SiR Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 J :angry2: A KAJ POL MISLŠ D JE BLO NA TLEH D MI JE NAREZAL GUMO :slap: :angry2: Mogoče je bil pa kak kos pleha kje, al pa ka jdruzga? Pa mogoče sploh ni blo na MR. ... Dej, ko boš šel na Grobnik, se lahk čudiš, če boš mel narezano gumo od glaževine, na javni cesti pa menim, da to ni nič čudnega ...
Gregs Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Danes sem jo obiskal... v popolnem mraku... ampak je vseeno dala... :whistle: ... samo svinjska je bila... pa listnata... ampak me to ni motilo... 4 kolesa so grabila kot nora... :yea2: :yea2: :yea2:
gic Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Evo, v spletnem časopisu občine Prebold je ta hribček kr zajetno omenjen! Poimenovan naslov članka je: MOTO MEKA MARIJA REKA Kok se nihče na motosvetu prej ni spomnu tega imena? "najboljše slovensko dirkališče za voznike motornih koles"... Več si lahko preberete tukaj: www.prebold.com
Dolenc™ Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Če bi se pol tolk pisal o izgradnji dirkališča....
Miki Mauss Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Če bi se pol tolk pisal o izgradnji dirkališča.... ← Ampak res. Tolk hudo pa tud ni ....
Nagaya Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 odvisno s katere strani gledaš :photo:
motoristek Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Jaz gledam iz Celjske :naughty:
Zigc Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Jaz gledam iz Celjske :naughty: ← JP iz te strani je ni boljše ceste u SLO :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: (sam kaj k ni glih najbljižje nam dolencem :cry: )
Zigc Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Mogoče je bil pa kak kos pleha kje, al pa ka jdruzga? Pa mogoče sploh ni blo na MR. ... Dej, ko boš šel na Grobnik, se lahk čudiš, če boš mel narezano gumo od glaževine, na javni cesti pa menim, da to ni nič čudnega ... ← JA sam je fora v tem d je ena zareza na gumi okol 7mm od roba gume, tko d ne vem edino na zasavski cesti se nagnem se tok drgje na svoji poti pa ne :glare: Pa tm sm opazu d vaščani kr mečejo kostanje gor na cesto :kva2: Sumim d gre za poskusov umorov motoristov :naughty: :nono:
vic Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Danes popoldan, cesta je bila spodaj OK proti vrhu pa vlažna in z že prijetim listjem na cesti. Na vrhu sva srečala nekaj sosedov iz SG-ja, po pijači pa nazaj v dolino. :yea1:
SiR Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Danes sem jo obiskal... v popolnem mraku... ampak je vseeno dala... :whistle: ... samo svinjska je bila... pa listnata... ampak me to ni motilo... 4 kolesa so grabila kot nora... :yea2: :yea2: :yea2: ← gHost rider :P
Miki Mauss Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Danes bil gor.... pa res ni več za igrat. Mokra skor cela, edin par ovinkov spodaj pogojno užitnih. Konec sezone pač. Jebiga. :slap:
urban+ Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Sem si šel pogledat to čudo od ceste. Je prov fajn. Samo je pa res precej v listju in vse mokro. Edino tisti del od marije proti Trbovljam se pa že posušl tm okol 15h.
eMBe Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 Danes bil gor.... pa res ni več za igrat. Mokra skor cela, edin par ovinkov spodaj pogojno užitnih. Konec sezone pač. Jebiga. :slap: ← moto GP vozjo tud v največjih nalivih :grim kwa si baba al dec :lol1:
VmasIna Objavljeno Oktober 23, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2005 moto GP vozjo tud v največjih nalivih :grim kwa si baba al dec :lol1: ← ja sam dirkaci ne krijejo sami poskodb motorja, ce slucajno padejo. Ok ce garantiras povracilo sredstev, da koga kje odnese, se gremo furat ;-)
GhostRR Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 (popravljeno) ja sam dirkaci ne krijejo sami poskodb motorja, ce slucajno padejo. Ok ce garantiras povracilo sredstev, da koga kje odnese, se gremo furat ;-) ← Na Mariji je velika verjetnost, da bo škoda na motorju še najmanjši problem ... :doze: Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil GhostRR
master 007 Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Bom počakal na drugo sezono. Se ni za hecat. .)
Godfather Objavljeno Oktober 30, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2005 jaz sem jo pa včeraj dvakrat položu sam mi ni všeč ker ni pobrita (listje) :lol1: pol pa sm šel še na Mrzelco mater je fanj kelnarca gor :whistle:
Miki Mauss Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 moto GP vozjo tud v največjih nalivih :grim kwa si baba al dec :lol1: Si pa res hecn. Pa na moto GP majo drevesa čisto ob pisti pa sami si plačujejo popravila motorjev. Sem pač baba če tko mislš Po moje jee bla tale tvoja mal :topic: Ampak sej bo :friend1: . Sicer pa nisem še nkol trdil da dirkam. Jaz se pač vozim .
Zigc Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Eh en precej hud video iz tele MR (k smo bli se n00bi) Na moviu: arise - YAMAHA DT vmasina - YAMAHA TDR zigaspy (zigc) - APRILIA RS pa se en na CBRki upam d nou prevelike zamere :OK: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Eh en precej hud video iz tele MR (k smo bli se n00bi) http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...&cat=500&page=1 Na moviu: arise - YAMAHA DT vmasina - YAMAHA TDR zigaspy (zigc) - APRILIA RS pa se en na CBRki upam d nou prevelike zamere :OK: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
SiR Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Cool. A bi za Preverjeno napisal še vaše osebne podatke? :P
Erik Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 fantje se bo treba bolj po svojem pasu vozit ne pa po sosednjem :unsure:
hajoktejn Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 fantje se bo treba bolj po svojem pasu vozit ne pa po sosednjem :unsure: Za kej takega je treba znat ovinek zvozit.
Gregs Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 fantje se bo treba bolj po svojem pasu vozit ne pa po sosednjem Sem ravno to hotel omeniti... če mi pride tisti enduraš takole čez tisti nepregledni ovinek in da preživim, mu speglam možgane, da bo še razmislil, kako se bo vozil v prihodnje... :angry2: Zigaspy, če ga poznaš, ga opozori na to, da bo s tako vožnjo enkrat nekoga ubil... če že, naj samo sebe... še bolje pa, naj se nauči voziti v nepreglednih ovinkih po svoji strani... :grim
Brihta Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 :blink: A je un ta tretji v koloni mal usekan al kaj? Sej enkrat bi se skor zaletela z unim z Aprilijo.
Priporočene objave