gate, trenirko pa kavbojke pa si car  :afro1: .Sam folka pa res ni blo glih najvec, bo pa drugic bolse  :yea1:

a če hočš polagat, more bit ful folka gor? :blink:

al se ti hodš gor kazat, kok ti ˝znaš zalagat˝ :?

Objavljeno
Kdaj si biu ti se gor?Tkt u nedelo k si mi ole prnesu, je bla cesta toook zakon d me se zdj glava pece, samo pred enim ovinkom je biu kostanj natleh, ki so ga jezni domačini redno metali na cesto  :grim , jtk je blo na tisti strani v dolino tko d ni blo panike, res da pa ni bilo nobene sparine takrat :grrr ,pac obleces douge gate, trenirko pa kavbojke pa si car  :afro1: .Sam folka pa res ni blo glih najvec, bo pa drugic bolse  :yea1:

Bil sem včeraj. Drugače sem bil pa sam, edin en čoperist se je samo prek pelu.

Objavljeno

kok je pa kej drgac je velik "gospodov z liziko in kamero" gor :?

Objavljeno
kok je pa kej drgac je velik "gospodov z liziko in kamero" gor  :?

ja

Objavljeno
kok je pa kej drgac je velik "gospodov z liziko in kamero" gor  :?

V primerjavi z Planinskimi ridami jih ni nc, jih pa ucasih tudi zanese na pota sv. Marije :BUA:

Objavljeno
V primerjavi z Planinskimi ridami jih ni nc, jih pa ucasih tudi zanese na pota sv. Marije  :BUA:

in kolikokrat si bil gor (tako, me zanima, za vzorec)?

Objavljeno

Objavljeno

Planiana ali Marija?

Planina malkrat res k sm dost delc sam vedno k sm biu gor so bli tut kapsi :D 1x se ustavl:D

Planina: 3x sm biu gor 6x se pa sam mim pelu (no ksn krog je blo tut treba narest cez taglavne ovinkce)

Marija: gor biu cirka 7x, od tega 1x ceu dan :OK:

Je kdo biu prejšno nedeljo na MR???Kr jst sm sele dons opazu tm mam na desni strani proti robu NAREZANO gumo, to je dost vrjetno d je blo na MR, kr se sam tm dost nagnem, mogoce kdo zaslediv kaksno steklo po tleh, ali jezne vascane??? :? :angry: :?

Objavljeno

dons biu na MR pa je blo noro...

sicer je asfalt že mal mrzu....ampak smo šli tok prečekerat da sm sploh vidu kakšno čudo je to :OK: :lol1:

Objavljeno

Je kdo biu prejšno nedeljo na MR???Kr jst sm sele dons opazu tm mam na desni strani proti robu NAREZANO gumo, to je dost vrjetno d je blo na MR, kr se sam tm dost nagnem, mogoce kdo zaslediv kaksno steklo po tleh, ali jezne vascane??? :?  :angry:  :?

:slap: če bi blo steklo na tleh, bi bil ti tudi...mogoče so ti jo kmetje narezal, ko si se ustavu kje .)

Objavljeno
:slap:  če bi blo steklo na tleh, bi bil ti tudi...mogoče so ti jo kmetje narezal, ko si se ustavu kje  .)

J :angry2: A KAJ POL MISLŠ D JE BLO NA TLEH D MI JE NAREZAL GUMO :slap: :angry2:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!